INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANTRENORI

Cosmin Contra i-a ironizat pe Neymar, Milinkovic-Savic și Koulibaly: „Să fie fericiți că au luat un punct!” + Atac la Jorge Jesus: „E ilogic ce spune”

În dreapta, Cosmin Contra // foto: Twitter @ DAMAC_CLUB_EN
În dreapta, Cosmin Contra // foto: Twitter @ DAMAC_CLUB_EN

Articol de - Publicat vineri, 22 septembrie 2023 15:34 / Actualizat vineri, 22 septembrie 2023 15:59

Seara trecută, Cosmin Contra (47 de ani) a scăpat prima dată neînvins cu Al Hilal (1-1). Antrenorul lui Damac a spus la conferință: „Am fost cei mai buni, meritam să câștigăm. Dovada? Cel mai valoros om al lor a fost portarul”.

Cosmin Contra e la a doua aventură în Arabia Saudită. Prima a fost la Al Ittihad, 11 luni, în 2021-2022, ratând titlul în fața lui Al Hilal, pe ultimii metri, după ce a avut și 10 puncte avans. A pierdut toate meciurile cu Al Hilal.

Declarație anti-Reghecampf: „M-aș face de râs dacă l-aș pune iar antrenor”
CSU CRAIOVA
Declarație anti-Reghecampf: „M-aș face de râs dacă l-aș pune iar antrenor”

Cosmin Contra ironizează rivalii de la Al Hilal: „Am pierdut două puncte”

Ce nu a reușit la Al Ittihad a realizat la o echipă mult mai mică, Damac. Joi seară, a obținut primul punct în fața lui Al Hilal (cu Neymar, Mitrovic, Milinkovic-Savic, Malcom, Koulibaly și Bounou pe teren), 1-1, după golul lui Nicolae Stanciu, din lovitură liberă.

Antrenorul crede că adversarii au scăpat ușor. „Am pierdut două puncte ratând victoria cu Al-Hilal. Meritam să câștigăm. Cei de la Al-Hilal să fie fericiți că au luat un punct, au fost norocoși”, a declarat Contra la conferință, potrivit site-ului local Kooora.com.

Cosmin Contra îl contrează pe Jorge Jesus: „E ilogic!”

I-a felicitat pe jucătorii săi - „au avut o prestație extraordinară” -, dar nu e total mulțumit: „Ar fi trebuit să profităm mai mult de ocaziile create”. Știe că „Al-Hilal are mai multă calitate, numai că noi am fost mai buni acum”.

Aflând ce a spus înaintea lui portughezul Jorge Jesus, tehnicianul rivalilor, că albaștrii erau obosiți după trei partide în șase zile, Cosmin l-a contrat: „Ceea ce spune Jesus despre oboseală e ilogic. Uitați-vă ce lot are Al-Hilal!”.

Cosmin Contra: „Nu poate să subestimeze efortul băieților mei”

Antrenorul lui Damac l-a mai înțepat o dată pe veteranul lusitan, în vârstă de 69 de ani: „Nu poate să subestimeze efortul băieților mei, pentru că ei au fost cei mai buni. Dovada? Cel mai valoros om al lui Al-Hilal a fost portarul”.

Marocanul Bounou, cunoscutul goalkeeper al lui Al-Hilal, ex-Sevilla, a recunoscut meritele lui Contra: „Tactica lui Damac a fost excelentă”. 

Yassine Bounou, criticat pentru golul lui Stanciu

Cotidianul spaniol AS i-a reproșat lui Yassine Bounou golul lui Stanciu, o lovitură liberă de la 30 de metri la care goalkeeperul marocan a împins mingea în plasă. 

„Damac a profitat de eroarea lui Bounou. Fotbalul nu a fost corect cu portarul, pentru că, fără el, Al-Hilal ar fi pierdut. Dar adevărul este că Bounou ar fi putut face mai mult la șutul lui Stanciu", a comentat jurnalul madrilen. 

4puncte are Cosmin Contra în 7 etape cu Damac, după patru egaluri și trei înfrângeri. E pe locul 15, deasupra liniei retrogradării

Mai multe știri despre stranieri: 

25 de stranieri convocați de principiu pentru Belarus și Andorra » Doi jucători care ar putea debuta și două cunoștințe vechi pe lista lui Iordănescu
CONVOCĂRI
25 de stranieri convocați de principiu pentru Belarus și Andorra » Doi jucători care ar putea debuta și două cunoștințe vechi pe lista lui Iordănescu
De ce a refuzat Florin Andone să vină la Rapid: „O seară mi-a fost de ajuns să mă conving, nu era vorba de bani”
ELDENSE
De ce a refuzat Florin Andone să vină la Rapid: „O seară mi-a fost de ajuns să mă conving, nu era vorba de bani”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează