FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FC ARGEȘ 1-2

VIDEO Jean Vlădoiu pregătește terenul pentru play-off: „Băieții vor fi recompensați”

Dinamo a fost învinsă de FC Argeș, scor 1-2. Jean Vlădoiu (52 de ani), președintele piteștenilor, anunță prime importante la echipa pe care o conduce. +31   FOTO
Dinamo a fost învinsă de FC Argeș, scor 1-2. Jean Vlădoiu (52 de ani), președintele piteștenilor, anunță prime importante la echipa pe care o conduce.

Articol de , - Publicat luni, 15 martie 2021 23:29 / Actualizat luni, 15 martie 2021 23:45

Dinamo a fost învinsă de FC Argeș, scor 1-2. Jean Vlădoiu (52 de ani), președintele piteștenilor, anunță prime importante la echipa pe care o conduce. 

„Dacă vom reuși să luăm și punctele din următorul meci, avem șanse foarte mari să intrăm în play-off, iar acești puști o să scrie istorie. Îmi pare rău pentru Dinamo, sunt ferm convins că pot să rămână în prima ligă, dar noi avem o oportunitate fantastică. Băieții și antrenorii au făcut sacrificii și ar fi păcat să nu realizeze acest obiectiv, care e foarte aproape. Băieții vor fi recompensați, merită acest lucru. 

Clinceni și Chindia sunt echipe foarte bune, dar și jucătorii noștri sunt bine. Repriza a doua a fost puțin mai grea, dar apar și rezultatele atunci când muncești și îți dorești. Salariile nu sunt chiar mici la Pitești, dar foarte mulți jucători au ales alte echipe și probabil că acum le pare rău. Andrei Prepeliță și Mihai Ianovschi au dat totul la Pitești și mă bucur că nu m-am înșelat”, a declarat Jean Vlădoiu, după victoria cu Dinamo.

VIDEO Vlădoiu, președintele lui FC Argeș, după victoria din Ștefan cel Mare: „Scriem istorie, dar sper ca Dinamo să își revină”

FOTO. Cele mai tari imagini din Dinamo - FC Argeș 

Foto: Cristi Preda
Foto: Vlad Nedelea
Foto: Vlad Nedelea
Foto: Vlad Nedelea
Autocarul lui Dinamo, pe furtuna din Ștefan cel Mare Foto: Vlad Nedelea
+27 FOTO

Citește și alte știri despre Dinamo - FC Argeș: 

Pablo Cortacero revine și declară război total la Dinamo: „Până acum am lucrat din umbră! Vin la București pentru control absolut”

FOTO+VIDEO. Gol superb în Dinamo - FC Argeș! Moment de măiestrie în Ștefan cel Mare

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
823621608196164
Ionel Adrian Ghiață  •  16 Martie 2021, 15:37

Primiți bani de la FRF, ca fost angajat , pentru a recompensa jucătorii echipei FC Argeș. Eu am o singură întrebare . Cum a reușit această echipă să-și revină așa de bine după prima parte a campionatului în care a terminat pe ultimul loc?

parpalache
parpalache  •  16 Martie 2021, 13:48

Cu regret o zic,dar Clinceni va castiga la Pitesti,daca Palici nu va juca!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează