FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Speriați de retrogradare, fanii lui Dinamo propun o măsură disperată: ce le-au cerut șefilor pentru meciurile de baraj

Oamenii din DDB vor arbitri străini la meciurile de baraj / Sursă foto: Raed Krishan (GSP) +17   FOTO
Oamenii din DDB vor arbitri străini la meciurile de baraj / Sursă foto: Raed Krishan (GSP)

Articol de - Publicat luni, 11 aprilie 2022 09:08 / Actualizat luni, 11 aprilie 2022 09:28

Suporterii lui Dinamo suflă și-n iaurt, după ce alb-roșiii au pierdut mai multe puncte din cauza erorilor de arbitraj

  • Barajul de menținere/promovare în Liga 1 este programat în dublă manșă, pe 22-29 mai.

Oamenii din DDB încearcă să-i determine pe șefii clubului să facă demersuri ca meciurile din baraj să fie conduse de arbitri străini.

Vineri, Dinamo a ratat o șansă importantă de a se mai agăța de salvarea directă de la retrogradare. Trupa lui Dusan Uhrin a condus cu 1-0, prin reușita lui Irobiso din secunda 36, dar a pierdut dramatic meciul cu FCU Craiova, scor 1-2. Bucureștenii n-au digerat prea ușor înfrângerea și au pus tunurile pe arbitrul Marian Barbu.

Iuliu Mureșan consideră că Dinamo e o victimă: „Când o echipă e în dificultate, dau toți în ea. Nu ne mai respectă”
DINAMO
Iuliu Mureșan consideră că Dinamo e o victimă: „Când o echipă e în dificultate, dau toți în ea. Nu ne mai respectă”

Suporterii lui Dinamo vor presiune pe arbitri: îl cer pe Răducioiu pe bancă

Fanii dinamoviști vor ca oficialii clubului să fie mai activi și să pună presiune pe arbitri, astfel încât echipa lor favorită să nu mai fie victima deciziilor controversate, iar directorul sportiv Florin Răducioiu este cerut din nou pe banca tehnică. 

Fostul mare atacant a anunțat că a urcat în tribune, din cauză că trăiește partidele la intensitate maximă și are reacții vulcanice la adresa arbitrilor, care pot dăuna formației sale. 

„N-o să mai stau pe bancă, nu mă pot abține de la reacții în timpul meciului, la adresa arbitrilor”, și-a justificat Răducioiu decizia, după meciul cu FC Botoșani, de luna trecută.

Dinamo ar putea scăpa de încă un adversar în lupta pentru evitarea retrogradării!

Tot mai aproape de barajul de menținere/promovare în Liga 1, după înfrângerea cu FCU Craiova (1-2), dinamoviștii sunt atenți și la ce se întâmplă în play-off-ul Ligii 2. După ce au scăpat de retrogradarea directă după necazurile celor de la Gaz Metan și Academica Clinceni, „câinii roșii” ar putea să profite şi de problemele financiare de la Hermannstadt, una dintre posibilele adversare din Liga 2.

E o diferență între ce vrei și ce poți să faci. Ar fi dificil să câștigăm 5 meciuri la rând. Vom încerca să dăm tot de acum, dar 99% suntem la baraj. Ar fi un miracol să nu fim acolo.

- Dusan Uhrin, antrenor Dinamo

VIDEO Christian Irobiso, declarații după înfrângerea lui Dinamo cu FCU Craiova

Citește și alte știri despre Dinamo:

UPDATE Dinamo ar putea scăpa de încă un adversar în lupta pentru evitarea retrogradării! » Noi reacții în acest caz + Luni, ședință decisivă la club

FOTO 3 lucruri care nu s-au văzut la TV în Dinamo - FCU Craiova: de la ce a pornit altercația în toată regula de pe gazon + mesajele ironice ale galeriilor: „Încă un an în «A» - furat”

EXCLUSIV Iuliu Mureșan consideră că Dinamo e o victimă: „Când o echipă e în dificultate, dau toți în ea. Nu ne mai respectă”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (16)
creeperno115
creeperno115  •  11 Aprilie 2022, 22:39

Nu exista pandemie cand au picat echipele alea

robotucigas
robotucigas  •  11 Aprilie 2022, 18:24

Dinamo este moartă, este o scârbă de echipă ce s-au prestat la modificări de sistem ca să nu pice. Pai in pandemie tu faci modificări sa fie mai multe echipe, pai în pandemie tu spui ca mărești când lumea sta cât mai departe. Și asta spune totul. De ce nu ați făcut asta când Craiova, rapid sau petrolul a picat. Le-ați lăsat sa moară, iar cei de la Dinamo râdeau de ele. Acuma ca este Dinamo așa, pai ne... Pe ea de echipă. Dacă nu poate sa se ducă la județene și sa crească din nou. Este simplu ca bună-ziua, dar nu mai faceți asta. Nu ne mai prostiți cei din conducerea fotbalului românesc chiar în fata. Nu suntem nici chiar asa idioți

paolo15
paolo15  •  11 Aprilie 2022, 16:15

Este momentul sa facem loc la matineu acestei tentative de echipa de fotbal.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează
Close