FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Dinamo întâmpină o mare problemă în realizarea transferului lui Jaime Baez + Mihai Popescu ar putea reveni la formația roș-albă

Jaime Baez lovește mingea cu capul pe vremea când juca la Palermo // Foto: Guliver/GettyImages
Jaime Baez lovește mingea cu capul pe vremea când juca la Palermo // Foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat luni, 01 iulie 2019 13:59

Dinamo insistă pentru transferul lui Jaime Baez (24 de ani), doar că întâmpină o mare problemă legată de salariul uriaș pe care mijlocașul îl are la Fiorentina.

  • Jurnaliștii GSP Eduard Apostol (reporter) și Cristi Preda (foto) sunt în Spania și transmit cele mai noi informații din cantonamentele din Marbella ale echipelor românești

Singurul hop în calea semnăturii contractului lui Baez cu Dinamo e reprezentat de salariul de 400.000 de euro pe care mijlocașul ofensiv îl câștigă la Fiorentina.

„Câinii” ar trebui să-i susțină o bună parte din salariu dacă vor reuși să-l împrumute, ceea ce nu e pe placul șefilor dinamoviști.

Mijlocașul uruguayan a evoluat în ultimul sezon pentru Cosenza, în Serie B, sub formă de împrumut de la Fiorentina. Deși e sub contract cu Fiorentina din ianuarie 2016, fotbalistul n-a debutat încă pentru „violeți”.

1gol și 9 assisturi a dat Baez în 26 de meciuri la Cosenza

900.000 €e cota lui  Jaime Baez, conform transfermarkt.de

mihai popescu ar putea reveni la dinamo

Fundașul central Mihai Popescu (26 de ani) s-ar putea întoarce la Dinamo, după ce a fost împrumutat la scoțienii de la St. Mirren, însă după un sezon n-a ajuns la un acord cu aceștia să-și prelungească înțelegerea. Astăzi mai are loc o rundă de negocieri și dacă nu va semna prelungirea, va reveni la Dinamo.

Astfel, fotbalistul ar urma să se pregătească în următoarea perioadă sub comanda lui Eugen Neagoe și dacă nu va găsi o echipă în străinătate va rămâne la Dinamo. Acesta ar urma astfel să le creeze concurență lui Florin Bejan, Ricardo Grigore, Linas Klimavicius și Denis Ciobotariu.

Vezi și:

VIDEO Brito și Filip Mrzljak la primul antrenament cu noii colegi de la Dinamo

EXCLUSIV VIDEO Sârbul Slavko Perovici face promisiuni dinamoviștilor: „Sunt «câine», pitbull, mușc din ei! Vreau să sărbătorim la finalul sezonului”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
redbuldog
redbuldog  •  01 Iulie 2019, 22:30

Decat Bejan,il prefer pe Popescu al nostru,e cu vreo 2 clase peste fostul vcsebist..!

dvd1
dvd1  •  01 Iulie 2019, 20:43

B-ul

1758587837700889
Costel Pisleaga  •  01 Iulie 2019, 19:11

mai e si marco ehmann , ziarist suplinitor c esti !!!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează