FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dario Bonetti, mesaj de forță pentru jucătorii de la Dinamo: „Acest detaliu trebuie să fie clar!”

Dario Bonetti e un mentor pentru tinerii jucători dinamoviști / Sursă foto: Cristi Preda (GSP) +14   FOTO
Dario Bonetti e un mentor pentru tinerii jucători dinamoviști / Sursă foto: Cristi Preda (GSP)

Articol de - Publicat vineri, 27 august 2021 16:58 / Actualizat vineri, 27 august 2021 17:46

Dario Bonetti (60 de ani), antrenorul lui Dinamo, le-a cerut elevilor săi mai multă responsabilitate și atitudine pentru a întrerupe seria eșecurilor și le-a atras atenția: „Cu Mioveni, de exemplu, am pierdut din cauza unui singur șut al adversarului, de era să-și scrântească piciorul!”. 

Dario Bonetti speră să întrerupă sâmbătă seria celor trei eșecuri consecutive, fără gol marcat, în meciul cu FC Argeș, de la ora 18:00, din „Ștefan cel Mare”. 

Ionuț Negoiță rupe tăcerea despre presupusa legătură cu Cortacero: „Mi-a cerut o favoare” + Acuzații grave: „Ticăloși! Unora le pâlpâie filamentul”
DINAMO
Ionuț Negoiță rupe tăcerea despre presupusa legătură cu Cortacero: „Mi-a cerut o favoare” + Acuzații grave: „Ticăloși! Unora le pâlpâie filamentul”

Dario Bonetti: „Cu atenție și cu răutate sportivă, puteam avea puncte în plus”

Italianul a avut un mesaj de forță, public, la adresa propriilor elevi: „Atmosfera este întotdeauna pozitivă la Dinamo. Mai ales că n-am pornit la drum cu gândul că vom câștiga campionatul, iar acest detaliu trebuie să fie clar. Jucătorii sunt în creștere în ciuda ultimelor rezultate negative.

Îmi pare rău că puteam să avem câteva puncte în plus în aceste etape, nu vorbim aici de meciul cu Farul, dar cu Chindia și cu Mioveni, cu atenție și cu răutate sportivă, puteam avea puncte în plus”. 

Dario Bonetti: „Prima preocupare este să-i fac pe băieți să crească rapid”

„Nu am doar o grijă, am mai multe. Prima preocupare este să-i fac pe băieți să crească rapid, sunt foarte tineri, cu o perspectivă frumoasă. O altă preocupare sunt rezultatele, trebuie să avem victorii. Sunt convins că jucătorii vor da un răspuns foarte bun începând de la meciul cu FC Argeș". 

Favorite în fotbal sunt doar pe hârtie, nu și pe teren. Uneori, meciul în sine spune contrariul. Răspunderea noastră este să ne pregătim bine și să dăm maximum. Dacă o echipă joacă bine, o poate face bine împotriva oricărui adversar. 

E adevărat că pentru a atinge obiectivul sunt importante toate momentele partidei. De exemplu, am pierdut cu Mioveni la singura oportunitate a adversarului, iar respectivul aproape și-a scrântit piciorul ca să dea gol! Trebuie să fim mai răi în cele două careuri, în apărare și în atac”.

+10 FOTO

Dario Bonetti: „Sorescu e o situație, Anton a fost alta”

„Eu sunt concentrat pe procesul tehnic, la Dinamo, nu pe cel financiar. Să rezolvăm problemele tehnice care sunt la fel de importante ca și cele financiare. Asta fiindcă proiectul sportiv poate rezolva partea financiară.

Sorescu e o situație, Anton a fost alta. Da, sunt importanți amândoi. În ceea ce-l privește pe Anton, sunt alegerile lui și ale clubului, un lucru corect până la urmă. Sorescu e proprietatea clubului, are o valoare foarte mare și din punct de vedere financiar, nu doar tehnică. Mi-ar părea rău să-l pierdem, dar dacă va fi să-l vindem Dinamo ar putea rezolva și problema financiară. M-ar fi surprins ca Sorescu să nu fie convocat la națională”. 

Nu trebuie să ne gândim la plecarea lui Anton, la suspendarea lui Filip, să nu pierdem timpul, ci să încercăm să jucăm bine cu ceea ce avem la dispoziție și să câștigăm. Hai Dinamo!

Nu știu exact ce a fost la CFR Cluj, dar antrenorul putea fi anunțat la telefon vizavi de antrenament, de schimbarea orei. E o situație dificilă. Am văzut meciurile lui CFR în cupele europene, nu e responsabilitatea antrenorului, a jucat contra unor echipe puternice. Ar trebui mai mult respect pentru antrenori.

-  Dario Bonetti, antrenor Dinamo

Pe Dinamo o așteaptă o serie complicată

În startul sezonului, roș-albii nu au putut marca și obține vreun punct cu nou-promovatele FCU Craiova (deplasare) și CS Mioveni (acasă), au avut un singur șut cadrat pe Litoral față de 10 ale adversarului, urmează o serie de 5 meciuri unul mai greu ca altul: FC Argeș (acasă), FCSB (deplasare), FC Botoșani (acasă), CSU Craiova (deplasare) și UTA (acasă).

VIDEO Toate informațiile înaintea meciului Dinamo - FC Argeș

Citește și alte știri despre Dinamo: 

EXCLUSIV Ionuț Negoiță rupe tăcerea despre presupusa legătură cu Cortacero: „Mi-a cerut o favoare” + Acuzații grave: „Ticăloși! Unora le pâlpâie filamentul”

EXCLUSIV Paul Anton, liber de contract! La câți bani a renunțat pentru a pleca de la Dinamo: „El chiar ne-a înțeles”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
creeperno115
creeperno115  •  27 August 2021, 22:43

Pe giafer poate sa-l bage fundas central

calinescu_
calinescu_  •  27 August 2021, 19:08

BONETI E UN MARE SUFLETIST DAR E LIMITAT PROFESIONAL ...!!! NU POTI MIZA CONTINUU PE GIAFER SI GIANI CRETU CAND EI SUNT EXTREM DE VULNERABILI ...!!! DINITA A JUCAT FOARTE BINE DAR EL NU MAI PRIMESTE NICI O SANSA ...!!! NU STIU CE SE INTIMPLA CU NEICUTESCU ...!!! CU MIHAIU ......!!!!

calinescu_
calinescu_  •  27 August 2021, 18:34

BONETI E UN MARE SUFLETIST DAR E LIMITAT PROFESIONAL ...!!! NU POTI MIZA CONTINUU PE GIAFER SI GIANI CRETU CAND EI SUNT EXTREM DE VULNERABILI ...!!! DINITA A JUCAT FOARTE BINE DAR EL NU MAI PRIMESTE NICI O SANSA ...!!! NU STIU CE SE INTIMPLA CU NEICUTESCU ...!!! CU MIHAIU ......!!!!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează