INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ELDENSE

De ce a refuzat Florin Andone să vină la Rapid: „O seară mi-a fost de ajuns să mă conving, nu era vorba de bani”

Florin Andone
Florin Andone

Articol de - Publicat vineri, 22 septembrie 2023 15:02 / Actualizat vineri, 22 septembrie 2023 15:04

Curtat de Rapid în vară, Florin Andone a preferat să joace în Spania, la o echipă mică, Eldense, nou-promovată în liga secundă. „Am ajuns la concluzia că poți fi mai fericit într-un asemenea loc decât jucând în Primera", spune atacantul în vârstă de 30 de ani.

Florin Andone are 30 de ani și a ales o echipă nou-promovată în liga secundă spaniolă, Eldense. A fost titular în toate cele șase etape disputate, marcând două goluri. E pe locul 13, cu opt puncte, două de poziția a 6-a (baraj de promovare) și trei deasupra zonei retrogradării.

25 de stranieri convocați de principiu pentru Belarus și Andorra » Doi jucători care ar putea debuta și două cunoștințe vechi pe lista lui Iordănescu
CONVOCĂRI
25 de stranieri convocați de principiu pentru Belarus și Andorra » Doi jucători care ar putea debuta și două cunoștințe vechi pe lista lui Iordănescu

Florin Andone: „O seară mi-a fost de ajuns pentru a semna contractul"

Într-un interviu pentru cotidianul AS, atacantul a vorbit despre situația sa. „În vară, singurele oferte pe care le-am avut la un moment dat au fost de afară, din Turcia și România. În Spania, lucrurile au avansat mai lent", a declarat Andone.

A explicat de ce a refuzat acele propuneri, inclusiv cea de la Rapid: „Am 30 de ani, doi copii și am stat mult timp departe de familie. Nu mai voiam să plec pentru a câștiga mai mulți bani. Căutam un club în Spania și nici n-am mai stat să mă gândesc când am venit la Eldense. O seară mi-a fost de ajuns pentru a semna contractul. N-am pus problema banilor, a condițiilor. Voiam să fiu într-un loc în care eram dorit".

Florin Andone: „Sunt la un club mic, care vrea să crească"

„Tricolorul", 25 de selecții și două goluri la națională, nu a uitat că „am fost la multe echipe din Primera, am jucat și în Premier League și la un gigant precum Galatasaray, în Liga Campionilor".

Pentru el, „toate formațiile sunt egale, la final. Peste tot se face același lucru. Fericirea îți dă forța să joci. Acum sunt la un club mic, care vrea să crească. Am ajuns la concluzia că poți fi mai fericit într-un asemenea loc decât jucând în Primera".

„Preferă să piardă confortul pentru a fi fericit"

Acum îl interesează doar să se simtă bine: „De multe ori, un jucător preferă să piardă confortul pentru a fi fericit și a evolua la o formație unde e apreciat. Aici, mă întorc mulțumit acasă după antrenamente și partide".

Legat de casă, și acest detaliu a contat când a preferat orașul Elda. "Stau la Vinaroz, sunt la două ore de casă. Au trecut zece ani de când nu am mai fost atât de aproape. Întreaga familie vine să mă vadă la meciuri". 

Citește și:

Căpitanul lui Arsenal și-a prelungit contractul și a devenit cel mai bine plătit jucător al „tunarilor”

Furie în vestiarul lui Manchester United! Conducerea, acuzată că a luat o decizie care a aruncat în aer sezonul

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
nautilus
nautilus  •  22 Septembrie 2023, 23:34
Postat de ionescugeorge77 pe 22 Septembrie 2023, 15:13

...un om fericit ...bine ca n a ales Rapid ...

georgică......nu-i așa că tu ești un fîcîsî.bist nefericit și ***?!? *** care ești....

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

lefter_popescu
lefter_popescu  •  22 Septembrie 2023, 18:38
Postat de ionescugeorge77 pe 22 Septembrie 2023, 15:13

...un om fericit ...bine ca n a ales Rapid ...

Amice, surpriza cea mare vine din faptul ca echipa lui preferata din România este Rapid. Însă el este în Spania ,împreună cu părinții și bunica, de la vârsta de 9 ani. Practic se simte și trăiește ca un spaniol. Ca sa vina în România, trebuia sa-si aducă in tara întreaga familie, or părinții nu doresc asta. Opțiunea lui era clar Spania.

fcsbenimeni
fcsbenimeni  •  22 Septembrie 2023, 16:02
Postat de ionescugeorge77 pe 22 Septembrie 2023, 15:13

...un om fericit ...bine ca n a ales Rapid ...

Ha, ha. Îmi imaginez că dacă semna cu fcsb astăzi era în vizorul lui Barcelona, PSG, Bayern Munchen, Liverpool, ce mai, rupea tot!!!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează