FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - DINAMO

DINAMO // Miza pe jucătorii aduși în vară! Neagoe vrea să folosească 9 achiziții cu Viitorul + cine câștigă duelul pentru locurile U21

Dinamo
Dinamo

Articol de - Publicat marti, 09 iulie 2019 13:30

Eugen Neagoe, 51 de ani, noul antrenor al lui Dinamo, va ataca startul campionatului cu fotbaliștii pe care i-a adus el și se poate ajunge la situația ca 9 dintre transferurile estivale să fie pe gazon în același timp. Dinamo va juca pe terenul viitorului, luni, 15 iunie, de la ora 21:00.

Dinamo va începe oficial campionatul săptămâna viitoare, în ultima partidă a rundei inaugurale. Roș-albii au modificat echipa din temelii, renunțând la zece fotbaliști și aducând în loc alți zece.

Eugen Neagoe vrea să se bazeze pe jucătorii aduși de el, cu toate că dialoghează frecvent și cu cei care au șanse mai mici să prindă un loc de titular sau chiar banca de rezerve. Antrenorul vrea să-i țină „în priză„ pe toți componenții lotului, transmițându-le că vor avea șanse de a se afirma. 

6 au mai jucat contra lui Hagi

Pentru prima etapă, cu câștigătoarea Cupei și Supercupei României, dinamoviștii vor să se bazeze pe jucători noi, dar care au experiența meciurilor în Liga 1, care-și cunosc adversarii de la malul mării. Astfel, cei 6 titulari noi care vor evolua contra trupei lui Hagi știu cu cine au de-a face.

Ei formează 55 la sută dintre componenții primului „11”, apariții noi în echipamentul „câinilor”: Cătălin Straton (ex-Călărași), Gabi Moura (ex-Sepsi), Florin Bejan (ex-Astra), Andrei Sin (ex-Iași), Alex Răuță (ex-Voluntari) și Filip Mrzljak (ex-Astra). Cu excepția brazilianului, care a jucat doar în sezonul precedent în Liga 1, la Sfântu Gheorghe, ceilalți au ani buni de meciuri în campionatul intern. 

Alți trei după pauză

Pe parcursul partidei, pe teren vor apărea probabil alți trei jucători pentru care s-a insistat mult în mercato de vară. Ceea ce ar însuma 82 la sută nou-veniți în formula de joc. Bru, Brito și Perovic vor apărea pe parcurs pe gazon, mai ales că trebuie să se pună la punct cu pregătirea fizică. Primii doi au venit abia spre finalul stagiului de la Marbella, în timp ce vârful sârb a luat vacanță mai devreme în Turcia, în luna mai, iar acest detaliu l-a dezavantajat. 

Pe cine preferă pentru regula U21?

În start, dinamoviștii vor fi obligați să folosească doi fotbaliști eligibili Under 21 și cele mai mari șanse să înceapă titulari sunt un fundaș central și mijlocașul stânga. Neagoe va trebui să aleagă între Denis Ciobotariu și Ricardo Grigore, iar al doilea puști este Robert Moldoveanu. Ciobi e favorizat de faptul că a prins toată pregătirea sub comanda noului tehnician, în timp ce Ricci a fost în lotul lui Mirel Rădoi la Euro 2019. 

Cum ar putea arăta Dinamo cu Viitorul: Straton - Moura, Ciobotariu, Bejan, Sin - Răuță, Mrzljak - Sorescu, Nistor, Moldoveanu - Montini

dinamo
DINAMO

Antrenor: Eugen Neagoe (nou)
Veniri: Cătălin Straton (Călărași), Alexandru Răuță (Voluntari), Robert Moldoveanu (revenire împrumut, Petrolul), Florin Bejan (Astra), Andrei Sin (Poli Iași), Slavko Perovic (liber de contract), Gabriel Moura (Sepsi), Riccardo Piscitelli (liber), Kevin Bru (liber), Brito (liber), Filip Mrzljak (Astra), Andreas Mihaiu (revenire împrumut, Chindia)
Plecări: Alexander Christovao (final de contract), Parfait Mandanda (împrumut încheiat, Charleroi), Simon Zenke, Facundo Mallo (Rapid), Damien Dussaut, Elvis Kabashi, Rachid Ait-Atmane, Vlad Muțiu, Nasser Aliji, Marco Ehmann (Școlar Reșița)

Citește și:

EXCLUSIV Secretul lui Eugen Neagoe: antrenorul lui Dinamo se consultă cu Victor Pițurcă și Cornel Dinu

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
dvd1
dvd1  •  09 Iulie 2019, 19:35

B-ul

rammstein_deutschland
rammstein_deutschland  •  09 Iulie 2019, 18:47

In toata liga a 2 -a nu ati gasit un pusti mai bun decat Moldoveanu ??? Cea mai mare porcarie cu aceasta regula de 21 ( 2 jucatori ) . La mintea lui Burleanu parca vad ca baga o regula si cu o fata in teren , pentru a ridica fotbalul feminin !! Oare mai exgista undeva in lume reguli ca in romania ??? Toate echipele o sa fenteze regula 21 , o sa vedem schimbari in min 1 .

Vezi toate comentariile (2)
Comentează