FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FC ARGEȘ 0-2

Prepeliță, după ce a învins-o pe Dinamo: „Ce rost are să vorbim de Tănase? Știți cine e!”

Dinamo - FC Argeș 0-2 | Andrei Prepeliță, antrenorul piteștenilor, mai așteaptă întăriri. +29   FOTO
Dinamo - FC Argeș 0-2 | Andrei Prepeliță, antrenorul piteștenilor, mai așteaptă întăriri.

Articol de GSP - Publicat sambata, 28 august 2021 20:05 / Actualizat sambata, 28 august 2021 20:30

Dinamo - FC Argeș 0-2 | Andrei Prepeliță, antrenorul piteștenilor, mai așteaptă întăriri.

Toate detaliile despre Dinamo - FC Argeș, AICI!

„Am stat bine în teren, iar când am avut ocazia am marcat. I-aș da nota 10 lui Tănase! A avut două execuții extraordinare. A făcut un meci foarte bun și tactic, a muncit foarte mult. Ce rost are să vorbim despre Tănase? Știți foarte bine ce fotbalist e! De-asta am insistat să vină la Pitești.

E o victorie bună pentru noi, de moral, avem două săptămâni în care putem pune la punct lucrurile care n-au mers. Sper să mai vină 1-2-3 jucători care să ne ajute în viitor. Suferim pe teren propriu, am pierdut, n-am marcat, sperăm să spargem gheața la meciul următor și să câștigăm”, a declarat Prepeliță.

Dinamo a pasat mai mult, a fost un meci greu. Îi știu pe mulți de la Dinamo, au fost juniori în perioda mea acolo. E greu la început de sezon, trebuie să jucăm din ce în ce mai bine 
Antun Palic, mijlocaș FC Argeș

Dinamo - FC Argeș 0-2 » „Câinii” ratează, „Dodel” marchează!

Argeș a început mai bine meciul, iar Ișfan putea marca golul etapei, însă foarfeca mijlocașului a fost blocată de Sorescu (3). 

În minutul 10, Cristi Tănase deschidea scorul cu o execuție sublimă din marginea careului. Mingea degajată de Greab a fost prelungită pe spate, cu capul, de Said până la Tănase. „Decarul” piteștenilor a preluat pe poziție viitoare și nu a stat pe gânduri. A șutat de la aproximativ 20 de metri direct în vinclu. Eșanu, portarul „câinilor”, a rămas fără reacție! 

+25 FOTO

Au urmat replicile „câinilor”. Bordușanu, intrat în locul accidentatului Amzar, a șutat în Miguel de la 11 metri (41), iar Moldoveanu a ratat o șansă imensă în prelungirile primului act (45+1). Atacantul lui Bonetti l-a driblat pe Greab, dar a șutat în piciorul aceluiași Miguel, providențial pentru oaspeți. 

Dinamo a alergat după egalare și în partea secundă, însă golul nu s-a lipit de alb-roșii. Neicuțescu a trimis milimetric pe lângă, pentru ca la faza imediat următoare Cristi Tănase să majoreze avantajul Argeșului (62). Dumitrașcu i-a așezat mingea la marginea careului, iar „Dodel” n-a iertat nici cu stângul: șut plasat perfect, la „lung”.

1.400 de faniau asistat la partida din Ștefan cel Mare

3 „duble”are Tănase în Liga 1 (270 de meciuri). Precedentele două au fost reușite în tricoul lui FCSB

Citește mai multe știri de actualitate:

Revine Budescu la FCSB? MM Stoica face lumină: „A reziliat cu Damac”

Marius Șumudică, acord cu Neluțu Varga pentru rezilierea contractului cu CFR Cluj! Dan Petrescu va fi instalat azi

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
creeperno115
creeperno115  •  28 August 2021, 22:35

Mai smecher e bonetti cu ochelarii de soare

Vezi toate comentariile (1)
Comentează