FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO // EXCLUSIV Ivan Pesic este primul transfer din 2020 al „câinilor”. Și prima plecare?

Articol de - Publicat luni, 18 noiembrie 2019 14:45

Ivan Pesic (27 de ani, mijlocaș ofensiv) revine în „haită”, cel puțin din punct de vedere contractual. Dinamo trebuie să decidă dacă mai continuă cu croatul al cărui angajament expiră în iunie anul viitor.

Dinamo a făcut prima tranzacție pentru 2020. Ivan Pesici, 27 de ani, și-a terminat împrumutul în Kazahstan, la Șahtior Karagandi, și a contribuit la rămânerea echipei în prima ligă.

Mijlocașul dreapta croat a fost remarcat de mai multe ori în topurile specialiștilor kazahi, iar de la 1 ianuarie 2020 revine în custodia clubului din Ștefan cel Mare, mai având valabil un acord cu bucureștenii până la finele lunii iunie 2020.

Cu cele 8 goluri marcate în 32 de etape pentru Șahtior, Pesic a prins top 10 al puncherilor acestui campionat. 

Nu știu ce va fi în privința viitorului meu, de-abia am luat vacanță în Kazahstan. Am contract cu Dinamo, vreau să continuu cu «câinii», dar nu ține doar de mine. Chiar nu știu ce va fi, aștept și eu un semn. Oricum, am rămas atașat de club, știu toate rezultatele, am văzut cum am putut meciurile când mi-a permis programul. În primul rând, echipa trebuie să ajungă în play-off, este vital pentru jucători, club și fani. Apoi, sunt sigur că dacă va ajunge în top 6, și-mi doresc asta cât mai repede, Dinamo poate face rezultate remarcabile", a comentat mijlocașul pentru Gazeta Sporturilor.

8 assist-uria mai strâns Pesic în afara celor 8 goluri în 32 de etape jucate

700 de mii de euroeste cota fotbalistului pe transfermarkt

5 goluri și 3 assist-uria adunat croatul în 27 de meciuri

Match Preview Academica Clinceni - Dinamo

VEZI ȘI:

STADION RAPID FOTO + VIDEO // SPECTACULOS Primele semne de viață la stadionul Rapid » S-a turnat fundația, iar șantierul se înalță: vezi imaginile

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (9)
394966434424757
Mihai Dinu  •  19 Noiembrie 2019, 16:50

Wow! As vedea un Dinamo la mijloc cu un mijlocas la inchidere, Nistor, Pesic, ( Fabbrini) benzile cu Sorescu si Neicutescu si un atacant...

zecs93
zecs93  •  19 Noiembrie 2019, 01:58

pesic chiar e parfum pe langa moldoveanu sau perovic

pote
pote  •  18 Noiembrie 2019, 18:15

Scapa de retrogradare cu asta???

Vezi toate comentariile (9)
Comentează