FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO // EXCLUSIV Dusan Uhrin e cu bagajele făcute! Jucătorii s-au revoltat: „Nici nu vorbește cu cei care nu prind primul «11»!”

Articol de - Publicat marti, 11 februarie 2020 09:00

Dusan Uhrin, 52 de ani, s-ar putea despărți de Dinamo după Derby de România, înaintea startului play-out-ului, mai ales că îi este tot mai greu să ajungă la un numitor comun cu elevii săi.

Vin vremuri și mai rele în Ștefan cel Mare! Dinamo merge pentru al treilea an consecutiv în play-out, iar foștii jucători ai grupării se așteaptă ca echipa să se zbată în această primăvară pentru a evita retrogradarea. Situația este neagră și în interiorul echipei.

Iar acest detaliu s-a observat încă din finalul lui 2019, când unii fotbaliști, în special românii, n-au mai vrut să joace până nu se ajunge la zi cu salariile restante. Divergențele au reapărutdupă eșecul de la Voluntari, surse apropiate clubului afirmă că Dusan Uhrin rezistă tot mai greu presiunii! Cehul are bagajele făcute, este nemulțumit de situația totală de la echipă.

Fotbaliștii lui Dinamo nu joacă pentru Dusan Uhrin

Și jucătorii sunt tot mai supărați de modul cum comunică, din ce în ce mai greu, cu tehnicianul. 

OK, are superstițiile lui, nu schimbă niște jucători din echipă, dar nici nu vorbește cu cei care nu prind primul 11. Este tot mai nervos, țipă, gesticulează, s-a schimbat mult față de toamna trecută. Jucătorii români sunt nemulțumiți de situația de la echipă, mai ales că sunt mult mai slab plătiți spre deosebire de străini”, au comentat apropiații clubului dinamovist.

Uhrin a ratat play-off-ul, el sosind după 5 etape, în care „haita” strânsese 4 eșecuri și o victorie. Antrenorul anunțase o remaniere totală la nivelul echipei, lucru ce a produs nemulțumiri în lot. 

„Mulți fotbaliști nu-și mai dau interesul, pentru că oricum nu li se explică ceva concret, de ce nu joacă sau când ar putea să ajungă cu salariile la zi, fiecare merge din inerție, cât o mai merge", au spus și surse din echipă.

9eșecuri în 12 etape în deplasare a strâns Dinamo, plus o victorie și două remize, golaveraj 12-28, cea mai slabă la acest capitol din Liga 1

De ce Viorel Cataramă nu a mai cumpărat Dinamo: „Voia să mă alătur și eu proiectului”

1,42este media punctelor obținute de Uhrin pe partidă, în mandatul său la Dinamo

BILETE DINAMO - FCSB. Fanii FCSB își pot lua de marți bilete pentru Derby de România! Cât costă

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (46)
100002473541087
Danut Ognean  •  12 Februarie 2020, 00:05

Minciuni fcsbiste ca de obicei inainte de meciul direct! Fcsbeu tremura de frica!forta dinamo

bogdany8
bogdany8  •  11 Februarie 2020, 21:44

Daca ia bataie cumva de la FCSB atunci sunt de acord sa ne lase nenea Uhrin(a) cu toate incapatanarile lui. La Voluntari a gresit partitura, daca incepea cu Puljici , bateam la scor pe Voluntari si aia nu ne-ar fi dat gol, dar sa incapatanat ( cum bine ziceam anterior) sa ni-l bage pe gat pe antitalentu Popescu, care trebuie fortat de firma Becaliotilor ca sa plece la o alta echipa si sa se castige niste bani. Va spun ceva, nu-l va lua nimeni baa.

zorrozabal
zorrozabal  •  11 Februarie 2020, 20:13
Postat de demolarii pe 11 Februarie 2020, 13:29

Cat interes si-au dat jucători, cu Neagoe antrenor? Cat interes si-au dat cu Rednic, Bratu și Niculescu? Pe ce loc au terminat ultimele 2 sezoane, când erau cu salariile la zi? Vaicareli de copii nematurizati. Toti ar trebui să plece.....sunt incapabili să facă față cerintelor unui antrenor profesionist de nivel mediu, și ei vor contracte afara? Pai unde vor face fata? Doar la Liga lui Mitică li se cântă in strună. Mai bine s-ar interesa cat se antrenează C Ronaldo, și si-ar certa impresari pentru ca nu ii ajuta sa fie la fel de competitivi! Si apropo, Prunea si Balanescu si-au prezentat demisiile? Doar au garantat ca vor duce echipă in play-off....pe Rednic l-au marilor. Cred ca Uhrin ar trebui numit manager general, și lăsat 4 -5 ani sa dezvolte un plan sportiv. Chiar daca rezultatele vor fi modeste. Si mai cred ca daca Dinamo nu bate pe Fcsb, va fi ca pe vremea lui Hagii, jucătorii fugariti de suporteri.....

Mai usor cu Uhrin!Singura lui calitate a fost ca nu stia-sau se facea ca nu stie-romaneste!Ca sa cedeze presiunilor venite ori de la impresari,ori de la "fostele glorii",ori de la"specialisti" si facea echipa numai dupa ce vedea el la antrenamente!Daar,pana la urma a clacat!Nu stie"sa mute"in timpul jocului!Nu contracareaza"mutarile "antrenorilor adversi!S-a vazut clar acest neajuns in meciurile cu Hermanstadt,cu Sepsi si acum,cu Voluntari!De ce?Explicatia e INGRIJORATOARE!Pentru ca cehul nu cunoaste jucatorii din liga1!De ce?Pentru ca nu isi studiaza adversarii,nu vizioneaza meciurile lor!Asa antrenor vrei?Lipsit de reacie la"mutarile"antrenorilor adversi sau la schimbarea sistemului de joc,sau in cazul unor eliminari?

Vezi toate comentariile (46)
Comentează