FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - VOLUNTARI

„Dinamo romena” sub comanda italianului Bonetti » Detaliu impresionant la meciul cu FC Voluntari + când se întâmplase ultima dată

Dinamo nu are niciun fotbalist străin pe foaia de joc a meciului cu Voluntari. Este pentru prima dată din 2010 când se întâmplă acest lucru. +49   FOTO
Dinamo nu are niciun fotbalist străin pe foaia de joc a meciului cu Voluntari. Este pentru prima dată din 2010 când se întâmplă acest lucru.

Articol de - Publicat luni, 19 iulie 2021 21:08 / Actualizat luni, 19 iulie 2021 21:36

Dinamo nu are niciun fotbalist străin pe foaia de joc a meciului cu Voluntari. Este pentru prima dată din 2010 când se întâmplă acest lucru!

Problemele financiare interminabile ale „câinilor” pot duce și la un lucru bun. Fără posibilitatea de a transfera jucători, Dario Bonetti este obligat să construiască cu adevărat un „New Dinamo”. Dacă sezonul trecut a fost inflație de străini, aduși pe bani grei, fictivi, de Pablo Cortacero, astăzi lotul este format 100% din fotbaliști autohtoni. 

Dinamo, fără străini la meciul cu Voluntari 

  • Ultima dată când Dinamo nu a folosit fotbaliști străini pe durata unui meci a fost pe 18 mai 2013, FC Vaslui - Dinamo, scor 4-1. Pe bancă s-a aflat portarul macedonean Kristijan Naumovski.
  • Ultimul meci al lui Dinamo doar cu jucători români pe foaie a avut loc pe 22 mai 2010, FC Vaslui - Dinamo, scor 2-0. „Câinii” erau pregătiți în acel moment de Cornel Țălnar.

148 de străinia utilizat Dinamo în istoria ei pe prima scenă. Gruparea roş-albă, locul 1 la acest capitol. Pe 2 se află CFR, 144 străini.

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Vlad Nedelea
FOTO: Vlad Nedelea
FOTO: Vlad Nedelea
FOTO: Vlad Nedelea
+45 FOTO

VIDEO Robert Ion, declarații înaintea partidei cu Dinamo: „E un meci special, nu ne interesează situația lor. Le dăm 9 dacă putem”

Citește și alte știri despre Dinamo: 

Fostul șef de la Ligă susține că are informații despre situația de la Dinamo: „Badea și Borcea finanțează echipa «pe blat»”

Legenda lui Dinamo nu are încredere în Bonetti: „N-a găsit nimic în Italia, asta spune multe”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează