FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

„Câinele” care vrea să impresioneze în fața lui Hagi: „Încerc să creez pericol, să dau gol”

Dennis Politic
Dennis Politic

Articol de - Publicat vineri, 22 septembrie 2023 16:49 / Actualizat vineri, 22 septembrie 2023 16:49

Dennis Politic, 23 de ani, s-a remarcat în tricoul lui Dinamo, este principala armă ofensivă a roș-albilor și vrea să arate că nu este „cățel”, cum a spus Andrei Nicolescu.

Dennis Politic vrea să impresioneze diseară, în meciul Dinamo - Farul, sub privirile „câinilor” și ale lui Gheorghe Hagi.

Portretul noului idol al galeriei lui Dinamo: „Nu are presiunea greșelii! Are valori sănătoase în dezvoltarea lui”
DINAMO - FC BOTOȘANI 1-0
Portretul noului idol al galeriei lui Dinamo: „Nu are presiunea greșelii! Are valori sănătoase în dezvoltarea lui”

Dennis Politic vrea să impresioneze în fața lui Gică Hagi

„Știm ce nume reprezintă Gică Hagi, cel mai bun fotbalist român, un nume enorm. Eu sunt cam tânăr, nu l-am prins jucând, am crescut cu Mutu, Marica și Chivu. Nu mi s-a ivit ocazia de a-l întâlni pe domnul Hagi, îl respect. Momentan ne întâlnim doar ca adversari. 

Eu încerc meci de meci să creez pericol, să dau gol. Dacă va ieși contra Farului, să dea Dumnezeu!, voi fi foarte fericit. Eu exersez la fiecare antrenament, uneori, iese în meci, alteori nu”, a declarat ieri fotbalistul de 23 de ani.

Vizavi de faptul că administratorul special al echipei, Andrei Nicolescu, a spus că jucătorii au fost „căței” în ultimele confruntări - eșecuri cu Rapid, 0-4, și cu FCU Craiova, 0-1 - Politic, crescut în fotbalul din Albion, a reacționat: 

„Cred că putem să arătăm mai multă agresivitate, încercăm să clădim, să îmbunătățim asta de la meci la meci. Sperăm să se vadă rezultatele cât de repede”.

Politic nu se sperie de gazon: „Nu am fost obișnuit doar pe «masa de biliard»”

Nu-l sperie „tăpșanul” de la Arcul de Triumf, a folosit același ton ca adversarii direcți de diseară, Adrian Mazilu și Tudor Băluță.

Dacă fotbaliștii campioanei au spus la unison că „și ei, și noi jucăm pe același teren”, dinamovistul a precizat: „Am auzit că gazonul nu este în cea mai bună condiție, nu putem folosi asta ca o scuză, dar suntem mai obișnuiți decât Farul acolo. Nu putem spune că ne avantajează sau dezavantajează, vom încerca să practicăm fotbalul pe care îl știm. 

Nu am fost obișnuit să joc doar pe un gazon ca masa de biliard. Nu avem ce face, s-a decis să jucăm acolo, vom încerca să dăm tot ceea ce avem mai bun. Nu mi-e teamă de accidentare”. 

+8 FOTO

Dennis Politic are un gol în 9 meciuri pentru Dinamo.

Baeten dacă mai încearcă de 10 ori aceeași execuție, nu-i mai iese ca la meciul nostru cu FCU Craiova. Execuțiile mele nu sunt din greșeală, vă confirm! Încerc să creez pericol pentru adversari, să dau goluri sau pase.

Nu ne-am mulțumi cu un egal. Se poate zice că ar fi bună o remiză după ultimele două meciuri ale noastre, dar jucăm acasă, vrem victoria! Din punctul meu de vedere, putem câștiga împotriva oricărui adversar. Nu ne gândim la retrogradare, nu ne gândim la așa ceva! Suntem foarte bine financiar.

- Dennis Politic, mijlocaș Dinamo

Citește și alte știri:

Cosmin Contra i-a ironizat pe Neymar, Milinkovic-Savic și Koulibaly: „Să fie fericiți că au luat un punct!” + Atac la Jorge Jesus: „E ilogic ce spune”

„Și noi trebuia să ieșim de pe teren de vreo 30-40 de ori” » Nicolae Stanciu: „«Uniți sub tricolor» au fost mereu cu noi, să vă zic ce spunea atacantul kosovar”

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (2)
istet10
istet10  •  23 Septembrie 2023, 00:06

Si ce a impresionat!

elgabri
elgabri  •  22 Septembrie 2023, 18:22

Din ce am vazut la acest baiat e 3 clase peste Hagi ca si caracter, de fapt nici nu l poti compara cu Omul Harnic !! Respect Denis .

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close