FOTBAL  »  LIGA 1  »  DINAMO

EXCLUSIV Episod neștiut din mandatul lui Rednic: „Tu ce cauți la antrenament? Pleacă!”

Mircea Rednic e liber de contract în prezent / foto: Imago
Mircea Rednic e liber de contract în prezent / foto: Imago

Articol de - Publicat duminica, 09 ianuarie 2022 17:00 / Actualizat duminica, 09 ianuarie 2022 17:29

Încă apar ecouri în urma mandatului #5 pe care Mircea Rednic l-a avut la Dinamo. Înlocuit la finalul anului trecut cu Flavius Stoican, Rednic n-a avut deloc parte de liniște în cele 3 luni petrecute în „Groapă”.

  • Rednic a preluat Dinamo la finalul lunii septembrie și a obținut o singură victorie, 1-0 cu Chindia, 3 remize și 8 eșecuri. „Câinii” sunt penultimii în Liga 1, loc direct retrogradabil.
  • Ultima dată la FCU Craiova (demis după 4 meciuri), Flavius Stoican a antrenat-o pe Dinamo mai întâi între septembrie 2013 și noiembrie 2014, apoi între martie și mai 2015. Acesta a mai pregătit și formația secundă a „câinilor”, între iulie 2011 și ianuarie 2012, apoi între august și septembrie 2013.

Dinamo » „Intrus” la antrenamentele lui Rednic: „Ce cauți aici?”

Cristian Sandu, preparatorul fizic din staff-ul lui Dario Bonetti, a continuat să fie pe lângă echipă chiar și după demiterea antrenorului italian. 

Pentru a forța plata salariilor restante, Sandu a mers la antrenamentele echipei conduse de Mircea Rednic. Problema a fost că „Puriul” a revenit în Ștefan cel Mare și cu un preparator fizic. E vorba despre Andrei Antoce, „transferat” de la Ceahlăul, care și-a reziliat de curând contractul cu Dinamo. 

Sandu a bifat prezența la mai multe ședințe de pregătire conduse de Rednic, până când fostul tehnician al „câinilor” a răbufnit. „Tu ce cauți aici? Nu faci parte din staff-ul meu, deci n-ai de ce să vii la antrenamentele mele!”, i-a transmis Rednic lui Cristian Sandu, indică sursele GSP. 

În cele din urmă, conducerea alb-roșiilor a rezolvat „problema Cristian Sandu”, iar acesta nu a mai apărut la antrenamente. 

Episod neștiut din mandatul lui Rednic: „Tu ce cauți la antrenament? Pleacă!”
Cristian Sandu încă figurează pe site-ul LPF ca preparator fizic al lui Dinamo

Din fericire pentru conducătorii lui Dinamo, le-a fost mult mai ușor să scape de Antoce, pentru că tânărul de 26 de ani a și acceptat să renunțe la o parte din banii pe care Dinamo îi datora. 

Conform Radio Dinamo 1948, noul antrenor Flavius Stoican și-ar fi ales deja preparatorul fizic: Silviu Ion, un apropiat de Stoican.

Flavius Stoican și Florin Răducioiu, prezentați la Dinamo

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Dinamo, meciuri amicale cu două adversare din Liga 1 » Când și unde se joacă

Dinamo a declanșat isterie în Liga 1: „Nu ne mai contactați jucătorii!”

Playtech: ȘOC! Putin, pus la pământ de SUA. Decizia istorică luată ACUM! E INCREDIBIL


Comentarii (6)
george1111
george1111  •  10 Ianuarie 2022, 11:51

Ce presa de 2 lei .Ce trebuia sa faca Rednic?Sa-l plateasca el din buzunar,sa-i reangajeze si pe preparatorii demisi in ultimi 10 ani...sa fie tata ranitor.

trink
trink  •  09 Ianuarie 2022, 22:32

can can!

cornelcc
cornelcc  •  09 Ianuarie 2022, 20:51
Postat de Ion-Nelu Nistor pe 09 Ianuarie 2022, 19:47

Si Rednic ce trebuia sa faca? Sa il duca acasa la el?

Nu, la Luana, sa-i gaseasca echipa ...

Vezi toate comentariile (6)
Comentează