FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FCSB

BILETE DINAMO - FCSB. Fanii FCSB își pot lua de marți bilete pentru Derby de România! Cât costă

Articol de GSP - Publicat luni, 10 februarie 2020 15:14

Dinamo și FCSB se vor întâlni pe 16 februarie, de la ora 20:00, în Derby de România. Meciul Dinamo - FCSB va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe TV Telekom Sport, TV Digi Sport și Look Plus. 

Dinamo a decis ca meciul să se joace pe Arena Națională și se așteaptă să fie susținuți de un număr impresionant de fani. Derby-ul va reprezenta întoarcerea Peluzei Nord alături de FCSB, suporterii anunțând va fi prima partidă la care vor fi prezenți alături de echipa roș-albastră. 

Bilete pentru fanii FCSB la Derby de România

De marți, ora 12:00, fanii celor de la FCSB își vor putea cumpăra bilete pentru derby. Tichetele vor costa 15 lei și vor putea fi achiziționate de la casele de pe Bulevardul Basarabia.

Pentru acest meci, FCSB va primi 8.200 de bilete, iar dacă vor fi cumpărate toate, atunci galeria FCSB ar fi printre cele mai numeroase avute de o echipă în deplasare. „Steliștii interesați să asiste la meci din galerie să vină! Pregătim un spectacol ca pe vremuri!”, zice unul dintre liderii galeriei FCSB.

+12 FOTO

Match preview FCSB - Academica Clinceni

Citește și:

OFICIAL Peluza Nord anunță când revine lângă FCSB: „Vom respecta alegerea fiecărui membru” » De ce nu vor arbora steagul peluze

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (83)
dynamo.dresden
dynamo.dresden  •  11 Februarie 2020, 22:16

O sa vina si sudu lu steaua ca sa mai umple un sector de 200 de locuri ca doar atat sant restu sant gainari din clanu lu bebino care nu au treaba cu fotbalul doar cu ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dynamo.dresden
dynamo.dresden  •  11 Februarie 2020, 18:27

Frumos asa ma ?

dynamo.dresden
dynamo.dresden  •  11 Februarie 2020, 16:22
Postat de invinctus pe 11 Februarie 2020, 09:16

Cea mai tare galerie sa vazut si aseara or sa fie aproape 200 ***.... a venit milogul puscariasul saracia de mustata acum e nenorocire vine el cu 10 insi ca i da ciobanul puscarias 100 de euro pe meci ca moare de foame !!!! Ràsurile Romaniei sunt astia !!!

*** ????

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (83)
Comentează