FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FC ARGEȘ 6-1

NOTE GSP Vedeta lui Dinamo a luat 10 după meciul cu FC Argeș » Ce jucători au primit 1 și 2

Articol de - Publicat marti, 30 mai 2023 07:04 / Actualizat marti, 30 mai 2023 09:06

Dinamo a reușit cel mai bun meci al sezonului, câștigând cu 6-1 în fața lui FC Argeș, în barajul de promovare/menținere în Liga 1.

  • Returul, FC Argeș – Dinamo are loc sâmbătă, de la 21:00. Va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe OrangeSport, PrimaSport și DigiSport

Formația lui Ovidiu Burcă e cu un picior în Liga 1, deși nimeni nu-i dădea șanse după startul dezastruos de sezon. Luni seară, pe Arena Națională, Dinamo a reușit un joc perfect, controlând partida încă din primele minute.

Un câine adevărat și două hiene
EDITORIAL
Un câine adevărat și două hiene

Lamine Ghezali, cel mai bun din Dinamo – FC Argeș

Decisiv în victoria „câinilor” a fost francezul Lamine Ghezali. Extrema franceză a marcat de două ori, în minutele 40 și 62, și a fost desemnat omul meciului. Acesta a primit nota 10 din partea GSP, cea mai mare.  Evoluții excelente au avut și Gorka Larrucea, Iulian Roșu și Alexandru Pop, aceștia fiind notați cu 7.

10a primit Ovidiu Burcă din partea GSP

Repetenți pe linie la FC Argeș

De partea cealaltă, niciun jucător de la FC Argeș nu a primit mai mult de 4, notă luată de Jobello, Șerban și Jakolis.

Cea mai mică notă a partidei a primit-o portarul argeșenilor, George Micle, care a luat 1. Nici jucători precum Tofan, Turda, Vianna, Bassong, Njike, Koubemba sau Garita nu au reușit un meci bun, fiind notați cu 2.

Vedeta lui Dinamo a luat 10 după meciul cu FC Argeș » Ce jucători au primit 1 și 2

Succesul e cel mai greu de gestionat. De asta fac un apel către băieți să rămânem echilibrați, cu picioarele pe pământ. Le-am spus asta în vestiar. A fost o seară frumoasă! Mă bucură cel mai mult că oamenii au venit alături de noi, la final toată lumea a plecat fericită acasă. 

– Ovidiu Burcă, antrenor Dinamo

Nebunia lui Burcă: Larrucea între stoperi! 

Gorka Larrucea, 30 de ani, se înscrie la titlul de cel mai bun fotbalist dinamovist în acest sezon. După prestații strălucitoare în ediția de primăvară, în play-off, mijlocașul basc a punctat aseară într-un moment important, golul de 2-0, după ce a fost poziționat de Ovidiu Burcă pe un post nou. Un fel de libero! 

Spaniolul a fost, între stoperii Giafer și Bena, un sprijin al defensivei, dar dintre apărătorii centrali. N-a mai jucat box-to-box, așa cum erau obișnuiți „câinii”. De multe ori, Larrucea l-a avut în pază pe Garita, principalul pericol al argeșenilor pentru buturile dinamoviste, atacantul piteștenilor pendulând între fundașii bucureștenilor. 

Ibericul a adunat 5 goluri în 25 de meciuri pentru roș-albi, plus alte 4 assist-uri.

VIDEO Atmosferă senzațională creată de fanii dinamoviști

Citește și: 

9 detalii de la Dinamo - FC Argeș 6-1 » Imagini din vestiar, „tricoul-șampanie” al lui Bani, detaliul de la pauză + mesajul emoționant al lui Mihai Bendeac

El e omul pe care Cristi Borcea vrea să îl aducă la Dinamo: „Nu e o problemă să bage chiar acum 2-3 milioane de euro” + Au fost împreună pe Arena Națională

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează