FOTBAL  »  Superliga  »  HERMANNSTADT - DINAMO 4-2

Hermannstadt - Dinamo 4-2 // UPDATE EXCLUSIV Florin Prunea și Dan Nistor dau de pământ cu Bratu: „Năpârcile apar mereu la greu. Taci din gură că n-ai făcut nimic aici!”

Articol de - Publicat duminica, 08 decembrie 2019 11:06

Florin Bratu (39 de ani), fostul antrenor al lui Dinamo, a comentat înfrângerea „roș-albilor” împotriva lui Hermannstadt, scor 2-4.

UPDATE 16:00 Declarațiile lui Bratu despre situația de la Dinamo și salariile plătite în Ștefan cel Mare au stârnit reacția aspră a președintelui Florin Prunea și a căpitanului Dan Nistor. 

„Năpârcile apar doar la greu”

Prunea: „De unde știe Bratu că e supărată conducerea lui Dinamo? Cu cine a vorbit, că la club sunt trei oameni care conduc. Patronul, eu și Bălănescu. Nu cred că a discutat cu domnul Negoiță. Cu mine, nici atât! Și atunci? Să spună exact cu cine a discutat! Eu aș avea un singur mesaj pentru Bratu: năpârcile apar mereu doar la greu! 

Cât voi fi la Dinamo, el nu va mai antrena aici, din cel puțin două motive. Unu: pe vremea când era jucător, a trădat clubul și, la îndemnul unui impresar, a plecat din cantonament de la Cluj, înaintea unei partide cu Bistrița, provocând același gest și din partea altor cinci colegi. Doi: e un antrenor foarte slab, lucru dovedit de ultimele lui rezultate".

„Ar trebui să tacă din gură”

Nistor: „Bratu n-are de ce să vorbească despre Dinamo. Ar trebui să tacă din gură, că n-a făcut nimic atunci când a fost antrenor aici. Se mai dă și mare dinamovist. Jos pălăria pentru cariera lui de jucător, dar, ca tehnician, și-a demonstrat valoarea și la Dinamo”.

„Știți foarte bine ce a făcut și pe la Aerostar Bacău! Nu e frumos ce face, dar nici nu mă surprinde. Știu că a mai discutat cu anumite persoane din club după plecarea lui Eugen Neagoe, din ce am citit era o opțiune pentru a reveni pe banca lui Dinamo, dar clubul l-a ales pe Dusan Uhrin, iar Bratu probabil că e supărat și din acest motiv.

Și să-și mai măsoare cuvintele și cu cifrele alea despre salarii, că nimeni n-are la Dinamo 14-16.000 de euro pe lună. Inclusiv la mine sunt povești. Ar fi fost bine dacă aveam atât, dar, dacă e nevoie, o să-i arăt public, negru pe alb, ce salariu am eu, ca să nu mai arunce cu vorbe false" 
Dan Nistor

Știrea inițială

Bratu, care a fost antrenorul „câinilor” în perioada februarie - septembrie 2018, i-a criticat pe jucători, afirmând că aceștia au salarii mari pentru nivelul Ligii, în ciuda rezultatelor modeste ale formației din „Ștefan cel Mare”.

Cei din conducere sunt supăraţi pe poziţia pe care o ocupă Dinamo acum. Iar la Dinamo sunt salarii mari! Că nu s-au plătit e altceva, dar sunt salarii de 14 -16 mii de euro. 

Este al treilea an consecutv când echipa poate juca în play-out. Ei sunt acum într-o cumpănă. Sunt salarii bune, s-au făcut investiţii mari”, a declarat Bratu, potrivit TV Digi Sport.

În acest moment, Dinamo este pe 7 în campionat, cu 28 de puncte acumulate după 20 de etape.

HERMANNSTADT - DINAMO 4-2

VEZI ȘI:

FCSB // ANALIZĂ » Antrenorii lui Gigi Becali sunt cei mai buni! Doar că nu-i lasă să lucreze :)

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (40)
3020951471257882
Ionut Dumitru  •  09 Decembrie 2019, 15:37
Postat de Florin Dobrin pe 08 Decembrie 2019, 21:04

TOT CE ESTE DINAMO IN MOMENTUL ASTA SANT SIMPLE GUNOAIE , ATI FOST SI VETI RAMANE IN ISTORIA CLUBULUI *** ,,,,, RUSINE , BAI DERBEDEILOR,,,,,,MAS BUCURA SA DISPARA DINAMO DIN FOTBAL , SA SE OPREASCA AICI MOCIRLA ,MACAR SA NU MAI FACA NUMELE DE RAS

Si eu m-as bucura sa mai pui mana pe o carte de limba romana.Ne-ai face un bine tuturor,multumesc!

104354204195252
Pierre Tzutzea  •  09 Decembrie 2019, 09:32

exista domnule prunea o schema tactica la kgb-isti anume ca sa il faci pe unul sa vorbeasca acuza-l fara probe , minte daca se poate si atunci respectivul va inepe sa vorbeasca. vorbind s-ar putea sa faca greseli. aici este vorba de altceva. bratu si nu am nimic cu el eu fiind departe de tara de multi ani pot sa spun ca in mare a avut dreptate. salariile sint mari si nu se joaca mai nimic. sa vezi un dinamo inexistent in meciul cu hermanstatdt cel putin in a doua repriza a fost ceva de neimaginat. miza era mare si nu se stie cind se mai iveste. bratu a atacat salariile mari si lipsa de convingere de devotament al echipei care ar trebui si cind nu au zi buna sa joace bine. dar au jucat catastrofal si rezultatul a fost pe masura. am observat ca cei care au vorbit mai mult decit este cazul ai fost tu si nistor. nistor ar trebui sa taca sa isi vada de treaba pentru ca era normal sa joace nu sa faca pantomima pe teren. si a facut-o pe bani nu pe nimic. altadata se lega de jucatorii colegi ca nu fac ca nu dreg de asta data si el a fost o catastrofa pe *** mii de euro pe luna. au urmat acuze aduse lui bratu ca nu antrenor bun ca nu va mai fi la dinamo ca a tradat ca ... si daca ar fi domnule prunea sa te scuturam s-ar putea sa iasa alte alea asa ca nu esti tu ala care sa dea cu piatra primul si cu atit mai mult nistor. daca lui nistor ii este foame si a inceput sa vorbeasca gura fara el ar face bine sa taca dupa cum spunea dinu. ridicoli cei de la dinamo.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

cuviosul_pafnutie
cuviosul_pafnutie  •  09 Decembrie 2019, 08:02
Postat de valyomanyd pe 08 Decembrie 2019, 18:15

Unde a jucat Bratu, in play-out ?:))))

Da in play out,unde a obtinut numai victorii,in afara de ultimul meci care a fost egal!Si sa nu se uite:Cu jucatori romani,de la U19!Iar in sezonul urmator a inceput bine:1-0 cu Viitorul si 3-3 in deplasare cu fcsb!Hagi chiar declarase ca"Dinamo are un lot bun spre foarte bun"!Si cine a stricat totul?Nistor!Ca el vrea sa plece la fcsb!Ca asa i-a zis nasul lui,Pintilii!Dupa care a intrat in rol-negativ,cum altfel-vesnicul Dinu!Si s-a ales praful!Dar tot am realizat ceva!Ce?Pai am ramas cu...Nistor!

Vezi toate comentariile (40)
Comentează