FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FC ARGEȘ

Reacția lui Cristi Tănase, după ce a răpus-o pe Dinamo: „Știam că întâlnim o echipă de copii arțăgoși”

Cristi Tănase +29   FOTO
Cristi Tănase

Articol de GSP - Publicat sambata, 28 august 2021 20:00 / Actualizat sambata, 28 august 2021 22:03

Cristi Tănase a fost omul meciului pentru FC Argeș în victoria din deplasare de pe terenul celor de la Dinamo, scor 2-0, în care a reușit o „dublă”. 

Toate detaliile despre Dinamo - FC Argeș, AICI!

Tănase s-a arătat mulțumit de rezultatul din meciul cu Dinamo și speră ca echipa sa să înceapă să lege victoriile în campionat.

„Mă bucur foarte mult pentru mine, pentru echipă. Știam că întâlnim în această seară o echipă de copii arțăgoși, care aleargă mult. Poate am avut și puțină șansă, au avut 2-3 ocazii singuri cu portarul și au ratat, dar din fericire pentru noi s-a terminat cum am dorit, cu o victorie. 

Sper de la meci la meci să câștigăm, ne așteaptă o perioadă grea. Avem 2 săptămâni să ne punem la punct cu pregătirea fizică, tactică și sperăm să fim cât mai bine pe viitor. 

Dinamo are în componență foarte mulți copii acum, nu știu ce se întâmplă aici, e treaba lor. În trecut am înfruntat jucători mari când am jucat cu Dinamo”, a declarat Tănase la finalul meciului.

Dinamo - FC Argeș 0-2 » „Câinii” ratează, „Dodel” marchează!

Argeș a început mai bine meciul, iar Ișfan putea marca golul etapei, însă foarfeca mijlocașului a fost blocată de Sorescu (3). 

În minutul 10, Cristi Tănase deschidea scorul cu o execuție sublimă din marginea careului. Mingea degajată de Greab a fost prelungită pe spate, cu capul, de Said până la Tănase. „Decarul” piteștenilor a preluat pe poziție viitoare și nu a stat pe gânduri. A șutat de la aproximativ 20 de metri direct în vinclu. Eșanu, portarul „câinilor”, a rămas fără reacție! 

+25 FOTO

Au urmat replicile „câinilor”. Bordușanu, intrat în locul accidentatului Amzar, a șutat în Miguel de la 11 metri (41), iar Moldoveanu a ratat o șansă imensă în prelungirile primului act (45+1). Atacantul lui Bonetti l-a driblat pe Greab, dar a șutat în piciorul aceluiași Miguel, providențial pentru oaspeți. 

Dinamo a alergat după egalare și în partea secundă, însă golul nu s-a lipit de alb-roșii. Neicuțescu a trimis milimetric pe lângă, pentru ca la faza imediat următoare Cristi Tănase să majoreze avantajul Argeșului (62). Dumitrașcu i-a așezat mingea la marginea careului, iar „Dodel” n-a iertat nici cu stângul: șut plasat perfect, la „lung”.

1.400 de faniau asistat la partida din Ștefan cel Mare

10 mai 2013,Dinamo - FCSB 0-2, a fost precedentul meci în care Cristi Tănase a marcat în poarta roş-albilor în Liga 1. Şi atunci, acesta a înscris din afara careului mare

Citește mai multe știri de actualitate:

Revine Budescu la FCSB? MM Stoica face lumină: „A reziliat cu Damac”

Marius Șumudică, acord cu Neluțu Varga pentru rezilierea contractului cu CFR Cluj! Dan Petrescu va fi instalat azi

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
trink
trink  •  28 August 2021, 23:28

copii copii copii striga bunica haita de c(urci)aini!

trink
trink  •  28 August 2021, 23:26

1.400

creeperno115
creeperno115  •  28 August 2021, 22:34

N-au pe langa cine sa creasca. Sorescu vrea sa plece, rauta are vointa dar e limitat tehnic, filip si radu iubesc cartonasele

Vezi toate comentariile (4)
Comentează