FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO // EXCLUSIV Ce se ascunde în spatele declarațiilor lui Dan Nistor » Motivul pentru care amenință cu plecarea

Articol de - Publicat duminica, 08 decembrie 2019 14:01

Dan Nistor (31 de ani) a anunțat că va pleca de la Dinamo dacă Ionuț Negoiță nu va plăti salariile jucătorilor. Mijlocașul„câinilor” ar fi ademenit cu un salariu considerabil mai mare de către o echipă din Arabia Saudită.

Nistor nu mai vrea să rămână la Dinamo, unde jucătorii nu și-au mai primit banii de două luni. În spatele declarațiilor curajoase din ultimele săptămâni s-ar ascunde o ofertă din Golf cu un salariu mare.

Mijlocașul speră să fie lăsat să plece liber de contract, pentru a încasa un bonus consistent la semnătură. Șefii lui Dinamo nici nu vor să audă însă de această variantă, fiind de acord să se despartă de Nistor numai în schimbul unei sume de bani.

13.000 de euroeste salariul lunar pe care Nistor îl primește la Dinamo

1.000.000 €este cota de piață a lui Dan Nistor, potrivit Transfermarkt

Nistor: „Plec dacă nu voi fi plătit!”

„Muncești în gol degeaba. În presă a apărut că am avut întârzieri de 15 zile, dar noi nu am mai primit banii de 2 luni. Dacă nu voi fi plătit, mă voi gândi în decembrie să plec. Am un copil de crescut.

Dacă nu vine Moș Crăciun, cu siguranță nu voi mai rămâne. Nu se mai poate așa! Ne e și nouă foame și trebuie să mâncăm. Nu l-am mai văzut pe Negoiță de un an. L-am văzut doar la televizor și în conferințele de presă, e un băiat frumușel”, a declarat Nistor în urmă cu două săptămâni.

VEZI ȘI:

Hermannstadt - Dinamo 4-2 // Florin Bratu, vehement cu dinamoviștii: „Sunt salarii de 14-15.000 €, iar echipa poate juca iar în play-out”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (25)
chris_bu67
chris_bu67  •  10 Decembrie 2019, 11:31

nistor***la giurgiu sunt 3 salarii restante,și sunt lideri,piticule ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

394966434424757
Mihai Dinu  •  09 Decembrie 2019, 21:25

Cu parere de rau dar cred ca sa"umblat"la Nistor si cred ca prin impresarul ce are legaturi cu fotbalul din Golf si/sau Pintilii! Cand Nistor joaca bine, ca doar este capitanul, mobilizatorul si cel mai bun jucator si Dinamo are rezultate, cand nu...nu! Nistor a declarat ca ptr. el restantele financiare nu sunt o problema ca dupa aprox. 2 saptamani sa declare contrariu punandu se chiar problema plecarii (mai vedem din iarna) sau declaratia-oarecum negativa-despre Negoita! Sa tot incercat ( uneori s a reusit ) destabilizarea lui Dinamo, dar asta este-fotbalistic-cea mai mare!

parpalache
parpalache  •  08 Decembrie 2019, 20:30
Postat de Luter King pe 08 Decembrie 2019, 15:39

NISTORE draga ,de ce nu spuneti mai baieti ca fotbalul din acest spatiu este de cativa ani un aranjament *** la toate palierele ,facut de liga celui mai MARE BLATIST ALATURI DE NASU BARNA CANCER ,jino si sandel ? va este jena sau *** de jucatori de fotbal numiti pompos fotbalisti, va castigati traiul fiind scalvi ai unor anagramati functional .popescu aseara a jucat in nunta zamfirei sau in bal mascat de sibiu ?pleaca si nu mai face tambalau ca nu-ti cade bine ca la cfr ,da ?

Tipic!Gata ati gasit vinovatul!Pe Popescu!Dar Nistor care da numai pase la adversar?Nu domnilor!Infrangerea de aseara nu trebuie sa ne surprinda!Pana la urma fcsb-istul Craitzoiu are dreptate cand a zis ca"Dinamo are o mare problema"...pentru ca in acest sezon nu are decat o victorie in deplasare!UNA singura!In tur,cu Sepsi dupa ce aia au ratat nu stiu cate ocazii!Su doua egaluri!Atat!Dintre care,una cu nou promovata Clinceni!Si atunci?Daca nema putirinta,ce mai chichirez galceava?

Vezi toate comentariile (25)
Comentează