FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Secretul lui Eugen Neagoe: antrenorul lui Dinamo se consultă cu Victor Pițurcă și Cornel Dinu

Eugen Neagoe // FOTO: Cristi Preda
Eugen Neagoe // FOTO: Cristi Preda

Articol de - Publicat luni, 08 iulie 2019 13:39

Eugen Neagoe a mărturisit că ține legătura cu Victor Pițurcă și Cornel Dinu, oameni cu cariere remarcabile. „Ascult, dar fac întotdeauna ca mine, fiindcă eu sunt antrenor principal”, a spus olteanul.

Dinamo și Eugen Neagoe au intrat în linie dreaptă pentru startul noului sezon, unul care trebuie să șteargă ediția precedentă, cea mai neagră din istoria grupării, când roș-albii s-au clasat pe locul 9.

„Câinii” au meci lunea viitoare, tocmai la echipa momentului, Viitorul Constanța, care a cucerit două trofee într-o lună, Cupa și Supercupa României. Apoi, acasă, cu CSU Craiova și deplasare la CFR Cluj, campioana ultimelor două ediții. Neagoe, 51 de ani, a urmărit Supercupa României din tribunele arenei „Ilie Oană”, alături de managerul Florin Prunea, directorul sportiv Ionel Dănciulescu și șeful scoutingului Marius Iorga.

Iar de ieri după-amiază i-a strâns pe toți elevii săi la Săftica pentru a pregăti debutul campionatului cu formația lui Gică Hagi. 

„Geană” a dezvăluit un detaliu semnificativ de care ține seama în programul său. „Stau de vorbă cu mulți oameni de fotbal, nu are rost să mă ascund. Vorbesc cu Victor Pițurcă, vorbesc cu Cornel Dinu, mai discutam cu Mircea Rădulescu ori cu Marian Bondrea, îmi place să țin legătura cu oameni care au făcut ceva pentru fotbal.

Domnul Dinu, de exemplu, a scris istorie pentru Dinamo, este normal să ascult părerile dânsului. Vorbim, ascult, întotdeauna fac ca mine, fiindcă asta presupune meseria de antrenor principal. Îmi place să ascult, întotdeauna ai de învățat, sunt chestii de fotbal sau de viață, care te ajută în orice situație”, a mărturisit antrenorul pentru Gazeta Sporturilor. 

4 trofee are Cornel Dinu ca tehnician, două campionate și două Cupe ale României, toate cu Dinamo

3 trofee are Victor Pițurcă ca antrenor, un campionat, o Cupă și o Supercupă, toate cu Steaua, plus calificarea "tricolorilor" la Euro 2008 și a naționalei U21 la Euro 1998

Citește și:

EXCLUSIV Giannis Maniatis e jucătorul care trebuia să vină la Dinamo, dar a fost oprit de Papazoglou: are 10 trofee, printre care 6 titluri de campion

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
chrb69
chrb69  •  08 Iulie 2019, 18:47
Postat de fara_pista pe 08 Iulie 2019, 17:19

Ai o perspicacitate de invidiat... Te-ai prins că om cu sânge roș- albastru (!?!) nu poate ajuta Dinamo. Ar trebui un transplant, ceva, să-i schimbe albastrul în alb, nu? Și cum să scrie despre Dinamo un Apostol, clar aromân, sluga lui Ioan Becali, ba chiar a lui Gigi... E clar, s-au pus machedonii să distrugă echipa din playout... Garantat chrb69!

poate transfuzie , transplantul nu este pentru sange Degeaba se consulta Neagoe daca nu are bani de transferuri. Caderea de anul trecut a incept dupa vanzarea celui mai bun om de la Dinamo - May Mahlangu. Nu poti sa faci performanta si sa vinzi tot ce este mai bun. In rest toate cele bune

1745flo
1745flo  •  08 Iulie 2019, 18:08

Cu Pițurcă e frate de sânge Neagoe, doar ca se consulta degeaba cu el nemaiantrenand de ani de zile, tocmai din lipsa de valoare!

fara_pista
fara_pista  •  08 Iulie 2019, 17:19
Postat de chrb69 pe 08 Iulie 2019, 16:01

foarte rau ca se consulta cu Piturca. Nu vad un om cu sange ros - albastru ca dansul sa ajute clubul Dinamo. Acelasi ziarist care scrie pro Negoita, Neagoe, Prunea etc Chiar toti ceilalti ziaristi sunt in concediu ? :) De fapt numele de Apostol este folosit mai mult de comunitatea de aromani. Oare are legatura cu dl Ioan Becali?

Ai o perspicacitate de invidiat... Te-ai prins că om cu sânge roș- albastru (!?!) nu poate ajuta Dinamo. Ar trebui un transplant, ceva, să-i schimbe albastrul în alb, nu? Și cum să scrie despre Dinamo un Apostol, clar aromân, sluga lui Ioan Becali, ba chiar a lui Gigi... E clar, s-au pus machedonii să distrugă echipa din playout... Garantat chrb69!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează