FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Liderii DDB, apel disperat către suporteri: „Dinamo e în pericol să dispară! Vă cerem asta în ceasul al 12-lea”

Fanii-finanțatori din Ștefan cel Mare se tem că Dinamo ar putea să dispară, pe fondul incertitudinii provocate de investitorii spanioli.
Fanii-finanțatori din Ștefan cel Mare se tem că Dinamo ar putea să dispară, pe fondul incertitudinii provocate de investitorii spanioli.

Articol de GSP - Publicat joi, 12 noiembrie 2020 17:10 / Actualizat joi, 12 noiembrie 2020 17:39

Fanii-finanțatori din Ștefan cel Mare se tem că Dinamo ar putea să dispară, pe fondul incertitudinii provocate de investitorii spanioli. 

Liderii din programul DDB au ajuns la concluzia că spaniolii nu vor mai vira niciun ban în conturile clubului și cer din nou implicare fanilor. Momentul în care Pablo Cortacero și-a închis și contul de facebook, singurul mijloc de comunicare cu suporterii, le-a pus capac. 

Cortacero vrea să scape de Dinamo

Gazeta Sporturilor a scris astăzi că  Pablo Cortacero și anturajul lui caută o societate sau o persoană căreia să-i paseze clubul. O astfel de mutare e mai greu de realizat decât era înainte să apară ibericii la Dinamo, fiindcă ei au crescut cu mult cheltuielile și ar fi nevoie de cineva dispus să piardă 5 milioane de euro doar pentru completarea bugetului din anul acesta. Detalii AICI!

Comunicatul emis de fanii lui Dinamo: 

„AȘA ARATĂ ACUM faimosul profil de FB al lui Pablo Emanuel Fernandez Cortacero

Și așa cum îl vedeți acum în poze, așa îl veți mai vedea vreodată în România. Adică deloc.

Este a doua transformare majoră a acestui profil. Prima a fost la sfârșitul lui august, când a trecut de la un anonim proprietar de barăci închiriate ca locații turistice, a devenit un faimos proprietar de club legendar de fotbal în România.

Atunci l-au asaltat mii de dinamoviști, i-au cerut prietenia pe fb, au început dialoguri cu el pe messenger. Lumea se întreba dacă este chiar profilul lui, pentru că părea suspectă dorința de a fi în contact cu suporterii.

Explicația e simplă. Cei care l-au asaltat erau în general fanii ai lui Pablo. Unii l-au numit chiar ”Dumnezeu Pablo” și au postat asta la el pe wall. Pentru că oricine putea să posteze acolo orice.

Puteai să postezi pe peretele lui Pablo ”Vând Dacia Logan”. Ai fi avut succes, pentru că spaniolul avea dintr-o dată 5000 de prieteni, majoritatea români, care îi vizitau profilul zi de zi.

Pe același wall, pe lângă mesajele siropoase ale admiratorilor, apăreau declarațiile lui Pablo către presă, comunicate cu care îi impresiona pe cei mai mulți, așa încât exclamau la fel ca la noile comunicate scrise de Șerdean pe pagina oficială a clubului: ”Asta da comunicare! Asta da profesionalism! Felicitări!”

Era imposibil să le explici oamenilor că avem de-a face cu un amatorism înțesat de minciuni, cum nu s-a mai văzut niciodată în fotbalul din România. Erai pus la zid dacă ziceai ceva despre ”profesioniștii” din Grandada.

Eram trași de urechi și ni se aruncau reproșuri care sunt încă prezente prin comentarii: ”Vă e ciudă că v-au luat alții ciolanul! Voiați să faceți voi afaceri cu clubul și spaniolii v-au stricat planurile...? Dați-le și acțiunile pe care le dețineți și lăsați-i să conducă Dinamo!”

Acum nu avem timp să ne lamentăm. Dinamo este în pericol să dispară. E adevărat că am fi vrut să ni se acorde mai multă încredere de la început.

VĂ CEREM ACEASTĂ ÎNCREDERE, ACUM, ÎN CEASUL AL 12-LEA!

Nu suntem patroni de fotbal, nu suntem milionari, suntem doar suporteri. Nu vorbim în numele câtorva persoane, ci a celor 10245 de persoane care cred în noi și a altor zeci de mii care se vor alătura.

Suntem SUPORTERI CARE CRED ÎN SUPORTERI.

IUBIM NECONDIȚIONAT DINAMO și suntem singurii care vor binele acestui club.

Suntem singurii care v-au spus tot timpul adevărul. Mulți dintre voi ați avut nevoie de timp sau de o experiență amară ca aceasta, pentru a înțelege CINE MINTE și CINE ESTE DE PARTEA ADEVĂRULUI”, comunicatul emis de PCH. 

Liderii DDB, apel disperat către suporteri: „Dinamo e în pericol să dispară! Vă cerem asta în ceasul al 12-lea”

VIDEO. Florin Prunea, teorie interesantă: „Eu cred că Dinamo nu a plecat niciodată de la Negoiță. Spaniolii nu sunt acționari!”

Citește și alte știri despre Dinamo: 

Ruptură totală! A dispărut și ultima cale de comunicare între Pablo Cortacero și dinamoviști

VIDEO EXCLUSIV Teoria conspirației despre Negoiță și Dinamo prezentată în direct la GSP Live: „Nu am văzut niciun document în acest sens” + și-a pierdut încrederea: „Spaniolii nu vor aduce niciun ban”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (180)
124988192308384
Andrew Andy  •  13 Noiembrie 2020, 10:40

Nu trebuie cuvinte multe...sincer imi pare rau..daca este cazul vom participa si la 3 zile,si la 7 zile si cand se mai organizeaza comemorari(am evitat sa scriu pomeni)

sheva.c
sheva.c  •  13 Noiembrie 2020, 09:59

Chiar atat de prosti sa fim ca natie?! Parerea mea, strict personala :), este ca spaniolii nu au nicio vina directa. Daca Dinamo dispare, o face tot din cauza nemernicilor si l-as pune in capul listei, sa nu zic altfel, pe negoita. Si urmeaza toti cei care simt miros de imobiliare pe acolo. Cat de copil sa fii sa crezi ca spaniolii au falimentat Dinamo? Daca se dovedeste totul o mare bula, e clar ca negoita & co. sunt in spate. Mi-e sila de tara asta. Sa ramana liga I cu satele din Ilfov. P.S. Hai cu Pay TV-ul, sa vedem atunci.

loko1
loko1  •  13 Noiembrie 2020, 08:16

Nu e departe Vi tor Babes,si ar fi indicat sa conectati clubul la un ventilator .

Vezi toate comentariile (180)
Comentează