LIGA 1  ·  DINAMO

DINAMO // VIDEO GSP LIVE Laurențiu Corbu, declarații șocante: „Am căzut în cap, nu puteam să respir!” » Acum, starea jucătorului este stabilă

Luni, 11 Noiembrie 2019, 09:42

Laurențiu Corbu (25 de ani, fundaș dreapta) a suferit o accidentare în timpul meciului Dinamo - CFR Cluj 0-0. Jucătorul „roș-albilor” a povestit la GSP Live momentul delicat și a afirmat că starea lui este stabilă în acest moment.

„Acum mă simt foarte bine. A fost o căzătură destul de rea, am căzut în cap, după aceea mi s-a dus gâtul în lateral. Îi mulțumesc lui Dumnezeu că sunt bine! Am simțit o mică durere la spate și în piept. Însă în momentul în care aveam o alergare susținută nu puteam să respir.

Nu m-am speriat. Acum sunt cu un guler cervical și va trebui să stau încă două zile asa. Voi fi apt pentru meciul următor”, a declarat Corbu în direct la GSP Live.

În primul act al meciului dintre Dinamo și CFR Cluj, fundașul „roș-albilor” a sărit să lovească mingea cu capul, dar a căzut prost, având nevoie de intervenția medicilor. După câteva minute, acesta s-a ridicat și a continuat să joace până la finalul primei reprize, când a fost schimbat cu Gabriel Moura. 

La pauză, starea lui Corbu s-a agravat și a fost chemată ambulanța. Din fericire, fotbalistul se simte mult mai bine acum și va putea reveni la antrenamente în câteva zile.

„Prima repriză a fost foarte bună. Am avut acel penalty neacordat și o ocazie foarte mare. Era foarte bună o victorie. Însă am jucat împotriva campioanei României și este un rezultat pozitiv”
Laurențiu Corbu, fotbalist Dinamo

10 meciuria jucat Laurențiu Corbu în acest sezon în Liga 1

VEZI ȘI:

„Câinii” au jucat la egal! Dusan Uhrin: „Ne-am temut de rezultat în repriza secundă”

FOTO + VIDEO Antireclamă fotbalului! Şi arbitrajului » Dinamo și CFR Cluj, egal plictisitor în derby-ul etapei 



Un milionar român și-a înjunghiat asistenta, apoi s-a automutilat. Cei doi au fost găsiți într-o mașină. În trecut, agresorul a avut o relație cu Andreea Marin

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
18:00 MotoGP, Reluare

Marele Premiu al Japoniei 2010

Digi 2
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
Program TV complet

Liga 1