FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamo a adus preotul la stadion înaintea primului antrenament al lui Rednic

Dinamo a apelat din nou la un preot // FOTO: as.ro
Dinamo a apelat din nou la un preot // FOTO: as.ro

Articol de GSP - Publicat joi, 30 septembrie 2021 11:05 / Actualizat joi, 30 septembrie 2021 12:38

După șapte înfrângeri la rând în Liga 1, cei de la Dinamo sunt gata să facă orice pentru a scoate echipa din criză.

După ce Mircea Rednic a anunțat că a ajuns la un acord pentru a o prelua pe Dinamo și astăzi va conduce primul antrenament, fanii clubului din „Ștefan cel Mare” încearcă să-l ajute pe antrenor și au apelat la Divinitate.

Dinamo a chemat preotul în vestiar

Astfel, fanii „câinilor” au chemat un preot care a venit și a sfințit în vestiar, anunță as.ro, dinamoviștii sperând că vor primi ajutor în încercarea de a scăpa de pasa neagră.

Dinamo a adus preotul la stadion înaintea primului antrenament al lui Rednic
Fanii lui Dinamo au adus preotul în vestiar // FOTO: as.ro

„Nu știu cine l-a chemat. Nu știu cine a făcut asta. Eu sunt la sediul clubului. Dar, așa cum se spune, să fie primit. Doamne, ajută. Eu nu m-am gândit la asta, dar să sperăm că gestul ajută. Rău nu poate face”, a spus Iuliu Mureșan, administratorul judiciar de la Dinamo, la ProX.

Dinamo a apelat la preot și în aprilie

În aprilie, când Dinamo se afla în luptă pentru salvarea de la retrogradare, Dinamo a apelat la un preot, care a făcut o slujbă pe teren și a sfințit vestiarele. „Câinii” s-au salvat atunci de la retrogradare.

„Borcea a venit cu preotul în vestiar!”

Andrei Mărgăritescu (41 de ani), campion cu Dinamo în 2007, a relatat cum fostul finanțator al „câinilor”, Cristi Borcea (51), a chemat preotul în vestiar înainte de meciul decisiv dintre Dinamo și FCSB din sezonul 2007/2008.

„Înainte de meciul din penultima etapă, când Steaua (n.r. - FCSB) juca cu Dinamo cu titlul pe masă, domnul Borcea a venit cu preotul în vestiar. I-a spus să ne dea de jurat că nu luăm bani de la altă echipă, că jucăm pe bune. Preotul a spus «nu pot să fac așa ceva», pot doar să le citesc din Scripturi. Ne-am pus toți în genunchi, într-un cerc, Cristi era în centru și stătea în genunchi. 

Preotul citea și Cristi ne spunea: «Dacă puneți mâna pe bani să faceți, să pățiți. Dacă puneți vreunul mâna pe bani...» Ne făcea atenți, să nu luăm vreun ban. Florin Bratu râdea cu lacrimi. Am câștigat meciul.  A fost meciul cu cea mai mare presiune pentru că se făcuseră atâtea speculații, că luăm bani, ne bănuiam între noi, exista posibilitatea să greșești neinenționat și să fii acuzat că ai vândut meciul, să ți se pună eticheta asta. Ne-au ținut și în cantonament mai mult, am stat și la hotel, n-aveam voie să avem contact cu nimeni, a fost o presiune foarte mare. Ne-au luat și telefoanele”, a spus Mărgăritescu la GSP LIVE.

Cum își bate Dinamo propriile recorduri negative

„Câinii" au ajuns în Liga 1 la 7 înfrângeri consecutive, unele umilitoare, egalând o contraperformanță istorică, de acum 18 ani. În acest răstimp, dinamoviștii au încasat 20 de goluri! 

Cifrele groazei la Dinamo

 • în șase sezoane întregi - 1952, 1955,1965, 1967, 1990, 1992 -, Dinamo a primit mai puține goluri decât în aceste prime 10 etape din actualul campionat
 • în 33 de ediții de campionat, Dinamo a avut mai puțin de 8 înfrângeri adunate, comparativ cu sezonul actual când a adunat această cifră din start
 • 22 de jucători au înscris în poarta "câinilor" din totalul celor 96 de marcatori din Liga 1
 • este singura formație fără punct câștigat în deplasare, mai mult, fără gol marcat pe teren advers
 • este echipa cu cele mai multe meciuri fără gol marcat - 7.

Agentul 007 din 2021

 • Chindia - Dinamo 1-0
 • Dinamo - Mioveni 0-1
 • Farul - Dinamo 3-0
 • Dinamo - FC Argeș 0-2
 • FCSB - Dinamo 6-0
 • Dinamo - Botoșani 1-2
 • CSU Craiova - Dinamo 5-0

VIDEO Mircea Rednic a bătut miercuri palma cu Dinamo! Primele declarații: „De mâine mă prezint la antrenamente”

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

ANALIZĂ Rednic înseamnă colaps » Precedent alarmant pentru Dinamo: „Numai la noi e posibil”

Mircea Rednic anunță următoarele transferuri de la Dinamo: „Gnohere? S-ar putea”

Playtech: PORECLA pe care indienii i-au dat-o Iuliei Vântur! Abia acum s-a aflat ce cred despre iubita lui Salman Khan. FOTO


Comentarii (6)
1198649370199221
Dumitru Florin  •  30 Septembrie 2021, 16:18

De antrenor si jucatori are nevoie Dinamo, nu de popi! Oare l-a spovedit pe Strambu? Si chiar daca, in mod sigur fostul tehnician (zic "fostul" pentru ca de la ultimele lui performante alta apa curge pe Dimbovita!) nu i-a spus aluia de sus toate "jocurile", nu a deconspirat sursa de inspiratie a Luanei cand cauta padurile de cocotieri pentru a gasi indivizi care vor sa incerce cum le stau crampoanele pe talpa si nici cum face el de le da jucatorilor caramele cumparate de la "Profi"!

c23665
c23665  •  30 Septembrie 2021, 15:01

Mai bine aduceau un fotbalist...

514091889218839
Mihai Buzea  •  30 Septembrie 2021, 13:15

Era burleanu deghizat în preot!!!!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează