FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO // EXCLUSIV Viorel Cataramă nu renunță la cumpărarea clubului! Noi declarații cu privire la planul finalizării tranzacției

Articol de - Publicat luni, 11 noiembrie 2019 10:59

Viorel Cataramă (64 de ani) continuă suspansul cu privire la cumpărarea clubului Dinamo. Contactat de reporterii Gazetei Sporturilor, acesta a dezvăluit care sunt pașii pe care-i așteaptă pentru a finaliza tranzacția cu Ionuț Negoiță (45 de ani).

Dacă începe azi, due diligence-ul poate fi gata în 15 decembrie, iar Adunarea Generală se poate ține în 19 decembrie. Obligatoriu, până atunci trebuie luat acordul acționarilor și creditorilor sociali ai DINAMO 1948 și a creditorior LOTUS pentru tranzacții (transfer pachet majoritar + majorare de capital + listare la Bursa)”, a declarat Cataramă în exclusivitate pentru GSP.ro

Astfel, pare că vânzarea clubului din Ștefan cel Mare este din nou plauzibilă, după ce la ultima discuție între Negoiță și Cataramă, finanțatorul lui Dinamo părea resemnat în privința afacerii cu politicianul, având în vedere că acesta nu s-a prezentat personal la discuții.

0,54%a fost procentajul de voturi primit de Viorel Cataramă în primul tur al alegerilor prezidențiale

„Sunt un om de afaceri și vreau să profit de o oportunitate. Dacă iau Dinamo, o fac pentru a lista clubul la Bursă. Eu nu voi împrumuta Dinamo, ci voi face mereu infuzii de capital în club. Am puterea să plătesc salariile lunare timp de șapte-opt luni, până se va finaliza o eventuală listare la Bursă. Vorbim de aproximativ 2,5 milioane de euro de care dispun”
Viorel Cataramă

VEZI ȘI:

DINAMO // VIDEO GSP LIVE Laurențiu Corbu, declarații șocante: „Am căzut în cap, nu puteam să respir!” » Acum, starea jucătorului este stabilă

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (26)
cornelconasu
cornelconasu  •  12 Noiembrie 2019, 20:21

Măi nea Viorele, dacă ești hotărât mai ales că ai terminat cu prezidențialele, nu o mai lălăli atât că până la urmă totul se rezumă la bani ! Una peste alta , 93 % din acțiunile lui Dinamo cu datorii cu tot costă vreo 2,5 mil de euro ! Dacă ai 5 mil să investești în următoarele 6-8 luni bagă-te, dacă nu , lasă-ne și vezi-ți de mobilă și ce mai ai....

394966434424757
Mihai Dinu  •  12 Noiembrie 2019, 02:59

D-le V.Vrînceanu sunte-ti ziarist ? Articol facut s-a baga-ti raca, cearta, discutii, trafic ! Pai cum pute-ti spune in ultima fraza "la ultima DISCUTIE dintre Negoita si Catarama...politicianul nu s-a prezentat"!

spartcapus
spartcapus  •  11 Noiembrie 2019, 22:38
Postat de mplttev pe 11 Noiembrie 2019, 18:45

Numai bun de patron acest cataramă care a furat banii a 300000 de oameni prin Safy. El și cu Danielescu, cei mai mari bandiți ai României! Oh, l-am uitat pe Vântu !

240.000 de fraieri mai precis! Doar Danielescu, directorul general Safi, a fost trimis in judecata dar a afost achitat de instanta suprema. Deci hotul neprins e negustor cinstit, si de vina au fost ... doar victimele!

Vezi toate comentariile (26)
Comentează