FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO // EXCLUSIV Negoiță, decizii șoc! Florin Prunea și Ionel Dănciulescu OUT din „Ștefan cel Mare”

Articol de - Publicat luni, 09 decembrie 2019 10:48

Șoc la Dinamo! Ionuț Negoiță are de gând să îi concedieze în perioada următoare pe Florin Prunea, 51 de ani, dar și pe Ionel Dănciulescu, 43 de ani. 

Conform surselor Gazetei, Peluza Cătălin Hîldan i-a cerut finanțatorului să renunțe la serviciile managerului general, iar acesta a fost de acord pentru a păstra relația bună pe care o are în acest moment cu ultrașii dinamoviști. Negoiță va renunța și la Dănciulescu, directorul sportiv al echipei, care, după plecarea lui Alexandru David, cel care îl readusese la Dinamo, nu mai beneficiază de susținerea conducerii.

Conform acelorași surse, Ionuț Negoiță și Bogdan Bălănescu au cerut timp pentru a perfecta disponibilizările celor doi, cel mai probabil mișcarea urmând să se facă până când echipa va pleca în cantonamentul de iarnă. În cazul în care cei doi oficiali nu vor accepta să plece acum, contractele acestora oricum expiră în iunie 2020.

Prunea a semnat cu Dinamo în iulie, în timp ce Dănciulescu a revenit în decembrie 2018, după ce părăsise echipa cu 3 luni mai devreme.

Citește și: 

EXCLUSIV Ce se ascunde în spatele declarațiilor lui Dan Nistor » Motivul pentru care amenință cu plecarea

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (35)
tatastrumf
tatastrumf  •  10 Decembrie 2019, 01:16
Postat de vasilicax pe 09 Decembrie 2019, 12:58

Tot ce se scrie aici si se comenteaza e numai prosti care nu trebuie bagate in seama. Nu Prunea si Danciu e de vina - Devina e Negoita cu clica lui - Daca Prunea si Danciu aduce jucatori buni , Negoita spune NU ca nu avem bani. Acum intreb, Cine e devina ????

Bravo , ai pus punctul pe i ! :)))

nomadu71
nomadu71  •  09 Decembrie 2019, 23:24
Postat de Dorel Instalatorul pe 09 Decembrie 2019, 17:47

Interesante miscari faci mai Negoita, dar salariile jucatorilor le-ai platit? Sau faci ca si statul roman care vrea ca cetatenii sa respecte legea, dar el nu! Si cam asa fac toti in tara asta!

.... păi, nu au fost scutiți / amnistie fiscală de peste 50 milioane de euro?!?... ia să ai, cetățean ,, de rând" și 5 lei datorie, să vedem, te scuteștr / amnistiază fiscal ,,statul"?!?

394966434424757
Mihai Dinu  •  09 Decembrie 2019, 20:15

Ha! Ha! Conform surselor Gazetei...sunt sursele acele ce au produs haos si contestari inca de la inceputul campionatului ( cumva "sponsorizate"de cine a luat teapa cu DDB?) sau acum sugerati ce sa faca peluza! Surse dintro masa de oameni oricine are! Apoi, daca le expira contractele...si eu pot spune ca d-ta pleci de la Gazeta!

Vezi toate comentariile (35)
Comentează