Comentarii (83)
valeri.gazzaev.always.here  •  10 Februarie 2020, 18:21

Acceptati realitatea. Ea poate fi sinetizata usor in 2 capitole, usor de asimilat : Adevarul incontestabil nr 1 : CSA Steaua e Steaua. Adevar incontestabil nr. 2 : fc fcsb nu e Steaua. fc fcsb e o clona. Cu cat intelegeti mai repede, cu atat va va fi mai usor. E spre binele vostru sa nu va mai chinuiti existenta cu alte teorii, dovedite a fi false.

hatestings  •  10 Februarie 2020, 18:36
Postat de Traian Pavelescu pe 10 Februarie 2020, 18:18

Spre disperarea ratacitilor pe la porțile cazarmilor sportive staliniste CSA sau Dinamo, sau pe la cele ale academiei de partid sect.1 rapid, Steaua nu mai poate reveni niciodată intr-o unitate militară toxica, sovietoida! Timpul fotbalului militarizat, URSS s-a destrămat și România este in UE, unde au fos lichidate toate aberațiile bolsevice de tipul CSA și Dinamo! Deci Steaua, echipa cunoscuta și respectata in Europa nu va mai putea niciodată sa aparțină de o sinistra unitate militară! Asta se mai poate doar in mințile întunecate ale unora (tot mai putini din fericire) și eventual pe la Phenian!

Altceva mai stiti, aceleasi lesinaturi care habar nu au ce inseamna armata intr o tara!jigniti oamenii care au onoare integritate si ceea ce va lipsesc voua fetelor!spuneti de unitatile militare ca ar fi cazarme staliniste cand ei sunt singura voastra aparare in caz de razboi! Cum sa vb mereu prost si sa crezi ca esti destept? Nu esti, chiar deloc, esti in ingamfat prost informat care sustine un puscarias si jigneste oameni de onoare! Sa iti fie rusine acolo in prostia ta! Si gresit numele Steaua apartine armatei(decizie irevocabila). Numai si numai daca armata doreste altcineva poate folosi numele Steaua Bucuresti intr un context sau altul!

Traian Pavelescu  •  10 Februarie 2020, 18:45

Câta ignoranta, îndoctrinare și nostalgie după trecutul toxic degaja postările anti-stelistilor, militariști și marxist-lenjnisti! Lucrurile sunt simple: 1. In UE nu mai exista unități militare sportive de tip sovietic. 2. România este țara UE și se va alinia mai repede sau mai târziu la aceasta normalitate, chiar dacă unii rătăciți prin trecutul toxic nu vor asta. 3. Viitorul clar, evident, inevitabil pentru creatii sinistre staliniste precum CSA și Dinamo este desființarea in niciun caz refacerea, revigorarea. 4. Steaua nu mai poate fi in 2020, ce era in 1998, echipa unei cazarmi sportive odioase dintr-o țara aflată in afara UE. 5. CSA și Dinamo se zbat cu disperare, folosind și aplaudacii lor siniștrii, pentru a scapă de lichidare, dar nu mai au scăpare, istoria merge înainte nu se mai poate împiedica de aceste relicve toxice.

Traian Pavelescu  •  10 Februarie 2020, 15:38

Se reface încet, dar sigur, faimoasa peluza stelista! Nuci nu putea fi altfel! Suporterii revin lângă Steaua, cea mai titrata echipa din țara, cunoscuta si respectata peste tot in lume, ca o campioana europeană! După o perioada de confuzie și dezamagire generată de acțiunile inconștiente, abuzive, iresponsabile ale MApN si ale sinistrei sale cazarmi staliniste CSA, suporterii steliști s-au convins ca Steaua nu poate fi echipa de recruți-amatori apărută forțat in 2017 din teama si disperarea unității militare sportive sovietoide CSA ca va fi desființată și in România ca peste tot in UE. Asta se va întâmpla inevitabil: aberațiile sportive militarizate bolsevice CSA și Dinamo vor fi destructurate in curând!

valeri.gazzaev.always.here  •  10 Februarie 2020, 17:44

In timp ce pentru stelisti becali e un personaj indezirabil, marea masa fecesebista il idolatrizeaza, sfidand zi de zi ridicolul, ridicandu-l la rang de zeu pe cel care a avut in plan sa pana mana in mod abuziv pe cea mai iubita echipa, Steaua Bucuresti. Din fericire pentru Romania (pentru ca Steaua e un brand strategic al acestei natiuni), planul becaliot a esuat lamentabil. Nu doar ca nu a pus mana pe Steaua, el s-a ales doar cu o clona indezirabila, in speta fc fcsb, pe care nimeni nu o sustine. Aproape nimeni. Oricum fecesebistii nu conteaza ca entitate. Sunt prea jos pe scara ierarhica. Luati-va clona si in pestera cu voi: fc fcsb nu e Steaua !

