FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Vlad Muțiu, dat afară de la Dinamo! Reacția portarului: „O să îmi fie dor de echipă”

Vlad Muțiu
Vlad Muțiu

Articol de GSP - Publicat luni, 01 iulie 2019 15:52

Vlad Muțiu (24 de ani) este nevoit să o părăsească pe Dinamo, după ce a fost anunțat că nu mai este nevoie de serviciile sale.

Tânărul portar a primit o înștiințare din partea conducerii clubului, prin care i se transmite că este liber să își caute o altă echipă.

Vlad Muțiu nu are resentimente și chiar spune că îi va fi dor de clubul la care s-a format, dar a fost împrumutat la alte echipe în mai multe rânduri.

„Perioada petrecuta la Dinamo m-a format ca sportiv. Pot doar să le mulţumesc pentru asta. Nu ştiu dacă sentimentul pe care îl am acum e de regret, pe o parte o să îmi fie dor de Dinamo, pe de altă parte asta e viaţa şi sunt pregatit pentru noi provocari. Voi încerca să păstrez toate amintirile, deşi sunt foarte multe. Nu sunt dezamăgit că s-a ajuns aici”, a spus Vlad Muțiu, potrivit Telekom Sport.

10 meciuri a jucat Vlad Muțiu pentru Dinamo în cele două sezoane disputate în Liga 1

VEZI ȘI:

EXCLUSIV Dinamo întâmpină o mare problemă în realizarea transferului lui Jaime Baez + Mihai Popescu ar putea reveni la formația roș-albă

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

 

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
redbuldog
redbuldog  •  01 Iulie 2019, 22:25
Postat de cpt.ahab pe 01 Iulie 2019, 21:28

Succes, băiete! Dinamo și-a bătut joc de tine, nu merită niciun respect!

Corect,mi se zbarleste parul cand ca gandesc cum,niste ,acrobati" de curtea scolii(McDearmont si Mandanda),erau in poarta lui Dinamo si copilului aasta nu i sa dat sansa pe care o merita,de aia a ajuns clubul asta aici,e plina groapa de ,,profesionisti"...

cpt.ahab
cpt.ahab  •  01 Iulie 2019, 21:28

Succes, băiete! Dinamo și-a bătut joc de tine, nu merită niciun respect!

dvd1
dvd1  •  01 Iulie 2019, 20:39

niste prosti. B-ul

Vezi toate comentariile (11)
Comentează