FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FC ARGEȘ 6-1

Pe cine au evidențiat Florin Prunea și Ilie Dumitrescu după Dinamo - FC Argeș: „A fost o singură echipă pe teren”

Articol de - Publicat marti, 30 mai 2023 07:24 / Actualizat marti, 30 mai 2023 09:21

Ilie Dumitrescu a analizat prestația lui Dinamo în victoria categorică din barajul de promovare/menținere în Liga 1, 6-1 cu FC Argeș.

  • Returul, FC Argeș – Dinamo are loc sâmbătă, de la 21:00. Va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe OrangeSport, PrimaSport și DigiSport

Fostul membru al Generației de Aur a lăudat jocul „câinilor” și l-a scos în evidență pe antrenorul lui Dinamo, Ovidiu Burcă. Iar acesta a fost completat de fostul său coleg, Florin Prunea.

Un câine adevărat și două hiene
EDITORIAL
Un câine adevărat și două hiene

Ilie Dumitrescu și Florin Prunea îl laudă pe Ovidiu Burcă după Dinamo – FC Argeș

„E un rezultat care va rămâne în istoria lui Dinamo. Am văzut o singură echipă pe teren. Iar fotbalul românesc câștigă un antrenor, pe Ovidiu Burcă”, a declarat Florin Prunea după meci, potrivit digisport.ro

„Aș vrea să vorbim de Burcă mai mult. A pregătit foarte bine meciul. A schimbat sistemul și a jucat cu 3 fundași centrali. 

Iar Pop și Ghezali au făcut diferența. Sunt jucători cu personalitate, cu maturitate. Dacă te uiți la golurile astea... Dacă erau înscrise în Spania sau în Premier League, vorbeam tot anul. Pop a avut o execuție de generic. Și ce liniște a avut Ghezali la finalizări. Dinamo a jucat foarte bine și în linia de mijloc, cu Iglesias și Roșu. E o echipă lucrată, se vede”

Succesul e cel mai greu de gestionat. De asta fac un apel către băieți să rămânem echilibrați, cu picioarele pe pământ. Le-am spus asta în vestiar. A fost o seară frumoasă! Mă bucură cel mai mult că oamenii au venit alături de noi, la final toată lumea a plecat fericită acasă.

- Ovidiu Burcă. antrenor Dinamo

10a luat Oividu Burcă din partea GSP după Dinamo – FC Argeș

VIDEO Andrei Cristea: „Rar vezi asemenea scor la un meci de baraj”

Citește și: 

9 detalii de la Dinamo - FC Argeș 6-1 » Imagini din vestiar, „tricoul-șampanie” al lui Bani, detaliul de la pauză + mesajul emoționant al lui Mihai Bendeac

El e omul pe care Cristi Borcea vrea să îl aducă la Dinamo: „Nu e o problemă să bage chiar acum 2-3 milioane de euro” + Au fost împreună pe Arena Națională

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
Stefan09
Stefan09  •  30 Mai 2023, 11:14

Da, a fost o singura echipa pe teren, ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close