FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Dinamo este aproape de un nou transfer! "La valoarea lui, o să fie cel mai bun din Liga 1"

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat joi, 15 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat joi, 15 ianuarie 2015 22:49

Dinamo l-a ratat pe Gabi Tamaş, care a semnat cu Steaua, dar îl poate aduce pe fostul coleg al fundaşului de la Watford, Diego Fabbrini.

Florin Manea, cel care îi reprezintă pe Tamaş şi pe Fabbrini, a declarat că îi caută echipă italianului şi că Dinamo este o opţiune.

"Am semnat un contrat cu Fabbrini şi încerc să îl aduc în România. I-am spus că decît să stea rezervă la Watford, mai bine vine în România şi joacă şase luni şi deschide alte pieţe ca Rusia sau Ucraina.

La valoarea pe care o are, pe care eu am văzut-o în el, o să fie cel mai bun din Liga 1. Poate juca ca număr 10, la creaţie, dar poate juca şi în banda dreaptă. Problema e că are un contract foarte mare, 500.000 de euro şi nu poate plăti nimeni în Liga 1. Încerc să îl conving pe patronul de la Watford să îi plătească o parte mai mare din salariu.

După ce s-a întîmplat cu Tamaş, le-am promis celor de la Dinamo că în România doar la ei îl duc. Nu îl propun la alte echipe", a spus impresarul Florin Manea, la DolceSport.

1 milion de euro este cota mijlocaşului de 24 de ani

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (42)
bogdany79
bogdany79  •  16 Ianuarie 2015, 09:01

E jenant sa vorbesti ca aduci imprumut 6 luni un jucator cu 500 000 euro contract pe sezon. In timp ce-ti platesti jucatorii reprezentativi cu maxim 6000 euro/luna. Oare cat mai tine bataia de joc? Nu de alta dar sunt si fani dinamovisti care au minte...si nu pot fi pacaliti cu asemenea fumigene!

cristi47.reload
cristi47.reload  •  16 Ianuarie 2015, 08:55

Gaynamo - niste blatisti de joasa speta, scursura si rusinea tarii

cristi47.reload
cristi47.reload  •  16 Ianuarie 2015, 08:52

De ce ma banati? ftvmrtngr de gesepisti

Vezi toate comentariile (42)
Comentează