FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Puștii lui Dinamo sună mobilizarea: „Noi nu ne gândim la bani, vrem să facem o carieră!”

Deniz Giafer, 20 de ani, a devenit titular incontestabil în startul sezonului la Dinamo / Sursă foto: Superbrain.me +14   FOTO
Deniz Giafer, 20 de ani, a devenit titular incontestabil în startul sezonului la Dinamo / Sursă foto: Superbrain.me

Articol de - Publicat sambata, 28 august 2021 13:40 / Actualizat sambata, 28 august 2021 14:06

Deniz Giafer, 20 de ani, a devenit titular incontestabil în startul sezonului la Dinamo, fiind integralist în toate cele șase etape de până acum, iar diseară, de la ora 18:00, se pregătește pentru runda cu FC Argeș.

Iată 5 idei expuse de tânărul apărător înaintea confruntării cu piteștenii.

Deniz Giafer: „Avem nevoie de puncte ca de aer!”

„Întâlnim o echipă foarte bine organizată, cu jucători buni, unii tineri, alții mai experimentați. Sperăm să luăm cele trei puncte. Avem nevoie de puncte ca de aer și sperăm să le aducem și o bucurie fanilor pe această cale”.

Cred că la fiecare meci pornim cu șansa a doua, dar pe mine mă motivează acest lucru. Chiar dacă suntem tineri, chiar dacă nu avem experiență, chiar dacă suntem considerați cu șansa a doua, eu cred că putem face o figură frumoasă atât în meciul cu FC Argeș, cât și pe parcursul campionatului. 

Avem entuziasm, vrem să ne afirmăm și să profităm de această șansă. Nu oricine are parte de astfel de șanse și cred că toate aceste lucruri ne vor ajuta și vor compensa lipsa de experiență”.

Deniz Giafer: „Avem nevoie de puncte ca de aer!”

„Eu am început fotbalul la Dinamo, sunt aici de mai bine de 10 ani. Pentru mine a fost un vis să îmbrac tricoul lui Dinamo și să joc pe bătrânul stadion din Ștefan cel Mare. Sunt foarte recunoscător și fericit pentru că am reușit să fac asta. Cel puțin eu, sunt convins că și ceilalți colegi de vârsta mea sunt la fel, nu ne gândim deocamdată la bani. Ne gândim doar să ne facem o carieră și să creștem de la zi la zi, să devenim fotbaliști!”

Având în vedere că majoritatea dintre noi am jucat doar în Liga a treia și la juniori, a fost o diferență de ritm, de forțe, chiar și de presiune, dar cred că ne descurcăm. Nu vreau să vorbesc despre obiective. Nu sunt eu în măsură să vorbesc despre obiectivele clubului. Întrebați conducerea, întrebați-l pe Mister. Fiecare meci este important, vreau să joc cu presiune pentru că așa este fotbalul mare”, a spus Giafer. 

+10 FOTO

Am văzut pe Facebook că Paul Anton nu mai este jucătorul nostru. Pe mine m-a ajutat extrem de mult să mă integrez și să mai învăț anumite trucuri pe care mulți nu le știm. O să îi simțim lipsa la meci și lui Stelu Filip, suspendat - Deniz Giafer, fundaș Dinamo

6 selecțiii a adunat Deniz în tricoul primei echipe. Sezonul trecut, Giafer a evoluat doar pentru echipa secundă a clubului, Dinamo 2, în Liga 3

2 selecțiiare Giafer, în urmă cu 4 ani, pentru România U16

Suporterii din DDB au aceptat solicitarea fanilor lui FC Argeș

Suporterii dinamoviști vor pune la dispoziția fanilor lui FC Argeș care fac deplasarea în Ștefan cel Mare laboratorul Hemolab pentru testarea anti Covid. 

Fanii argeșeni au solicitat, iar DDB a acceptat fara probleme. Fanii piteștenilor nu se vor testa gratis, ci la același preț special la care sunt testați supoterii dinamoviști, adică 15 lei. În intervalul orar 14:00 - 18:30, centrele mobile de testare Hemolab vor efectua testările în locurile special amenajate din fața Clubului Dinamo, intrarea principală din Ștefan cel Mare.

Cei vaccinați sau care au trecut de curând prin boală nu au nevoie de testare, ci de actele doveditoare. De asemenea, minorii, cei care nu au împlinit 18 ani, nu au nevoie de testare.

VIDEO Ionuț Negoiță, interviu exclusiv pentru GSP.RO: „Mă simt mult mai bine după plecarea de la Dinamo”

Citește și alte știri despre Dinamo:

Gigi Becali, ofertă oficială pentru Deian Sorescu » Suma oferită și răspunsul lui Dinamo: „E adevărat, banii ăștia ne ajută”

Dario Bonetti, mesaj de forță pentru jucătorii de la Dinamo: „Acest detaliu trebuie să fie clar!”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (13)
creeperno115
creeperno115  •  28 August 2021, 22:38

Are nevoie de scoala

dan_1970
dan_1970  •  28 August 2021, 20:01
Postat de watsongt pe 28 August 2021, 16:12

pai explica tu bah p99roslaulule.

Si tu ai nevoie de subtitrare?

adrianna.
adrianna.  •  28 August 2021, 17:45

E clar ca nu aveti nevoie de salarii. ***, spartanilor! Augh, augh, augh!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează