FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO // EXCLUSIV 3 schimbări majore pregătite de Bogdan Bălănescu: vrea să vândă lojele de pe Arena Națională și să televizeze amicalele

Articol de - Publicat vineri, 26 aprilie 2019 20:19

DINAMO. Fostul secretar general Bogdan Bălănescu, 44 de ani, e noul număr unu de la Dinamo și e gata să facă trei schimbări majore în cadrul clubului din Ștefan cel Mare.

Poartă discuții pentru vânzarea lojelor

Faptul că Dinamo va juca pe Național Arena sezonul viitor este o certitudine, însă clubul trebuie să facă rost de bani pentru acest lucru, Ionuț Negoiță nefiind de acord să achite niciun leu.

Astfel, Bălănescu a avut mai multe discuții cu oameni de afaceri cărora le-a propus diverse abonamente la loje pe care să le achite în avans. Dacă planul directorului general va reuși, până va începe sezonul viitor, „câinii” vor avea chiria achitată pentru cel mai mare stadion din București.

Vrea să televizeze amicalele

O altă decizie pe care Bălănescu vrea să o ia este aceea ca partidele amicale pe care Dinamo le va disputa în cantonamentul de vară să fie televizate. Oficialul dinamovist încearcă să facă echipa cât mai vizibilă pentru a aduce înapoi suporterii la stadion, lângă echipă.

Paznic pentru Rednic

Bălănescu a fost însărcinat de Negoiță să supervizeze și transferurile pe care Mircea Rednic le va face în perioada următoare. Directorul general are rolul de a cântări propunerile contractuale pe care „Puriul” le va face și de a semna doar dacă consideră că acestea sunt avantajoase pentru club.

balanescu
Bogdan Bălănescu

Citește și:

EXCLUSIV Dinamo, înapoi la origini! „Câinii” pregătesc în culise o schimbare URIAȘĂ: come-back către cea mai bună perioadă din istoria clubului

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (15)
ios_ge
ios_ge  •  27 Aprilie 2019, 12:21
Postat de Catalin Iacob pe 27 Aprilie 2019, 10:54

Bai, oameni buni ! Explicati-mi si mie, ca nu mai inteleg nimic : Steaua se muta la TG Jiu, pt ca NA e defecta, iar *** se muta pe NA !

Iti explic eu ca pari limitat. Steaua joca'n fiecare saptamana'n Ghencea. Du'te si vezi. La Tg Jiu se muta fîcî fîcîsîbî.

1288011704599786
Catalin Iacob  •  27 Aprilie 2019, 10:54

Bai, oameni buni ! Explicati-mi si mie, ca nu mai inteleg nimic : Steaua se muta la TG Jiu, pt ca NA e defecta, iar *** se muta pe NA !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

rocky2
rocky2  •  27 Aprilie 2019, 10:28
Postat de babahuda pe 26 Aprilie 2019, 22:18

pt meciul de maine al fcsb-ului s-au vandut 2 bilete pt ca bucurestenii acum de sarbatori aiu plecat acasa.numai e nimenea pe strade .sau aglomerat rularul :))

Pai fcsbistii au plecat in provincie, acolo de unde sunt de fapt de ***! Bucurestenii sunt majoritatea rapidisti sau dinamovisti!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează