FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO // EXCLUSIV // Bogdan Bălănescu vrea să demisioneze în urma conflictului cu Prunea

Articol de - Publicat luni, 12 august 2019 00:15

Bogdan Bălănescu (44 de ani), directorul general al lui Dinamo, ar putea părăsi clubul din „Ștefan cel Mare”.

Surse GSP susțin că aseară Bogdan Bălănescu și-ar fi înaintat demisia, iar motivul ar fi ratarea negocierilor cu Leo Grozavu. Mai exact, Bălănescu e deranjat de faptul că Florin Prunea a blocat tratativele cu Leo din cauză că intermediară este Anamaria Prodan. 

Directorul general o agrea pe soția lui Reghecampf, în timp ce managerul lui Dinamo nici n-a vrut să audă de implicarea impresarei!

Bălănescu se află în funcția de director general al clubului Dinamo din data de 6 aprilie a acestui an, preluând atribuțiile de la Alexandru David. Înainte de această numire, Bogdan Bălănescu era secretar general în cadrul clubului. 

VEZI ȘI:

EXCLUSIV Anamaria Prodan iese la atac, după ce Prunea l-a interzis pe Leo Grozavu la Dinamo: „Vom vedea cine are performanțe”

EXCLUSIV Răsturnare spectaculoasă de situație: așteptat mâine la București, Leo Grozavu nu mai vine la Dinamo! Motivul pentru care Prunea a sistat totul: „Nu ne mai interesează!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (32)
104354204195252
Pierre Tzutzea  •  12 August 2019, 12:30
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

citdepsre balanescu o *** la comanda oriunde si oricind trebuia sa plece demult. sint multi acolo care ar fi trebuit sa plece. ma intreb si azi de lucratura badea/ negoita . cum sa preiei un club fara performanta fara speranta unui stadion? curios. dar cind te gindesti ca toti sint din marea familie secu ei fiind nepotii gen anghelache sau badea si popoviciuiu cel fugit in anglia cu bani cu tot au fost cumnati avind prin fetele lui ioan dinca teleaga un politruc fanatic ceausist sotii. si ele ofiter de secu. tiriac sau titi ionesuc turnator. lucescu tot cu grade pe umar avea sa tradaze iar azi aratindu-si limitele si lipsa de caracter si mai mult avea sa o dea afara din casa pe sora lui ratiu. nemernici care nu au scos nici un cent pentru dinamo cu toate ca i-a crescut. de dinu nu mai zic nimie pentru ca este clasat demult fiind comod sa stea in primaverii pe cind Petre Tzuzea cu ani grei de pusarie politica avea sa moara intr-o garsoniera insalubra. Ferea de vijelia dumnezeiasca!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

cpt.ahab
cpt.ahab  •  12 August 2019, 12:13

Corect. Și eu sunt adeptul lucrului cu tinerii proprii, dar ce te faci când ei sunt rudimentari, cu mari lacune? Nu-i poți promova masiv la prima echipă, atât timp cât mulți dintre ei nu stăpânesc abc-ul fotbalului așa cum se cuvine! Cea mai mare greșeală făcută de Negoiță a fost neimplicarea la centrul de copii și juniori, încrezându-se prea mult în Răduță, care nu lucrează decât la alibi! Vezi, Doamne, avem finale și titluri la diverse categorii de vârstă și cu asta ne-am scos! Deși principala lui realizare trebuia să fie pregătirea și promovarea tinerilor pentru prima echipă. Nu se poate ca în toți acești ani să nu dai echipei mari nici măcar una bucată fundaș lateral, niciun mijlocaș de soi, niciun atacant percutant. Eu înțeleg faptul că unii antrenori au reticențe în a lucra cu tinerii, dar chiar toți să fie așa?! Nu cumva problema e că nu au efectiv pe cine promova? Bun, la Dinamo e atmosferă proastă și presiune, dar nu-i văd rupând gura târgului nici pe unde-s împrumutați, unii chiar la liga a II-a! Înseamnă că-s prost pregătiți, în primul rând mental. N-au ambiție de performeri! Mă uit la Bianca Andreescu. Puștoaica mustește de tupeu, n-are niciun fel de complexe și-i ambițioasă foc! Amețiții noștri? Plâng după tăticu' și mămica la primele probleme!

dinamo_forever_77
dinamo_forever_77  •  12 August 2019, 11:55
Postat de mariuss72 pe 12 August 2019, 10:55

Daca am spus chestiile alea despre Rednic, nu inseamna ca automat ii sustin pe amatorii de acum. Ma refeream strict la faptul ca mai toti il transforma pe acest om in salvatorul, singurul salvator al clubului. Nu cred ca a fost adus cu forta, a venit in urma unor negocieri, stia care e situatia, si-a asumat-o, el nu are vina in treaba asta? Ne tot vaitam ca se pierde spiritul clubului, dar e explicabil daca ne uitam ce ciurucuri de jucatori s-au tot adus. Personal vad ca solutie asumarea situatiei dezastruoase si incercarea construirii unei echipe cu tineri talentati, tinerii aia cu care ne tot laudam ca batem tot.

Spiritul echipei nu se pierde din cauza jucatorilor straini, spiritul echipei se pierde din lipsa de performanta !!! Personal, am ajuns fan al acestei echipe, DATORITA REZULTATELOR obtinute in anii 80, si a jocului practicat. Crezi ca pe suporterii Barcelonei ii deranjeaza ca omul lor numarul 1 este argentinian ? sau pe cei ai lui Juventus, ca pe omul lor numarul unu este portughez ? Cati spanioli are Barca sau Real ? Problema este la CONDUCERE, la *** de jucatori adusi, nu de NATIONALITATEA lor !!! "Sa jucam cu tinerii"....care tineri ? Jucam, dar sa aiba si valoare. Degeaba sunt tineri....daca dau cu stangul in dreptul. Adu-ti aminte de Raducioiu. Avea 17 ani...dadea goluri, avea viteza. Bratu....dadea goluri, avea viteza. Marius Niculae, nesimtitul de Marica....aveau viteza, dadeau goluri. Azi ??? Si mai este ceva, vina conducerii este ca nu poate sa aduca chiar orice jucator la DINAMO. Lipsa EDUCATIEI, se reflecta in jocul echipei. SA NU UITATI ASTA !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (32)
Comentează