FOTBAL  »  Superliga  »  CORESPONDENȚĂ DIN MARBELLA

DINAMO // EXCLUSIV Mihai Popescu dorit de FC Voluntari: adversara „câinilor” din Liga 1 îi oferă un salariu dublu

Articol de - Publicat joi, 16 ianuarie 2020 18:39

FC Voluntari dorește să-l cumpere  de la Dinamo pe Mihai Popescu (26 de ani), căruia îi oferă un salariu dublu față de cât are acum la formația alb-roșie.

Nistor și Ciobotariu sunt abia primii pe lista plecărilor de la Dinamo în acestă iarnă. Clubul s-ar putea despărți curând și de fundașul Mihai Popescu, și el anunțându-și intenția de a pleca. Pe fir a intrat FC Voluntari, care e gata să achite și o sumă de transfer pentru stoperul de 26 de ani. 50.000 de euro, plătiți în două tranșe, una acum, una în vară, ar fi suma pe care Voluntari o pune pe masă pentru a-l aduce pe Popescu. 

Mihai Popescu, ademenit cu un salariu dublu 

Dacă băiatul dorește să plece de la Dinamo, noi suntem gata să-l luăm, să achităm ce e de achitat și să vină”, spun surse din cadrul clubului.  

Remunerația pe care Popescu o are la Dinamo, 2.500 de euro lunar, e ușor de acoperit de clubul ilfovean, care-i oferă fundașului trecut și pe la St. Mirren un salariu dublu, 5.000 de euro. În plus, Mihai Popescu n-ar spune nici el nu unei mutări la formația pentru care a mai jucat 6 luni în a doua jumătate a lui 2017. 

600.000 de euroe cota pe transfermarkt a lui Popescu, care are 16 meciuri în acest sezon la Dinamo

VIDEO // Dusan Uhrin, după primul amical al anului

Vezi și:

DINAMO // VIDEO EXCLUSIV Ioan Filip e gata să preia banderola lui Dinamo: „Am toate calitățile pentru a fi căpitan”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (15)
104354204195252
Pierre Tzutzea  •  17 Ianuarie 2020, 12:32

asa este si cu crestinii fanatici si nefanatici dar care au recuzita si mersuri cu treceri pe sub mese la biserici cu metanii facute pina in pamint care odata iesiti din casa lui Dumnezeu redevin ce au fost. pacate avem dar cei mai multi diavoli sint in jurul biericior. acolo este de lucru. spun asta nu fiind un ateu fiind un om care incearca sa ajunga crestin nepracticant ortodox. recunosc limitee mele si am spus nu o data ca nu am curajul in a spune ca sint credincios ci mai de graba incerc sa ma apropii de asa ceva de teama de a nu fi incercat. nu sint Iov. am facut aceasta introducere pentru ca am auzit atit de multi ca isi dau sufletul pentru dinamo pentru steaua unde au si un pafnutie comedie de pipera care isi bate joc de cele sfinte. este o comedie umana ridicola care amesteca pintecul cu spiritul. acest mihai popescu cred ca va accepta sa plece si pe castane coapte. il inteleg dar daca ar fi fost asa de vehementi si cu iliescu la 3 alegeri sa fie milos cu casele indoliate ale celor ce au murit si pentru libertatea lor mai intelegem. mai toti au mare durere in ...pix. banul este cel ce ii guverneaza. acest nenorocit verb a avea. priviti la toate securile ajunse miliardari pe care ii stiti nu se mai satura. nu ar scoate un cent sa ajute. incearca sa apara ca au salvat din puscarii ca refac tenisul romanesc ca ... si ca... au insa un blestem. nu le va ajunge niciodata cit au . si uita ca vor pleca din lumea asta tot intre patru scinduri. atit .

creeperno999
creeperno999  •  16 Ianuarie 2020, 22:51

Si pe gratis daca pleaca e bine

jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  16 Ianuarie 2020, 22:35

50 de mii în două tranșe... Bani frumoși! Cum zicea ogneanul nostru? „Fortza” FC D 1948 SA!

Vezi toate comentariile (15)
Comentează