INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  STEAUA ROȘIE BELGRAD - CFR CLUJ 4-0

Dumitru Dragomir, categoric după umilința lui CFR de la Belgrad: „O echipă de pluton! Mă mir cum e pe primul loc!”

Dumitru Dragomir
Dumitru Dragomir

Articol de GSP - Publicat miercuri, 18 august 2021 07:24 / Actualizat miercuri, 18 august 2021 10:37

Dumitru Dragomir a comentat înfrângerea lui CFR Cluj din prima manșă a play-off-ului Europa League, 0-4 la Belgrad cu Steaua Roșie.

Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal este de părere că CFR Cluj a arătat ca o echipă de Liga a 2-a și susține că Marius Șumudică nu a putut face ceva la meciul cu Steaua Roșie Belgrad deoarece nu are echipă.

„Din toată apărarea CFR Cluj nu poți să scoți măcar unu de Liga 1. Au greșit că au renunțat la Vinicius. Nu au avut un mijlocaș în fața fundașilor centrali. Parcă jucau cu o echipă de Liga 2. Nu mă enervez. E o nenorocire acum! Cu ce jucători să joace Șumudică? Fotbalul nostru e la pământ! 

Șumudică nu are echipă! Alibec este nume, dar atât. Nu ați văzut ce greșeli au făcut în apărare? Nu am văzut în viața mea așa lipsă de fundași. Nu cred că o să fie dat afară. Eu cred că Șumudică are un contract beton, dar nu are echipă de primul loc. Nu cred că Șumudică a avut tangențe cu transferurile, în afară de cel al lui Alibec. 

Eu cred că toți sunt vinovați, toți care conduc fotbalul. Pe mine mă scoteau din țară dacă se întâmpla asta pe timpul meu. CFR Cluj e o echipă de pluton, mă și mir cum e pe primul loc”, a spus Dumitru Dragomir potrivit ProSport.

Marius Șumudică și-a desființat jucătorii după meci

Tehnicianul campioanei României i-a criticat dur pe elevii săi după greșelile făcute în apărare la meciul cu Steaua Roșie.

„Un meci în care am avut o prestație rușinoasă. Este incredibil să faci astfel de cadouri, să primim astfel de goluri. Era un meci echilibrat, nu aveam niciun fel de problemă. Pierdem mingea foarte ușor, le dăm două goluri cadou în a doua repriză. Astea nu știu dacă trebuie să le antrenez eu, ce să fac? Echilibrasem partida și am luat goluri pe greșelile personale. 

Suntem obosiți, se vede clar, am jucat cele mai multe meciuri, avem o medie de vârstă înaintată. Este greu, avem și ghinion, ieri s-a accidentat Chipciu, nu l-am avut pe Păun. Parcă s-au aliniat toate astrele împotriva noastră. Nu avem scuze, este rușinos, mi-este rușine de ceea ce mi s-a întâmplat. Sper ca același sentiment să-l aibă și jucătorii. 

Este o echipă care juca doar minge lungă, nu ne puneau probleme. I-am blocat, dar când în minutul 5 iei așa gol... apoi avem lovitură liberă, le dăm mingea și luăm gol. Apoi corner, iar luăm gol. Ce să le fac, cum să le antrenez? Le-aș antrena, dar... E greu să dăm 4 goluri acasă, e Science Fiction. 

Steaua Roșie este o echipă așezată, mai proaspătă, echipă care a fost peste noi 1 contra 1. Noi aici am pierdut, la dueluri. Nu ne-au surprins cu absolut nimic, dar le-am făcut cadou o grămadă de ocazii. Cât trăiești, înveți ca antrenor”, a spus Șumudică, la Pro X.

Citește alte știri despre CFR Cluj:

CFR Cluj, șanse mici să evite Conference League » Cum arată urnele, grupa ușoară și cea dificilă

În afară de alea 4 goluri n-au jucat nimic? Ciobotariu, declarații aiuritoare: „Sârbii n-au fost wow, noi am jucat relativ bine. Putem să le dăm 4”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
tororosso
tororosso  •  19 August 2021, 11:23

”CFR Cluj e o echipă de pluton„ zise oracolul de la Bălcești . Asta cam așa este dar atunci celelalte 15 ce sunt ? oare de ce se miră Mitică de clasarea CFR (deocamdată) pe prima treaptă a clasamentului ? . Pe vremea sa era o altă echipă de tradiție favorizată . Alte vremuri nea Mitică , alți bani , alți îmbogățiți .Pe-ăştia îi avem, cu ăştia defilăm , iar naivului îi ies ochii ca la melc când vede starea jalnică a acestor echipe . De aici și slaba valoare a naționalei . Aduci la echipă mai toți străinii pensionari aduși direct de pe plajă asta în detrimentul celor tineri cu un potențial bun .

347655969058390
Ion Popescu  •  18 August 2021, 10:12

Cam asta este ! Esecuri pe toata linia, in toate sporturile. 30 de ani in care s-a distrus totul. bine inteles si sportul. Au ajuns conducatori toti incompetentii, neispravitii, politicienii. De exemplu uitati-va cine conduce FRF, cluburile, etc.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close