FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO // Incredibil! „Câinii” vând un nou jucător pe o sumă DERIZORIE: Mihai Neicuțescu, la un pas să ajungă în Polonia

Articol de - Publicat vineri, 16 august 2019 18:51

Mihai Neicuțescu, 20 de ani, atacantul revenit la Dinamo, de la Chindia ar putea fi vândut, săptămâna viitoare, în Polonia pe un preț modic, 100.000 de euro, care ar acoperi jumătate din restanțele salariale către echipă

Dinamo își poate redeschide talciocul: Mihai Neicuțescu, 20 de ani, este în vizorul unei echipe nou-promovate din Polonia, LKS Lodz.

Nu e nimic nou în strategia clubului din „Ștefan cel Mare”, cum nu este o noutate nici suma derizorie contra căreia „câinii”" vor să dea un tânăr de viitor, pe care s-au chinuit să-l readucă în „haită„după împrumutul la Chindia Târgoviște. O sută de mii de euro este prețul pe care roș-albii îl vor în schimbul lui Neicuțescu, campion național la juniorii A în 2017! 

Ca fapt divers, „câinii” au cedat pe o sumă mai mică, 60.000 de euro, pe unul dintre cei mai buni fotbaliști ai ultimilor ani. Sergiu Hanca a ajuns în ianuarie 2019 la MSK Cracovia, cu care a mers în preliminariile Europa League și este unul dintre golgeterii actuali ai Ekstraklasa.

Neicuțescu așteaptă să se materializeze afacerea zilele viitoare, când „leșii” sunt așteptați la Bucureșt, acesta fiind și motivul pentru care atacantul nu este folosit în partida din această seară contra Chindiei. 

DINAMO // Incredibil! „Câinii” vând un nou jucător pe o sumă DERIZORIE: Mihai Neicuțescu, la un pas să ajungă în Polonia
  • Mihai Neicuțescu, în prim-plan, abia revenise la Dinamo

2 goluriîn 4 meciuri a înscris Neicuțescu în această ediție pentru Chindia

Transferul la echipa de pe locul 12 din Polonia ar asigura și plata pe o lună a salariilor formației lui Dusan Uhrin. Jucătorii au două luni de restanțe, deja s-au revoltat vizavi de acest fapt în fața șefilor, iar suta de mii ar achita jumătate din datoriile patronatului către fotbaliști.

DINAMO // Incredibil! „Câinii” vând un nou jucător pe o sumă DERIZORIE: Mihai Neicuțescu, la un pas să ajungă în Polonia
  • Neicuțescu a asistat din tribune la meciul Chindia - Dinamo. În cazul în care ar fi evoluat în meciul de azi, transferul nu s-ar mai fi putut realiza deoarece fotbalistul ar fi evoluat deja la două echipe în acest sezon. 

1 golîn 8 partide a reușit Mihai pentru prima echipă a "câinilor"

Vezi și:

Dusan Uhrin a pregătit 3 schimbări la debutul său + cine e surpriza de pe bancă

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (12)
montgomerry
montgomerry  •  17 August 2019, 16:18

Eu nu cred că Dinamo va termina acest Campionat.

risc_mix
risc_mix  •  17 August 2019, 09:15

Nu mai vinde ba prostule jucatori. Vinde PCH-ul.Acolo e,,buba"

boierasul
boierasul  •  16 August 2019, 23:49

Negoita da-l si pe Popa bonus la afacerea asta ))))) Prunea va avea viata grea cat mai sta la Dinamo. Din cauza lui am ajuns in situatia actuala. A dat afara aproape toti jucatorii adusi de Rednic si a adus numai petarde, dar nu-i nimic, Dumnezeu nu bate cu paru )) asa ca...ai grija pe unde traversezi strada brunetule

Vezi toate comentariile (12)
Comentează