FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

VIDEO Mircea Rednic anunță următoarele transferuri de la Dinamo: „Gnohere? S-ar putea”

Mircea Rednic: „Harlem Gnohere? S-ar putea, în iarnă”
Mircea Rednic: „Harlem Gnohere? S-ar putea, în iarnă”

Articol de , - Publicat miercuri, 29 septembrie 2021 18:45 / Actualizat miercuri, 29 septembrie 2021 18:50

Mircea Rednic (59 de ani), care joi va deveni oficial antrenor principal la Dinamo, a vorbit despre țintele sale în materie de transferuri. 

Mircea Rednic a acceptat să preia postul de antrenor principal la Dinamo și va semna joi un contract valabil un an, cu opțiune de prelungire. La ieșirea de la negocierile cu oficialii lui Dinamo și Nicolae Badea, ex-finanțatorul încă implicat la club, Rednic a vorbit cu reporterii prezenți la sediul clubului despre transferuri. 

Mircea Rednic, despre transferuri la Dinamo

„Am mână liberă, eu sunt principalul responsabil din momentul ăsta. Ei au fost de acord. Dacă cineva propune un jucător bun de care Dinamo are nevoie, nu înseamnă că nu-l iau. Va fi foarte greu să aduc jucători până în iarnă”, a spus Mircea Rednic.

Mircea Rednic: „Harlem Gnohere? S-ar putea, în iarnă”

Ulterior, „Puriul” a fost întrebat despre Harlem Gnohere, ex-atacant la Dinamo între iulie 2015 și ianuarie 2017, când a plecat la FCSB. 

S-ar putea, în iarnă. E nevoie de un atacant și de un fundaș dreapta. Sorescu a făcut diferența în atac, și tu îl sacrifici, ca fundaș dreapta? N-am înțeles-o. Nu știu exact cine mai e în lot, ce probleme sunt. De mâine, când voi fi la Săftica la antrenament, voi începe evaluarea lotului”, a răspuns Rednic. 

Harlem Gnohere a adunat 59 de meciuri la Dinamo, în care a înscris de 24 de ori.

Mircea Rednic anunță următoarele transferuri de la Dinamo: „Gnohere? S-ar putea”
Harlem Gnohere, în perioada Dinamo

Este cel mai dificil moment în care am venit la Dinamo. Nu se pune problema de baghetă magică, ci de muncă, de încredere. Obiectivul e salvarea de la retrogradare, trebuie să fim realiști. Nu ne batem la play-off. E dureros, dar ăsta e obiectivul. 

- Mircea Rednic

Mircea Rednic are un trecut alarmant pentru Dinamo 

Mircea Rednic nu mai e de multă vreme un antrenor la modă, de top. S-au împlinit deja 10 ani de la ultimul trofeu câștigat de „Puriu”: Cupa în Azerbaidjan alături de Hazar Lankaran.

Îngrijorător pentru „câini”: în precedentele 3 mandate, Rednic a dezamăgit de fiecare dată! „Puriul” e liber de contract din luna aprilie a acestui an, când Viitorul, actuala Farul, a decis să renunțe la serviciile sale.

Mircea Rednic a avut ultima perioadă bună chiar la Dinamo

Se reinventează Rednic la Dinamo? Ce-i drept, ultima experiență decentă a lui Rednic ca antrenor a fost tot în „Groapă”. Se întâmpla în sezonul 2015-2016, când Mircea a dus-o pe Dinamo în play-off, turneu încheiat pe 4 de „câini”. A disputat atunci și finala Cupei, pierdută în fața CFR-ului la loviturile de departajare.

A urmat însă începutul sfârșitului. Rednic a mers la Mouscron și, ulterior, la Al-Faisaly. În Belgia, a pierdut 27 de meciuri din 49, iar în Arabia Saudită 3/5.

Citește mai multe știri din Liga 1: 

CFR Cluj, acord cu fostul atacant de la Șahtior și Espanyol » Joi e programată vizita medicală

Ante Roguljic a semnat până-n 2025 cu CS Universitatea Craiova!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (22)
sempre.per.tutti
sempre.per.tutti  •  30 Septembrie 2021, 02:57
Postat de dragdim pe 29 Septembrie 2021, 23:00

Gnohere are 150kg și 44 de ani, de ce sa vina la Dinamo, să mărească media de greutate și neputință? Iau ținut in teren pe Magaye și Morsay un campionat și la Măgureanu ăla nici măcar nu s-au gândit, oare cum pot creste copiii ăștia? Comisionul înainte de toate, o sa le dea ăstora care vin 10-12k și gata echipa.

Copii ăștia de la cât au crescut își cam dau cu stângu in dreptu, nici din 3 m nu sunt in stare sa dea gol, vezi cazul lui Moldoveanu Bani sau Neicutescu , deci mai lăsați ne cu limitați ăștia de copii ca cu ei vom retrograda, nici Guardiola nu face fotbaliști din ei ca n au cum

dragdim
dragdim  •  29 Septembrie 2021, 23:00

Gnohere are 150kg și 44 de ani, de ce sa vina la Dinamo, să mărească media de greutate și neputință? Iau ținut in teren pe Magaye și Morsay un campionat și la Măgureanu ăla nici măcar nu s-au gândit, oare cum pot creste copiii ăștia? Comisionul înainte de toate, o sa le dea ăstora care vin 10-12k și gata echipa.

creeperno115
creeperno115  •  29 Septembrie 2021, 22:36

Unde sa-i bage ca Dinamo a dainuit din 1948 pana in prezent in liga 1 si o va face in continuare

Vezi toate comentariile (22)
Comentează