FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO // EXCLUSIV Dusan Uhrin ia măsuri disperate pentru a redresa echipa: a cerut de URGENȚĂ două transferuri!

Dusan Uhrin // foto: GSP
Dusan Uhrin // foto: GSP

Articol de - Publicat luni, 19 august 2019 09:00

DINAMO // Dusan Uhrin jr. vrea să mai aducă zilele acestea cel puțin doi jucători. De astăzi va discuta cu șefii pentru a alege de pe o listă lărgită.

Dinamo a atins maximum de penibilitate în actuala ediție, instalându-se pe ultimul loc al clasamentului. În afara disputelor cu propriii fani, șefii clubului s-au gândit să mai facă niște transferuri zilele viitoare, mai ales că cele bifate la începutul verii sunt aproape de zero. 

Și Dușan Uhrin a solicitat întăriri, cu toate că, diplomat, le-a vorbit frumos jucătorilor actuali, pe care încearcă să-i aducă pe linia de plutire. 

Azi e ședință ca să decidă

Ceea ce este clar în acest moment e că Dinamo va căuta transferarea de urgență a unui fundaș central, dacă se poate polivalent, și a unui atacant. Este logic. Defensiva este a doua cea mai slabă din Liga 1 și are o medie de 2,5 goluri încasate pe meci.

 Atacul nu a fost cel mai slab, până la urmă golurile sunt produse de jucătorii ofensivi, Montini (2), Daniel Popa (3), plus Nistor (1), însă mai e nevoie de un vârf veritabil. Perovici nu va mai juca în alb-roșu după ce i s-au găsit probleme cardiace, clubul încearcă să scape de el în această săptămână. Iar Neicuțescu a revenit de la Chindia pentru a pleca pe doar 120.000 de euro în Polonia, la LKS Lodz. 

Își rod ghearele

Șefii regretă acum că s-au dispensat atât de ușor de grecul Papazoglou! Mai ales că Thanasis, 4 goluri și un assist în 14 meciuri, se adaptase alături de roș-albi și era foarte iubit de către galerie. Oricum, jucătorii îl regretă pe atacantul de 31 de ani, însă ei n-au avut niciun cuvânt. 

Scoutingul falimentar al echipei a decis că un extracomunitar, Slavko Perovic, care a jucat doar în liga secundă din Turcia în ultimii 5 ani, va fi mai util decât grecul adus de Rednic

"Când era Andone, eram cinci oameni la scouting. Făceam referat pentru fiecare jucător. Vreau să văd și eu cine a făcut referate pentru jucătorii aduși? Cine e responsabil pentru ei? Și noi aduceam jucători liberi, dar ăia jucau fotbal! Ăștia fac doar figurație" 
- Dănuț Lupu, ex-șeful scoutingului dinamovist 

Vezi și: 

Șefii lui Dinamo se tem de suporteri! Au cerut protecția forțelor de ordine după scandalul cu fanii » Antrenamentele și deplasările vor fi păzite

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (40)
bogdany8
bogdany8  •  19 August 2019, 21:11
Postat de magic4ever pe 19 August 2019, 10:36

Cu Rednic echipa arata mult mai bine, chiar daca am terminat pe 8 sau 9, lui Rednic nu ia cerut nimeni sa castige play-out-ul, el avea obiectiv reconstructia echipei si exact asta a facut...in ultimele etape a incercat si o formula cu 3 fundasi sa joace Ciobotariu si Grigore pentru ca urma campionatul european U21 si aveau sanse sa fie convocati, Nistor si inca 2-3 titulari au fost menajati in ultimele meciuri...Rednic avea un bilant pozitiv la Dinamo cu mult mai multe victorii decat infrangeri sau egaluri si in vara sigur aducea si alti fotbalisti mai buni liberi de contract pentru ca avea de unde alege...Negoita, Prunea si Balanescu au facut praf tot ce construise Rednic! DEMISIA NEPRICEPUTILOR!!!

Ca bine zici maestre, ai perfecta dreptate, aceiasi opinie o am si eu.

bogdany8
bogdany8  •  19 August 2019, 20:57
Postat de cuviosul_pafnutie pe 19 August 2019, 09:43

Toata lumea...pleaca dupa fenta!adica vede numai efectele si nu cauzele!Adica de ce fundasii aia"nu sunt buni"?Iata ca in acest sezon si laudatul Klimavicius e...praf!Si nici Montini nu incepuse prea bine!De ce?Pai ne ziceau pana si comentatorii transmisiei meciurilor, ca Dinamo nu are...mijlocasi!Si e la mintea cocosului, ca daca ai mijlocasi buni-care sa fie prieteni cu mingea-pui stapanire pe mijlocul terenului si dictezi ritmul meciului!Securizezi apararea si pui mingii utile pentru atacanti!Iar Dinamo ce mijlocasi are?

Pai oare de ce sunt de nerecunoscut Montini,Klimavicius,etc ?? Ti-ai pus intrebarea ?? Pentru ca au avut antrenori habarnisti, doar Rednic ia pus in valoare, pentru ca ala e antrenor adevarat. Cu Neagoie,Moga, Uhrin ce sa le zica ?? Sper ca Uhrin sa-i faca sa joace, am incredere in el, privind meciu cu Chindia si vazand ultimele 30 de minute. Chiar am jucat bine.

tandd
tandd  •  19 August 2019, 18:23
Postat de spartcapus pe 19 August 2019, 15:27

Ar trebui sa i se dea credit lui Uhrin macar pana in iarna. Degeaba schimbi antronorii la 3 etape daca aceleasi cizme de fotbalisti ai!

si iasi si botosani si gazu si etc etc etc au adus tot jucatori liberi de contract.din pacate au fost adusi de antrenori pe posturile care le trebuiau nu aruncati asha la gramada,aici nu e vorba de bani e vorba de antrenor sa construiasca o echipa si din pacate toata stima ptr neagoe dar la dinamo nu ai timp 2 ani sa faci o echipa s joace cum vrea el ca la sepsi.Uhrin dupa mine nu e antrenor de dinamo,nu e un antrenor cu ochi la jucatori si sa construiasca o echipa

Vezi toate comentariile (40)
Comentează