FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

OFICIAL Dinamo face curățenie după Mircea Rednic » Clubul s-a despărțit azi de 8 jucători: „Mult succes în carieră!”

Alexander Christovao și Parfait Mandanda, doi dintre jucătorii puși pe liber de Dinamo // FOTO: Gazeta Sporturilor
Alexander Christovao și Parfait Mandanda, doi dintre jucătorii puși pe liber de Dinamo // FOTO: Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat luni, 01 iulie 2019 21:26

Dinamo a anunțat astăzi că nu mai puțin de 8 jucători au fost puși pe liber. Toți fuseseră aduși în mandatul lui Mircea Rednic, cel care a antrenat în „Ștefan cel Mare” între octombrie 2018 și mai 2019. 

„FC Dinamo București anunță încheierea raporturilor contractuale cu jucătorii Parfait Mandanda, Damien Dussaut, Facundo Mallo, Elvis Kabashi, Rachid Ait-Atmane, Simon Zenke și Alexander Christovao.

De asemenea, la cererea fotbalistului albanez, contractul dintre clubul din «Ștefan cel Mare» și Naser Aliji a fost reziliat pe cale amiabilă. Prin intermediul site-ului oficial al clubului, FC Dinamo București le transmite mult succes în carieră foștilor componenți ai lotului dinamovist”, se arată în comunicat. 

Dinamo urmează să oficializeze și plecarea portarului Vlad Muțiu, cel care azi și-a luat adio de la club.

Roș-albii au încheiat sezonul trecut pe locul 3 în play-out, aceasta fiind cea mai slabă clasare din istoria echipei. 

Au venit 11

Dinamo s-a întărit cu nu mai puțin de 11 jucători în această vară: Cătălin Straton (Călărași), Alexandru Răuță (Voluntari), Robert Moldoveanu (revenire împrumut, Petrolul), Florin Bejan (Astra), Andrei Sin (Poli Iași), Slavko Perovic (liber de contract), Gabriel Moura (Sepsi), Riccardo Piscitelli (liber), Kevin Bru (liber de contract), Armindo Rodrigues Mendes FurtadoBrito” (liber) și Filip Mrzljak (Astra Giurgiu)

Vezi și:

Vlad Muțiu, dat afară de la Dinamo! Reacția portarului: „O să îmi fie dor de echipă”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (22)
dinamo100
dinamo100  •  02 Iulie 2019, 12:05

Faptul ca au venit niste jucatori la Dinamo nu se cheama ca "Dinamo s-a intarit". Uitandu-ma pe lista de achizitii e clar ca obiectivul nu poate fi decat evitarea retrogradarii.

marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  02 Iulie 2019, 11:55

Transferati de la U21 , U 19 din Serbia, Croatia, Polonia , decat resapati !

127027837680014
Oprescu Robert  •  02 Iulie 2019, 11:00

prieteni eckipe de traditie in Rominia sunt - dinamo bucuresti,steaua bucuresti,craiova,uta arad,fc arges,rapid bucuresti,cfr cluj.ripensia timisoara,petrolul ploiesti, cistigatoare de campionat. deasemenea este universitatea cluj o eckipa de traditie cu suporteri infocati.urziceni marea eckipa cu un campionat luat unde e!?simplu nu a fost eckipa de traditie.ca si pradatori si toti neaveniti ce au trecut si navalit aceasta tara frumoasa!apa trece pietrele raman!iar viitorul mare are mult pina sa fie o eckipa de traditie.de ex CSM POLITEHNICA IASI MAREA ECKIPA CE A TERMINAT PE LOCUL 6 PENULTIMA EDITIE DE CAMPIONAT DE FOTBAL!CE A REALIZAT ASA MARE!PRAF IN OCKI.SA IA CAMPIONATE CUPE PARTICIPARI EUROPE.APOI MAI VORBIM.A ECKIPA DE BASCKET IASI DA DA LA FOTBAL SUNT ZERO IASIU!

Vezi toate comentariile (22)
Comentează