FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO // EXCLUSIV Ion Pîrcălab, a doua legendă dinamovistă care ia în calcul retrogradarea: „Să n-ajungem să ne batem cu Voluntari...” + critici pentru Ionuț Negoiță

Articol de - Publicat vineri, 10 ianuarie 2020 17:05

Ion Pîrcălab (78 de ani), fostul mare jucător al lui Dinamo, a comentat războiul rece din conducerea roș-albilor, unde Ionuț Negoiță face tot posibilul pentru a-i da afară pe Florin Prunea și Ionel Dănciulescu.   

„Nu e corect ce se întâmplă, pentru că Prunea și Dănciulescu sunt dinamoviști adevărați și ar trebui să fie lăsați în pace, să lucreze. Mai buni ca ei nu găsești, pentru că sunt dinamoviști de-ai noștri.

E o schimbare mare de tot la Dinamo, resimt și eu asta. Noi eram o echipă unită, dinamoviștii erau dinamoviști, acum Dinamo e doar cu numele.

Ar trebui ca Negoiță să ia o hotărâre vizavi de acest club. Jucători nu aduce, salarii nu plătește, cum să fie o atmosferă bună? Oricum, e greu ca echipa să fie vândută. Nu vrea nimeni să ia un club cu atâtea datorii, o echipă fără stadion, fără nimic”, a spus Pîrcălab, în exclusivitate pentru GSP.ro.

Ion Pîrcălab: „Să nu retrogradăm...” 

Cel care era poreclit „Săgeata Carpaților” se gândește la un colaps total al lui Dinamo și spune cu tristețe că se teme de o posibilă retrogradare a echipei, la fel cum a spus-o și Cornel Dinu, într-un interviu acordat Gazetei.

„Nu mai e nicio speranță la play-off, nu cred că echipa mai poate să-și revină. Singura chestie e să nu retrogradăm, mă tem de acest lucru. Dinamo mai are 4 jocuri dificile, nu știu dacă poate să câștige vreunul, mă tem să nu ajungă să se bată cu Voluntari”, a adăugat fostul fotbalist, de patru ori campion cu Dinamo.

La final de 2019, Dinamo ocupă locul 9, cu 28 de puncte. Roș-albii sunt la 7 puncte de Viitorul, ocupanta locului 6. Vezi AICI clasamentul actualizat din Liga 1!

Vezi și: 

VIDEO+FOTO Jucătorii lui Dinamo au făcut azi vizita medicală » Tricoul lui Ioan Filip a atras toate privirile: „Ce pana mea?” :D + supărați pe Nistor: „Ne zicea că vrea să rămână”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (12)
concret
concret  •  13 Ianuarie 2020, 07:18
Postat de spineshivers pe 12 Ianuarie 2020, 11:17

Asa, si? Unde ati mai vazut echipe fatate direct in prima liga si ramase acolo in alta parte decat in campionatele fost comuniste din estul Europei? Nu-s stelist sau dinamovist, dar nici hater. Nu o spun cu rautate, dar aia e. Anii comunisti au inventat echipele astea, anii comunisti au facut ca toata crema din tara sa se duca moca si cu japca la ele. Dupa au venit anii de tranzitie care le-a tinut la adapost ca eram ca-n vestul salbatic. Mai o spalare de bani, mai un transfer pe sume nedeclarate etc. Era convenabil sa investesti mult in fotbalul romanesc, aveai de devaliza. Ba asta a produs si rezultate secundare bune, vedeti sfertul uefantastic. Cum au inceput sa mearga si la noi chestiile cat de cat normal de cativa ani, cum s-a prabusit castelul de carti. Intr-o tara normala daca ai bani, ok. Daca nu, mori. Nu mai esti in comunism sa conteze ca te numesti Dinamo sau Steaua si asta sa ajunga. Sunt atatea exemple pe-afara unde cele mai vechi cluburi din lume sunt prin ligile inferioare prin Anglia. Foste campioane sunt prin B si C, Hamburger SV e in liga a doua cand acum ceva ani era o putere. Asta e economia, asta e viata. Se mai intampla. No hate, dar prea v-ati invatat prost.

Cam repede ai uitat ca Dinamo v-a facut campioni in 2008. Primul vostru titlu. Clona din Craiova a fost bagata direct in liga a 2-a (ar fi pus-o astia direct in Liga 1, dar se facea prea mult tam-tam si nu au vrut sa isi bata capul). Si asta in democratie, nu in comunism.

1726246054337933
Cosmin Petru Ardelean  •  12 Ianuarie 2020, 21:49

Cat de hater sa fii sa votezi ca retrogradeaza dinamo :)))))))))

planetfun
planetfun  •  12 Ianuarie 2020, 11:55
Postat de Dinu Stefan pe 12 Ianuarie 2020, 03:07

ce tot jeliti pe dinamo ca retrogradeaza ?! a retrogradat steaua lui talpan si lacatus,care a castigat CCE in 1986,dar echipa care merge din insolventa in falimet,apoi iar in insolventa ???

Cand a retrogradat ?

Vezi toate comentariile (12)
Comentează