FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - DINAMO 2-2

Dinamo face memoriu împotriva lui Kone şi Deac!

Articol de - Publicat duminica, 14 martie 2010 00:00

Dinamo va depune mîine la Comisia de Disciplină un memoriu prin care va cere sancţionarea dură a jucătorilor lui CFR Cluj Ciprian Deac şi Yssouf Kone, considerînd că atacurile brutale ale acestora asupra lui Cristi Pulhac, respectiv Dragoş Grigore nu pot fi trecute cu vederea.

Yssouf Kone nu a primit nici măcar cartonaş galben din partea centralului Ovidiu Haţegan pentru faultul comis asupra lui Grigore, în timp ce Deac a fost eliminat de pe teren, însă oficialii din Ştefan cel Mare vor o pedeapsă mai mare de două etape pentru mijlocaşul feroviarilor.

Dacă Pulhac s-a ales cu arcada spartă, lucrurile stau mult mai rău pentru fundaşul central, care va lipsi minimum 6 săptămîni din cauza unei fracturi de peroneu.

Directorul Sportiv al lui Dinamo, Constantin Dănilescu, a declarat pentru gsp.ro: "E adevărat că vom face memoriu, mîine depun foile şi alteptăm verdictul federal. Deja s-a depăşit limita normalului şi trebuie luate măsuri!".

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (46)
 •  15 Martie 2010, 14:18
Postat de pe 15 Martie 2010, 09:39

si culio trebuia eliminat -avea galben si s i a dat jos tricoul -l a aruncat pe jos deci iar galben adica rosu ...de ce nu a luat rosu dle hategan? asteptam liga si frf

a luat galben chior!

 •  15 Martie 2010, 09:39

si culio trebuia eliminat -avea galben si s i a dat jos tricoul -l a aruncat pe jos deci iar galben adica rosu ...de ce nu a luat rosu dle hategan? asteptam liga si frf

 •  15 Martie 2010, 00:38
Postat de pe 14 Martie 2010, 23:17

pic de rusine nu au astia... am fost pe stadion si la faza cu cartonasul rosu, jocul trebuia oprit dupa ce deac a fost tras clar de tricou vreo 5 secunde chiar in fata tusierului. la un moment dat a cedat deac si s-a dus in fuga spre central care era departe de faza, iar dinamovistul tragea inca de tricou. incercand sa scape de el, deac s-a smuls si l-a lovit. avem arbitri asa de slabi... oricum asta a parut mai mult intentionat, tusierul putea sa transmita prin radio centralului faza.

bha esti nebun? nu l-a tras o repriza intreaga? si esti si prost rau ca s-a dat fault si ati marcat din lovitura aia idiot, cretin.

Vezi toate comentariile (46)
Comentează