FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Vinde șaorma în București » Fără echipă de 4 luni, fostul coordonator de joc al lui Dinamo din 2012 s-a reorientat

Un angajat al lui Bakaj prepară o șaorma cu de toate. Sursă foto: captură Youtube OrangeSport
Un angajat al lui Bakaj prepară o șaorma cu de toate. Sursă foto: captură Youtube OrangeSport

Articol de - Publicat miercuri, 04 mai 2022 09:15 / Actualizat miercuri, 04 mai 2022 09:35

Fără echipă de 4 luni, fostul dinamovist Elis Bakaj face bani cu două șaormerii cumpărate în București, una în Pipera, alta în Titan. 

Dacă fotbal nu e, atunci șaorma! Ajuns la 34 de ani, albanezul Elis Bakaj, fostul mijlocaș al lui Dinamo, s-a orientat repede când a văzut că nu mai are căutare pe piață.

În ianuarie, după despărțirea de Rukh Brest, el a revenit în București, unde s-a stabilit cu familia. Și-a oferit serviciile celor de la Dinamo, în primul rând, dar n-a trezit niciun interes în Ștefan cel Mare. Și nici în altă parte. Așa că s-a lansat în afaceri, cumpărând două francize „Shaormeria Băneasa", una în Pipera, alta în Titan.

DDB o ține în continuare în viață pe Dinamo! » O nouă sumă virată în conturile clubului
Dinamo
DDB o ține în continuare în viață pe Dinamo! » O nouă sumă virată în conturile clubului

„E ceva nou pentru mine, toată viaţa am jucat fotbal şi business-ul acesta e ceva ce nu mă gândeam înainte că o să fac. Dar în viaţă nu se ştie niciodată. Șaormeria Băneasa e un brand, toată lumea ştie. Am luat la Pipera şi mai e una în Titan. 

Vinde șaorma în București » Fără echipă de 4 luni, fostul coordonator de joc al lui Dinamo din 2012 s-a reorientat
Elis Bakaj filmat în fața șaormeriei lui din Capitală

Eu sunt optimist, cred că totul o să fie bine. Lumea o să îşi dea seama că e o șaorma foarte bună. Sunt patru luni de când nu am echipă şi m-am gandit să fac şi eu ceva pentru viaţa mea, pentru viitorul meu, pentru viitorul familiei, eu cred că o e investiţie bună", le-a spus mijlocașul albanez celor de la Orange Sport.

Bakaj a dezvăluit că se află și acum într-o formă fizică bună și nu se gândește să agațe ghetele-n cui: „O să mă întorc pe gazon. Acolo e inima mea, viața mea". Deși a petrecut doar 13 luni în "Groapă", din ianuarie 2011 până la finele lui februarie 2012, Elis are o legătură strânsă cu țara noastră. Soția e româncă. 

27 de meciuriși 5 goluri a bifat Bakaj în tricoul lui Dinamo în 2010-2011 și 2011-2012. Mai are 5 partide în Cupa României și una în Europa League în alb-roșu

27de selecții, un gol, a adunat mijlocașul acum în vârstă de 34 de ani în naționala Albaniei

Fac antrenamente cu antrenor personal, vreau să mă mențin la un nivel decent 
- Elis Bakaj, pentru Orange Sport

Vinde șaorma în București » Fără echipă de 4 luni, fostul coordonator de joc al lui Dinamo din 2012 s-a reorientat

VIDEO Amintirile lui Adrian Senin din finala Cupei României din 2005, Farul - Dinamo 0-1: „Bosânceanu a plecat urechea la vorbele lui Cristi Borcea”

Citește și: 

Veste importantă pentru Dinamo » FRF a modificat criteriul de departajare la baraj

Uhrin jr. face tactica lui Dinamo cu gândul la baraj » Antrenorul a decis să renunțe la doi jucători

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (34)
creeperno115
creeperno115  •  04 Mai 2022, 22:40

Sa plece Rodriguez si sa vina Bakaj

rav410wrc
rav410wrc  •  04 Mai 2022, 16:29
Postat de navajo_joe pe 04 Mai 2022, 12:33

E rusinos sa fi majordom?

Unde-ai auzit tu de stana cu majordom ?! ;)))

boierasul
boierasul  •  04 Mai 2022, 16:22
Postat de robotzel pe 04 Mai 2022, 15:36

nu este patron ci este chirias de brand cum s-ar spune. A inchiriat franciza. Iar bascalia este pe Dinamo pentru ca daca astia sunt jucatorii cu care vroiati sa va salvati este vai de voi!

Robotzel fără creier))) unde ai citit tu ca se dorea salvarea cu Bakaj? Nici cu textul în fata nu sunteți în stare sa înțelegeți)))

Vezi toate comentariile (34)
Comentează