FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FC ARGEȘ

Record în acest sezon? Câte bilete s-au vândut pentru Dinamo - FC Argeș

Articol de - Publicat luni, 29 mai 2023 11:18 / Actualizat luni, 29 mai 2023 11:24

Dinamo va juca azi în turul barajului de promovare/menținere în Liga 1, cu FC Argeș. Iar fanii „câinilor” vor fi prezenți în număr mare.

Partida se va juca pe Arena Națională, ia Dinamo ar urma să aibă parte de o susținere importantă.

Peste 20.000 de fani la Dinamo - FC Argeș

Suporterii lui Dinamo s-au mobilizat în ultimele zile și au cumpărat în număr mare bilete. Astfel, până în această dimineață s-au dat 20.000 de tichete. Iar dinamoviștii sunt încrezători, sperând la 25.000 de fani în tribune, potrivit RadioDinamo 1948.

Am ales Arena Națională, a fost cam singura opțiune. Vom avea sistemul VAR, chiar urmează că prima echipă să primească un instructaj cum se folosește, echipele de Liga 1 au avut parte. Cei de la FRF ne pun la dispoziție acest instructaj, să înțeleagă când intervine sistemul, cum și la ce să se aștepte pe parcursul acestui meci. 

- Vlad Iacob în emisiunea ,,Dinamo 7/9”

Doboară recordul sezonului?

La meciul Dinamo - CSA Steaua, scor 3-0, cel la care face referire Vlad Iacob, au asistat 14.954 de spectatori. 

Recordul „câinilor” din acest sezon, pe teren propriu, a fost stabilit la meciul cu rivala Steaua din sezonul regulat, unde, tot pe Național Arena, au venit aproximativ 18.000 de suporteri.

Recordul sezonului în Liga 2 a fost stabilit în play-off, la CSA Steaua - Dinamo 2-0, în Ghencea, unde au asistat 21.522 de spectatori.

VIDEO Totul despre Dinamo - FC Argeș

Citește și: 

Dinamo, joac-o p-asta! Adversarii „câinilor” de la baraj au un atu nevăzut: 3 momente care-i pun pe gânduri pe dinamoviști

Avem tabelul care nu l-a convins pe judecătorul sindic » Patru jucători de la Dinamo, cotați la 100.000 de euro

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
paolo13
paolo13  •  29 Mai 2023, 13:42

"până în această dimineață s-au dat 20.000 de tichete". 'Nea ziaristu', biletele nu se dau, ca nu sunt gratis, ci se vând. S-au vândut 20k de bilete, ziar de amărâți!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează