FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Cornel Dinu anunță Apocalipsa: „Dinamo se va lupta să scape de retrogradare”

Articol de - Publicat duminica, 05 ianuarie 2020 09:00

Cornel Dinu prevede o soartă crudă pentru Dinamo în primăvara 2020, cu sau fără Dan Nistor (31 de ani).

Scandalul a revenit în Ștefan cel Mare! Varianta transferului lui Dan Nistor la Craiova a scos iar rufele murdare la suprafață. Iar în cazul în care tranzacția nu se va mai materializa, mai ales că nici jucătorul nu arde de nerăbdare să o facă decât dacă i se îndeplinesc condițiile salariale - salariu 20.000 de euro și peste 50.000 de euro la semnătură - oricum rămâne iureșul provocat. 

Dă cu barda!  

Legendă a dinamoviștilor, de aceeași vârstă cu clubul, Cornel Dinu a făcut o radiografie a situației prezente. 

„Niciodată în istoria clubului Dinamo n-a fost o asemenea situație, ca doar un singur jucător să iasă în evidență. Iar ăla să fie mai degrabă lider de sindicat. Aceasta este imaginea penuriei, diletantismului și dezastrului la Dinamo, să fie un singur jucător care mai aduce ceva cu tradiția lui Dinamo, chiar dacă vorbim de un exemplar de rangul doi. Domnilor, Dinamo se va lupta să scape de la retrogradare!", a comentat Dinu pentru Gazeta Sporturilor. 

Calcule sumbre 

Fost fotbalist, președinte, antrenor, Mister a trecut la calcule: „Luați astea patru meciuri rămase din sezonul regulat, câte puncte face Dinamo? Păi, când se intră în play-out, s-ar putea să fie două puncte distanță între Dinamo și locurile retrogradabile. Crezi că echipa asta ia puncte cu Astra, cu FCSB, cu Mediașul, sunt partide de care pe care. Dinamo, ca să înțelegă poporul, n-a fost preluată ca să se facă performanță, ci pentru imagine, ca să fie o afacere de casă. 

Nu a fost răbdare aici. Inițial, s-au făcut eforturi financiare pentru a scoate echipa din pericolul falimentului prin insolvență. S-a cumpărat echipa cu 2-3 milioane de euro, apoi nu s-au mai făcut deloc investiții. Dinamo s-a descurcat din 2012 cu ceea ce a produs, nici cârpeală nu e, ideea este cum scoate un jucător capul, cum îl vinzi pe mărunțiș". 

„Rigola fotbalului”

Așa cum GSP a anunțat încă din octombrie, Ionuț Negoiță se mulțumește cu 300.000 de euro pentru a-l da pe cel mai bun pasator activ din Liga 1, Dan Nistor, lucru care îl înnebunește pe Cornel Dinu. 

„Când vine pericolul, vinzi orice la 150-200.000 de euro. Nu te mai uiți! Asta e drama. A spus omul: «Avem nevoie de bani. Eu nu bag bani. Este o afacere pentru mine, câștig din ea. Cum produce și cât produce, eu vreau să câștig. Și să se întrețină cum poate»”. 

Mister comentează și ideea abțibildului cu chipul actualului căpitan dinamovist lipit pe autocar: „Nu mă ocup cu așa ceva, dar ce-ar mai fi de spus?! Niciun jucător nu a fost pus pe autocarul unei echipe, indiferent că a fost Pele, Maradona, Messi sau Ronaldo. Doamne, când ajungi astfel, realizezi că ai nimerit în rigola fotbalului! Dan Nistor e singurul fotbalist de la Dinamo, restul sunt o apă și-un pământ, dar nu mai zic nimic că mă ia durerea de cap și fac păcate la început de an".

9 este loculpe care Dinamo a încheiat ediția anterioară, cea mai slabă poziție all time în clasament în 7 decenii de istorie

13 aniau trecut deja de la ultimul titlu câștigat în Ștefan cel Mare, "câinii" având 18 campionate în palmares

140 de miieste cuantumul salariilor lunare la Dinamo în acest moment, în Top 5 în Liga 1

Vezi și:

DINAMO // EXCLUSIV Răsturnare de situație în cazul lui Dan Nistor: nu vrea să plece și vine la reunire! Conducerea insistă să-l vândă

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (28)
nojoke
nojoke  •  05 Ianuarie 2020, 17:15

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1900144626740004
Zi Bobby  •  05 Ianuarie 2020, 16:42

dar Dinu,mare Dinu ce-a facut pt a pune umarul la salvarea lui Dinamo?! n a facut nimic,cum nimic n a facut vreodata pt Targovistea natala.N-a venit nici macar sa isi ridice titlul de "Cetatean de onoare al municipiului Targoviste".El nici nu e targovistean de fatp,e fiului unui sondor din Barlad(sondor ,nu magistrat cum minte nerusinatul)si al unei legumicultoare (sarboaica)de linga Targoviste (acolo e o comunitate de sarbi legumicultori).Dinu e cel mai mare mincinos din fotbalul romanesc,cititi-i cele 3 carti publicate ,90% sunt minciuni..

parpalache
parpalache  •  05 Ianuarie 2020, 14:33

La urma a vrut "s-o dreaga"cand a bagat-o si p-aia ca Nistor ar fi vezi Doamne"singurul fotbalist de la Dinamo"-dupa ce la inceput zisese ca"aduce mai degraba a lider de sindicat"si ca"vorbim de un exemplar de rangul doi"!Asa e!Din pacate,are dreptate ca la Dinamo in curand o sa urle cainii a pustiu!Dar cata nedreptate si pe lumea asta!I se da cuvantul tocmai unuia dintre cei care au daramat frumoasa echipa pe care o facuse Bratu!El vezi Doamne,e undeva in sferele inalte si face doar"observatii acide"!Dar vinovati sunt si papagalii lui-din galerie si nu numai-care se iau drept litera de evanghelie toate miorlaelile ticalosului asta batran!Din pacate si Negoitza a cedat prea usor la galagia lor si...iata unde s-a ajuns!

Vezi toate comentariile (28)
Comentează