FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FC ARGEȘ 6-1

Amenzi după Dinamo - FC Argeș » 13 fani au fost interziși pe stadioane

Articol de - Publicat marti, 30 mai 2023 07:36 / Actualizat marti, 30 mai 2023 09:14

Aproximativ 25.000 de oameni au fost prezenți pe Arena Națională la Dinamo – FC Argeș, 6-1, și au creat o atmosferă spectaculoasă. Dar nu au lipsit nici incidentele.

  • Returul, FC Argeș – Dinamo are loc sâmbătă, de la 21:00. Va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe OrangeSport, PrimaSport și DigiSport

La finalul partidei, Jandarmeria a prezentat raportul amenzilor date fanilor care au încălcat legea. În total, forțele de ordine au aplicat 19 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 6.400 de lei.

În plus, 13 fani au fost interziși pe stadioane pentru o perioadă cuprinsă între 6 și 12 luni.

Un câine adevărat și două hiene
EDITORIAL
Un câine adevărat și două hiene

Amenzi după Dinamo - FC Argeș

În plus, Jandarmeria precizează că a fost sesizată de 7 ori: de 5 ori pentru că fanii au folosit torțe și petarde, o dată pentru consumul de droguri și o dată pentru folosirea de obiecte periculoase.

Referință meci de fotbal FC Dinamo 1948 București - FC Argeș Rezultate finale: 

Au fost constatate și întocmite 7 acte de sesizare în vederea înaintării către organele abilitate, astfel: 

- 5 acte de sesizare în conformitate cu prevederile Legii nr. 126/1995 privind regimul materiilor explozive;

- un act de sesizare în conformitate cu prevederile Legii nr. 143/2000 privind prevenirea și combaterea traficului și consumului ilicit de droguri; 

- un act de sesizare în conformitate cu prevederile art. 372 Cod Penal (portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase). 

De asemenea, au fost aplicate 19 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 6.400 de lei, astfel: 

- 3 sancțiuni contravenționale în conformitate cu prevederile Legii nr. 4/2008 privind prevenirea și combaterea violenței cu ocazia competițiilor și a jocurilor sportive; 

- 16 sancțiuni contravenționale în conformitate cu prevederile Legii nr. 61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice; 

Totodată, au fost aplicate 13 sancțiuni complementare privind interzicerea accesului la competițiile sportive pe o perioadă între 6 luni și 1 an. 

În continuare se fac verificări pentru identificarea și sancționarea altor persoane care au încălcat cadrul legal în vigoare.

- comunicat Jandarmerie

VIDEO Atmosferă senzațională creată de fanii dinamoviști

Citește și: 

9 detalii de la Dinamo - FC Argeș 6-1 » Imagini din vestiar, „tricoul-șampanie” al lui Bani, detaliul de la pauză + mesajul emoționant al lui Mihai Bendeac

El e omul pe care Cristi Borcea vrea să îl aducă la Dinamo: „Nu e o problemă să bage chiar acum 2-3 milioane de euro” + Au fost împreună pe Arena Națională

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
gicab
gicab  •  30 Mai 2023, 13:08
Postat de dinamo_forever_77 pe 30 Mai 2023, 09:38

EXCELENT!!! Asa se va face curatenie pe stadioane!!!! Felicitari Nicusor Dan pentru gazonul IMPECABIL. Diferenta uriasa intre administrarea lui si a va.....Firea!

Când îți vei pune poza La profil cu tine când te închini la Nicușor Dan promit sa îți dau laic lafiecare comentariu

dinamo_forever_77
dinamo_forever_77  •  30 Mai 2023, 09:38

EXCELENT!!! Asa se va face curatenie pe stadioane!!!! Felicitari Nicusor Dan pentru gazonul IMPECABIL. Diferenta uriasa intre administrarea lui si a va.....Firea!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează