FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO. Fanii acționari din PCH, poezie pentru Cortacero: „La club n-avem nici de-o pâine, Pablo ne răspunde: «Mâine!»”

Cortacero e ținta ironiilor venite dinspre PCH. Sursă foto: GSP +18   FOTO
Cortacero e ținta ironiilor venite dinspre PCH. Sursă foto: GSP

Articol de GSP - Publicat luni, 09 noiembrie 2020 15:59 / Actualizat luni, 09 noiembrie 2020 16:25

Fanii-acționari din PCH și-au pierdut răbdarea cu investitorii spanioli, pe care au început să-i ironizeze în cele mai nebănuite moduri.

Situația critică de la Dinamo provoacă reacții care mai de care mai neașteptate. Enervați peste măsură de promisiunile neonorate ale lui Pablo Cortacero, reprezentanții proiectului socios „Doar Dinamo București” par să fi încetat să mai creadă în „Nuevo Dinamo”.

La nici 24 de ore după înfrângerea cu Viitorul, a cincea la rând în Liga 1, suporterii din PCH au publicat pe pagina oficială de Facebook o poezie de mai multe strofe, ținta ironiilor fiind Don Pablo Cortacero, care se află în prezent în Spania după ce a fost diagnosticat cu noul tip de coronavirus.

CÂT DUREAZĂ IMEDIATU'?

Ce faci, Pablo? 'ntreabă fanii
La club n-avem nici de-o pâine.
Ai de gând să vii cu banii?
Pablo ne răspunde: «Mâine!»

Dar am febră, zice boss-ul
Și mă te că am Covid
Nu mai simt la bani mirosul
Și în conturi simt doar vid.

Într-o bancă dacă intru,
Ăia-mi iau temperatura.
Și nu pot să trec de filtru,
Că mă dă de gol căldura.

O să mai încerc de-acasă,
Să trimit online bănetul,
Dar mă tem că iar iau plasă,
Că îmi pică mereu net-ul.

Dar să n-aveți nicio teamă,
Că și eu de-acuma-s câine...
Să nu mai știu cum mă cheamă,
Dacă nu fac plata mâine!

Să moară toți șarlatanii,
Să n-aibă parte de soare,
Dacă n-o s-ajungă banii
Săptămâna viitoare!

Chiar acuma, de îndată,
Merge la bancă băiatu'
Doar să-i mai numar o dată,
Până trece imediatu'... - Sursă: Facebook Peluza Cătălin Hîldan

Ultrașii lui Dinamo i-au cerut demisia lui Cosmin Contra

Pe un ton mult mai agresiv, una dintre facțiunile vechi ale galeriei a trecut la fapte. Pe rețelele de socializare, fanii i-au solicitat demisia tehnicianului Cosmin Contra și au pus tunurile pe conducerea spaniolă, deși inițial Cortacero et comp. s-au bucurat de susținerea fanilor.

„Contra, ai demnitate si dă-ți demisia! Nu mai gira cu imaginea ta pentru acești impostori spanioli. Sparge buboiul! PS: «Imediatul” de acum patru zile nu s-a întamplat nici acum. «Mâine, poimâine, vineri, săptămâna viitoare, peste două săptămâni, cont greșit, iar cont greșit, covid, imediat».

Așa arată niște profesioniști și potenți financiar? Băietii au greșit curtea la furat, ca într-o comedie proastă. Negoiță, nu cumva i-ai angajat pe acesti mototoliți si rupți de foame ca să ne arăți că se poate și mai rău?”, a fost mesajul postat de gruparea Ultras Tei. 

DINAMO. Fanii acționari din PCH, poezie pentru Cortacero: „La club n-avem nici de-o pâine, Pablo ne răspunde: «Mâine!»”

FOTO Cele mai spectaculoase imagini din Viitorul - Dinamo 2-1

+14 FOTO

VIDEO Anghelache, despre eroarea capitală făcută de spaniolii de la Dinamo: „Au ruinat prea repede echipa”

Citește și alte știri despre Dinamo:

EXCLUSIV Dănuț Lupu, declarații incendiare în direct: „Dinamo va intra în insolvență. Nu cred că are cine să mai salveze clubul”

EXCLUSIV Constantin Anghelache, despre eroarea capitală făcută de spaniolii de la Dinamo: „Au ruinat prea repede echipa”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (15)
sala_dalles
sala_dalles  •  10 Noiembrie 2020, 01:01

Daca nu ii violau proprietatea Lui negoita si acum stateau bine Merci Chiar daca nu ajungeau in play off dar ei viseaza campionatul ! Nimic altceva. Craiova vindut in ultimii doi sni de peste 20 de $. Dinamo a vindut de 230 de mii

989442144408098
Suciu Mihai  •  09 Noiembrie 2020, 23:28

Chiar mi se falfaie. Ce e cu articolul asta suntem la Junimea revista Convorbiri literare sau ce? Marii specialiști cum se prezentau din proiectul doar DDB erau poate mai bine daca nu se lăsau naivi duși cu valul de unul ce a luat clubul și nu a depus bani sau mă rog sa arate că are ceva in cont măcar, pentru nimic. Aia e e o lecție dura dar necesara, faliment plăcut și o sa fiți mai atenți cu clubul vostru DDB din liga a 4-a sezonul urmator. Mai rămân oile sa se duca și se curata liga in sfârșit de echipe înființate direct in prima liga

cetateanul_surmenat
cetateanul_surmenat  •  09 Noiembrie 2020, 20:42

"La club n-avem nici de-o pâine" - gura prostului, adevar graieste! Pai situatia asta e de cativa ani si se va inrautati pe termen scyrt - mediu. Daca ii lasa frf sa retrogradeze se salvau, ciudat, nu?

Vezi toate comentariile (15)
Comentează