INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  STEAUA ROȘIE BELGRAD - CFR CLUJ 4-0

NOTE GSP Prestații dezastruoase în defensiva lui CFR Cluj! Jucătorii lui Șumudică, note rușinoase după meciul din Serbia

FOTO: Imago +10   FOTO
FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat miercuri, 18 august 2021 09:18 / Actualizat miercuri, 18 august 2021 10:35

CFR Cluj a pierdut drastic în Serbia, 0-4 cu Steaua Roșie Belgrad, în prima manșă a play-off-ului preliminariilor Europa League și are șanse mici să prindă grupele competiției.

Campioana României a avut o prestația dezastruoasă la Belgrad, jucătorii lui Marius Șumudică fiind depășiți la toate capitolele. În plus, clujenii au comis mai multe erori în defensivă, jocul lor fiind criticat dur de antrenor.

CFR Cluj, dezastru în defensivă

Portarul Arlauskis și cei doi fundași centrali, Ciobotariu și Cestor, au fost cei mai slabi jucători ai meciului. Pentru prestația lor, Gazeta Sporturilior i-a notat cu 2.

Și fundașii laterali, Cristi Manea și Mario Camora, au jucat foarte slab, primind nota 3, la fel ca Deac, Omran, Debeljuh și Sigurjonsson.

De la CFR Cluj doar Claudiu Petrila și Denis Alibec au avut o evoluție decentă, fiind notați cu 5.

3a fost nota primită de Marius Șumudică după meciul de la Belgrad

Prestații dezastruoase în defensiva lui CFR Cluj! Jucătorii lui Șumudică, note rușinoase după meciul din Serbia

Prestație rușinoasă a noastră, mie mi-e rușine ca antrenor! Am făcut greșeli incredibile, golurile din repriza a doua au fost cadouri ale noastre.

Suntem obosiți, lotul are o medie de vârstă ridicată, l-am pierdut și pe Chipciu înainte de meci... S-au aliniat toate planetele împotriva noastră.

Un 4-0 pentru noi la retur e science-fiction, practic imposibil! Bine că măcar ne ducem în grupele Conference League. Conducătorii clubului pot face tot ce doresc, dar sper că au văzut și ei cum am pierdut azi. Eu am doi ani de contract cu CFR, nu vreau să plec. 
– Marius Șumudică, antrenor CFR Cluj

Marius Șumudică, în pericol după Steaua Roșie - CFR Cluj 4-0?

Proprietarul clubului era supărat din cauza eliminării din Champions League, în disputa cu Young Boys, și se gândea deja să-l înlocuiască pe Marius Șumudică. Compromiterea calificării și în grupele Europa League cântărește decisiv. Șansele ca Șumi să își păstreze postul sunt extrem de mici.

Varga și-a impus forța o singură dată de când e proprietarul clubului, atunci când l-a demis pe Edi Iordănescu ca urmare a eșecului cu Malmo, 0-1 la Cluj, în preliminariile Ligii Campionilor. Urma returul, dar „Neluțu" nu a avut răbdare. Situația este una și mai proastă în acest moment. 

VIDEO Marius Șumudică, show la conferința de presă după înfrângerea cu Steaua Roșie

Citește mai multe știri despre CFR Cluj:

Marius Șumudică și-a desființat jucătorii: „Să intru eu pe teren? S-o aduc pe mama? A văzut și conducerea de ce am pierdut”

Ultimul meci al lui Șumudică la CFR Cluj? Imaginile surprinse de jurnaliștii Gazetei la 20 de minute după umilința de la Belgrad

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
1553125501369766
Marius Bazu  •  18 August 2021, 12:56

Alo, GSP! Unde e statistica meciului Steaua Rosie - CFR? Cu Young Boys ati dat-o, acum nu! De ce?

vasileroaita
vasileroaita  •  18 August 2021, 10:39

Cu asemenea fundasi centrali, ca cei ramasi la CFR dupa Vinicius si Burca, este ca si cum ... nu i-ai introduce pe teren!! Ei sunt cel mai mare pericol pentru poarta proprie!!!

sibelius
sibelius  •  18 August 2021, 10:37

Exagerati....cu exceptia lui Arla ei asa joaca in fiecare meci, dar au mai mult noroc.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează