FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Dinamo face orice pentru a rămâne în Liga 1! Ce vor conducătorii din Ștefan cel Mare să facă după retestarea pentru Covid-19

Dinamo face orice pentru a rămâne în Liga 1
Dinamo face orice pentru a rămâne în Liga 1

Articol de - Publicat luni, 27 iulie 2020 23:40 / Actualizat marti, 28 iulie 2020 00:09

Jucătorii lui Dinamo vor efectua astăzi un nou test pentru coronavirus. Dacă rezultatele sunt unele care permit asta, conducerea „câinilor” vrea ca echipa să rămână în cantonament la Săftica până la finalul sezonului. 

Dinamo are 21 de cazuri de Covid-19 și e cea mai afectată formație din Liga 1, după ce o parte dintre bolnavii campioanei CFR Cluj au fost declarați negativi. Dinamoviștii se află în carantină de pe 22 iulie, iar astăzi vor afla ce le rezervă perioada imediat următoare. Pentru a nu mai exista obstacole în calea atingerii obiectivului, salvarea de la retrogradare, conducerea „câinilor” vrea să iasă o decizie radicală. Întreg lotul să rămână în cantonament la Săftica până la finalul ultimei rundei. 

Dinamo îmbrățisează varianta LPF și MTS

Înaintea reluării sezonului, LPF și MTS au luat în calcul varianta ca jucătorii să rămână în cantonament până la finalul sezonului, pentru a micșora riscul îmbolnăvirilor cu Covid-19. Cluburile s-au opus vehement, jucătorii au amenințat că renunță la contracte, iar răscoala a dat roade. Protocolul a fost modificat. 

După apariția primelor cazuri de îmbolnăvire în Liga 1, ministrul Ionuț Stroe a reiterat ideea cantonamentului: „Nu cred că e o problemă pentru cei din fotbal să stea în cantonament în această perioadă. Nu moare nimeni 2 săptămâni în cantonament!”.

Clasament play-out Liga 1:

VIDEO Cluburile au votat! Pe cine au ales campioană în sondajul primit de la LPF

Citește și alte știri despre Dinamo:

DINAMO. Alianță improbabilă în Ștefan cel Mare » Bogdan Bălănescu susține ideea suporterilor: „Am ajuns la limită”

Justin Ștefan a explicat tratamentul diferit aplicat la Dinamo și la Iași: „Nu cred că-și permite nimeni să simuleze”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (31)
andrei.f
andrei.f  •  28 Iulie 2020, 11:07
Postat de cornelconasu pe 28 Iulie 2020, 10:50

Propun să facă testările de aici înainte la Cluj !

Mai bine la clinica privată regina maria Buc., acolo a făcut testarea cfr !

andrei.f
andrei.f  •  28 Iulie 2020, 11:05

Dinam0 ar face bine să-și adune jucătorii de prin munți, retrogradarea se va juca pe teren, nu ține șmecheria cu înghețarea campionatului. Promisiunile burleanului că-i scapă valoreaza cât două *** !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

cornelconasu
cornelconasu  •  28 Iulie 2020, 10:50

Propun să facă testările de aici înainte la Cluj !

Vezi toate comentariile (31)
Comentează