FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - ARGEȘ 1-2

VIDEO Viciere de rezultat în Dinamo - FC Argeș! Încă o eroare imensă în Liga 1 » Curg reacțiile: „Faza e clară” + „Îi mulțumim arbitrului”

FOTO: Captură Look Sport +31   FOTO
FOTO: Captură Look Sport

Articol de GSP - Publicat marti, 16 martie 2021 11:58 / Actualizat marti, 16 martie 2021 12:59

Dinamo a pierdut aseară pe teren propriu, 1-2 cu FC Argeș, însă golul decisiv a fost marcat dintr-un penalty inventat de „centralul” Ionuț Coza (41 de ani)  din Cernica (Ilfov).  

În minutul 84, la scorul de 1-1, Malele a transformat fără emoții penalty-ul obținut de Ionuț Șerban, dar pe reluările oferite de televiziuni se poate observa că jucătorul lui FC Argeș este cel care îl calcă în careu pe Vlad Achim. Oamenii de fotbal s-au pronunțat în unanimitate după meci: decizia corectă era fault în atac!

Astăzi, în direct la GSP Live, foștii atacanți Robert Niță și Liviu Ganea au analizat faza și au dat verdictul . 

VIDEO Robert Niță: „E fault în atac!”

„Am văzut faza. Prima dată e fault în atac. Asta e părerea mea. În primă fază e fault în atac. Am văzut în timpul meciului. Atacantul îl calcă pe jucătorul lui Dinamo!

În prima fază e fault în atac! În loc să dai fault în atac, dai penalty și se dă gol. Eu ar trebui să fiu de partea atacanților, dar faza e clară”, a spus Robert Niță la GSP LIVE

VIDEO Viciere de rezultat în Dinamo - FC Argeș! Încă o eroare imensă în Liga 1 » Curg reacțiile: „Faza e clară” + „Îi mulțumim arbitrului”
Șerban îl calcă pe Achim // FOTO: Captură Digi Sport

La faza penalty-ului nu am văzut cât de rău și dacă îl atinge. Piciorul lui Achim pare în pământ și pare că nu-l faultează. Pare că e fault în atac. După penalty, Achim se văita arbitrului că a fost călcat. În condițiile astea, e viciere de rezultat 
- Liviu Ganea, fost atacant la Dinamo

Viorel Tudose: „Providența a întors penalty-ul din tur”

Viorel Tudose, unul dintre sponsorii clubului FC Argeș, vorbește despre justiție Divină. 

„În tur a fost un placaj făcut de Grigore. Trebuia penalty și roșu atunci. Eu nu am văzut faza de acum, vă dau credit. Providența a întors penalty-ul din tur. Contra lui FC Argeș s-au făcut greșeli mari, au fost vreo 7-8 penalty-uri neacordate.

Dacă e cum spuneți dumneavoastră, a greși e omenește. Acum, greșeala a fost de partea noastră. Îi mulțumim arbitrului. Dar suntem împotriva greșelilor. Dacă nu a fost penalty, putem spune că a fost viciere de rezultat”, a spus Tudose la GSP LIVE.

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

Dinamo, ironizată după ce s-au tras semifinalele Cupei: „Ce noroc pe Astra! Va juca finala”

EXCLUSIV Ce va fi azi la Dinamo: șanse mari ca noul antrenor să fie instalat în următoarele ore » Ultimele detalii de la Săftica

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (79)
2964764060229270
Benedic Gabriel Duck  •  18 Martie 2021, 07:29

Las' c-au fost și ajutați la greu.UTA,MEDIAS,ARGES in tur,să nu mai vorbesc de "roșu " pentru Gol,in meciul cu FCSB=STEAUA. Dar,hei!!!,au bătut "sreaua" ,așa că se pot liniștit cara in B,sau mai bine DESFIINȚARE și FALIMENT....

alenb
alenb  •  17 Martie 2021, 00:21
Postat de catalin.palcu pe 16 Martie 2021, 15:37

Asa , si? Vrei compensatie la 3 luni distanta? Si Dinamo a fost furata la 6-7 meciuri in toamna si nu ne-a mai dat nimeni nicio compensatie. Cu exceptia UTA de fapt, ca sa vezi ca sunt corect. Altfel de sezoane bune Dinamo e dezavantajata masiv si sunt dovezi cate vrei. Nici macar nu iesim' Tandea pe Mandea' la sfarsit de sezon, pasemite sa discutam ca am fi avantajati!

Cu Medias tare a mai fost dezavantajata, l-a bagat ala pe portar in plasa, doar asa ati egalat.

alenb
alenb  •  17 Martie 2021, 00:18
Postat de creeperno999 pe 16 Martie 2021, 22:52

Singurul dusman care ne poate retrograda este arbitrajul. Oricat de bun antrenor este Multescu, este imposibil sa infrunti fluierasii

Corect, penaltyul nedat Argesului in tur la Pitesti si faultul la portar din meciul cu Medias au fost produse tot de "dusmani", dar atunci inteleg ca era bine.

Vezi toate comentariile (79)
Comentează