legendavisinie  •  10 Februarie 2020, 17:39
Postat de jack_the_stripper pe 10 Februarie 2020, 17:14

FCSB e echipa înființată în 1947 și care joacă în campionatul României de atunci și până azi. În timp s-a numit ASA, CSCA, CCA, Steaua. E cea mai cunoscută și respectată echipă românească. Dar poate ne spui cum e să susții o e chipă apărută în 2017, Academia Stavrid, sub oblăduirea primarului sectorului 1, și să pretinzi că e... legenda vișinie din 1923!?!

Sesizezi diferența dintre fcsbiști și steliști? Rapidul se luptă pentru revenirea din toamnă în prima ligă, clubul a câștigat licitația publică în urma căreia deține brandul echipei înființată în 1923.

juliusmad  •  10 Februarie 2020, 16:00

Forza Steaua!!

valeri.gazzaev.always.here  •  10 Februarie 2020, 19:08

Ma incearca un sentiment de compasiune pt fecesebisti dar le reamintesc mereu: CSA Steaua e Steaua. Stelistii vin la meciuri, canta vechile cantece. Echipa are suport si admiratie. Clona fc fcsb traieste in anonimat , dezastru juridic (instanta da de pamant mereu cu ei), esec pe plan sportiv atat intern cat si international. Greu de suportat dar la ce destin sa te astepti cand numele tau are 4 consoane si ai o mazgalitura pe post de emblema ?

Traian Pavelescu  •  10 Februarie 2020, 17:57
Postat de valeri.gazzaev.always.here pe 10 Februarie 2020, 17:44

In timp ce pentru stelisti becali e un personaj indezirabil, marea masa fecesebista il idolatrizeaza, sfidand zi de zi ridicolul, ridicandu-l la rang de zeu pe cel care a avut in plan sa pana mana in mod abuziv pe cea mai iubita echipa, Steaua Bucuresti. Din fericire pentru Romania (pentru ca Steaua e un brand strategic al acestei natiuni), planul becaliot a esuat lamentabil. Nu doar ca nu a pus mana pe Steaua, el s-a ales doar cu o clona indezirabila, in speta fc fcsb, pe care nimeni nu o sustine. Aproape nimeni. Oricum fecesebistii nu conteaza ca entitate. Sunt prea jos pe scara ierarhica. Luati-va clona si in pestera cu voi: fc fcsb nu e Steaua !

Tema falsa, perdele de fum ridicate de siniștrii adulatori ai cazarmilor sportive staliniste CSA și Dinamo! Alegerea nu este între Jiji, ciobanul capitalist fioroși și Albă ca Zăpada, cazarm bolșevică CSA! Jiji a fost mult timp amicul și finanțatorul gradațiilor lenesi și șmecheri din MApN su CSA precum și al ratacitilor prin peștera peluza sud! Când s-a rupt prietenia și finanțarea au început atacurile și procesele! De acord Jiji cu maniera lui feudala nu este varianta optima pt Steaua, dar chiar și așa infinit mai bine decât întoarcerea in trecutul toxic, la fotbal de stat militarizat, exact ca pe timpul URSS! Oare pripasitii pe la porțile UM Ghencea nu își pun întrebarea logica, normala, de ce in nicio țara UE nu mai exista aberatatii sportive militarizate staliniste???

adriann_  •  10 Februarie 2020, 17:10
Postat de legendavisinie pe 10 Februarie 2020, 16:56

Cum e să susții o echipă cu un alt palmares, o siglă caraghioasă și un nume diferit și să te amăgești că ar fi Steaua București? Poate ne spune un fcsbist.

Cea mai penibila parte e ca becali a declarat public in nenumarate randuri ca rostul firmei fc fcsb e sa faca bani pentru el si pentru clanul lui. Sa fii "suporterul" lui becali pe persoana fizica trebuie sa fie un soi de culme a abjectiei, ceva demn de o combinatie bizara intre Iuda, Iago si Efialtes :))

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • •••
  • 9
Comentează