LIGA 1  ·  DINAMO

DINAMO. EXCLUSIV Fanii-acționari au declanșat ANCHETA! Pablo Cortacero, „patron de fațadă care investește banii altora”?!

Fanii-acționari din programul DDB se pregătesc să preia ei Dinamo, spunând că nu vor accepta ca gruparea să încapă pe mâinile oricărui +48 FOTO
Fanii-acționari din programul DDB se pregătesc să preia ei Dinamo, spunând că nu vor accepta ca gruparea să încapă pe mâinile oricărui "aventurier"

Articol de , - Publicat miercuri, 24 iunie 2020 20:42 / Actualizat miercuri, 24 iunie 2020 21:26

DINAMO. Pablo Cortacero, spaniolul care a virat 100.000 de euro dinamoviștilor, este recomandat ca „un patron de fațadă”, ce încearcă acum la București ceea ce nu a reușit în 2018 la Almeria. 

Primul pas a fost făcut, Pablo Manuel Fernandez Cortacero a virat din fondurile sale private suma de 100.000 de euro dinamoviștilor

Al doilea pas ar trebui să fie achitarea a încă 400.000 de euro ca să acopere garanția-împrumut. Al treilea pas: să achite cele 3 milioane de euro datorie, acel „leu” pe care Ionuț Negoiță îl solicită pentru a ceda Dinamo. Deja al patrulea pas e de domeniul SF în realitatea de la Dinamo, aducerea unor investitori care să finanțeze clubul cu 10 milioane de euro.

Portretul descoperit de români

Sursele GSP.ro spun că mariajul dintre „câini” și oamenii de afaceri spanioli este încă departe de a deveni o poveste de succes

Nu doar fiindcă suporterii-acționari din programul socios DDB nu au deloc încredere în Cortacero, Melero și compania, după ce aceștia au achitat doar o cincime din suma promisă la 18 zile după termenul limită impus de conducere. Fanii au demarat și ei o anchetă pentru a-i descifra portretul lui Cortacero. Iată ce informații au ajuns la dinamoviști:

  • „Spaniolul a riscat de la el 100.000 de euro, ca să-și facă intrarea la Dinamo. Acum, și-a câștigat timp ca să încerce aducerea altor bani la club și altor investitori. Așa a încercat să ia și Almeria în 2018, cu gândul să vopsească un pic clubul, apoi să-l vândă unui chinez. Acolo, a fost un pic mai sofisticat, dar nu a avut succes”.
  • „Cortacero nu e omul cu banii. El este recomandat ca un „cumpărător de profesie pentru echipe aproape falimentare”, în care „investește banii altora”. Nu sunt multe informații concrete despre el, fiind un tip care știe să se mențină low profile și care acționează în general ca "testaferro". Adică un patron de fațadă. Cam cum a fost George Drăghia la Dinamo pentru Ionuț Negoiță sau Vasile Geambazi la FCSB pentru Gigi Becali.
Pablo Cortacero

Cum se apără ibericii

Cortacero a transmis că e capabil să reunească un grup de societăți puternice pentru a prelua Dinamo. În situația roș-albilor, spun ibericii, noii finanțatori vor să se asigure că viitoarea scrisoare de garanție bancară nu va deveni doar un robinet pentru ca Negoiță să-și acopere peste noapte "găurile" de la propriile companii implicate la club! 

O diferență de 400.000 de euro ar trebui să ajungă în conturile lui Dinamo în zilele următoare, dar, spun surse GSP, marele semn de întrebare se referă la scrisoarea de garanție de 10 milioane de euro promisă în virtutea tranzacției

20,06la sută din club deține programul socios DDB, iar de la 1 august fanii-acționari vor ajunge la 27 la sută

500.000 de euroeste suma cu care fanii-acționari au creditat clubul

Bani din autostrăzi și industria hotelieră 

Informațiile dinspre Spania arată că alături de Cortacero ar exista un grup de afaceriști reuniți special pentru cumpărarea lui Dinamo. „Mai sunt în spate 4-5 companii implicate deja în proiect. Una dintre ele e o mare societate ce activează în domeniul construcțiilor de autostrăzi în Italia. Iar alta derulează afaceri în domeniul hotelier în Spania”, punctează sursele GSP. Cortacero este implicat și el în acest ultim domeniu, dar la un nivel mic.

VIDEO. Vladimir Cohn, fost acționar la Dinamo, face o radiografie a situației actuale de la club

FOTO. Imagini din partida Dinamo - Sepsi 1-3: 

+49 FOTO

Citește și alte știri despre Dinamo: O fată de 15 ani a fost dusă la marginea orașului pentru a întreține relații intime cu mai mulți bărbați. Incredibil ce i-au făcut Cătălin și Victor! „ca să facă treabă...„
Libertatea
Comentarii (105)
catalynn  •  25 Iunie 2020, 07:44

Un epistolar Crotalie - LașLaș in care fcsbistul s-a făcut ras ca de obicei, aceleași replici obosite pe care le vedem aici de ani și ani.

n_au  •  25 Iunie 2020, 07:39
Postat de johnwick_chapter3 pe 25 Iunie 2020, 01:03

btw, oaia proastă de la avatar ești tu?

Lașlaș, culcat! Nu mai behaii! Gura mică!!!

ovina2o  •  25 Iunie 2020, 01:16

Mustaciosule :)))

Vezi toate comentariile (105 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
13:00 Tenis, WTA
Turneul din Roma
Digi 2
14:00 Fotbal, Bundesliga 2
Hannover 96 - Karlsruher
Digi 3
16:30 Fotbal, Bundesliga
Werder Bremen - Hertha Berlin
Digi 3, Telekom 3
17:00 Handbal F, Liga Campionilor
SCM Râmnicu Vâlcea - Odense
Digi 1, Telekom 1
17:00 Fotbal, La Liga
Villareal - Eibar
Digi 4
18:00 Fotbal, Ligue 1
Lens - Bordeaux
Digi 2, Telekom 2
18:45 Fotbal, Liga 1
Sepsi - Viitorul
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
19:00 Fotbal, La Liga
Fiorentina - Torino
Digi 4
19:30 Fotbal, Bundesliga
Dortmund - Monchengladbach
Digi 3, Telekom 3
21:30 Fotbal, Liga 1
U Craiova - Voluntari
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
21:45 Fotbal, Serie A
Verona - Roma
Digi 3, Telekom 3
22:00 Fotbal, La Liga
Celta Vigo - Valencia
Digi 4
Program TV complet

Liga 1