FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Ionuț Negoiță rupe tăcerea despre presupusa legătură cu Cortacero: „Mi-a cerut o favoare” + Acuzații grave: „Ticăloși! Unora le pâlpâie filamentul”

Ionuț Negoiță le răspunde contestatarilor
Ionuț Negoiță le răspunde contestatarilor

Articol de - Publicat vineri, 27 august 2021 16:11 / Actualizat vineri, 27 august 2021 16:28

Ionuț Negoiță, fostul patron al celor de la Dinamo, a vorbit pe durata interviului-eveniment acordat Gazetei și despre acuzațiile conform cărora ar fi în spatele aducerii lui Pablo Cortacero și a spaniolilor care au lăsat clubul cu ochii în soare.

Mai multe glorii ale clubului, precum și fanii din proiectul DDB, l-au acuzat pe Negoiță că ar fi orechstrat cooptarea lui Pablo Cortacero în Ștefan cel Mare. Negoiță le răspunde contestatarilor și nu-l menajează nici pe Constantin Anghelache, cel care i-a fost alături la începuturile intens mediatizatului proiect „New Dinamo”.

Ionuț Negoiță: „Unii sunt ticăloși, alții vorbesc fără să știe”

- Domnule Negoiță, ce ați răspunde acuzațiilor că sunteți în spatele acțiunilor distructive ale lui Pablo Cortacero, că l-ați manevrat?
- Unii sunt ticăloși, alții vorbesc fără să știe sau să se audă vorbind. Dar unii o fac cu intenție fiindcă au interese. Eu n-am nicio legătură cu Cortacero și cu acțiunile lui. Nu trebuie să dau niciun accept, nimic, i-am dat tot pachetul, gata!

- Nu e nevoie de acceptul dumneavoastră la cedarea acțiunilor? 
- Absolut nu! Am înțeles că le-a luat Dorin Șerdean, că au o înțelegere, nu vă zic doar din auzite, Doamne ajută să fie așa!

- Și suporterii vă acuză, vehement chiar. 
- Preiau de la oamenii rău intenționați și ticăloși.

Ionuț Negoiță: „În noiembrie, Cortacero mi-a cerut o favoare”

- Ați mai avut vreun contact cu Pablo Cortacero? 
- De când au fost semnate actele, pe 13 august, parcă o dată a venit la biroul meu. Stai! (se uită pe telefonul mobil și arată mesajele) Cortacero, dacă tot veni vorba, a mai dat un mesaj pe 13 noiembrie, plus altul pe 9 februarie cu „proxima semana”, să ne întâlnim, să vorbim, palavre. Oricum, eram supărat că a tot promis că face ceva și n-a făcut nimic. Aaa, uite, în noiembrie 2020, mi-a cerut o favoare. Erau zece apartamente închiriate la RIN Otopeni, i-am zis că dacă nu plătește, îi dau afară. Tot promitea că aduce bani. N-a plătit nimic, un blufeur.

- Vă pare rău că i-ați cedat lui acțiunile? 
- Într-un fel, da. Îmi pare rău că s-a ajuns la situația asta. Dar cum nimeni nu voia să se bage, am vrut să dau acțiunile. Începuse bine, cu Contra, cu Melero, cu jucători, arăta bine povestea.

- Fostul președinte, Constantin Anghelache, a declarat săptămâna trecută că „Pablo Cortacero și fostul finanțor vor fi chemați la bară” pentru tranzacția din vara 2020. Cum comentați? 
- Unii oameni, după o vârstă când începe să le pâlpâie filamentul, ar fi bine să stea acasă! Bat câmpii, îi place și lui să vorbească.

VIDEO Ionuț Negoiță, interviu exclusiv pentru GSP.RO: „Mă simt mult mai bine după plecarea de la Dinamo”

Citește și alte știri despre Dinamo:

Ionuț Negoiță, dezvăluiri-șoc: „Steaua caută finanțator. Mi-a zis: «Nu vrei să vii la noi?»"

EXCLUSIV Paul Anton merge la un club din Spania: „Dinamo nu va putea depăși situația până nu va sosi un investitor”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
dragdim
dragdim  •  27 August 2021, 21:44

Un mizerabil

iosif_kissomanul
iosif_kissomanul  •  27 August 2021, 16:59

Negoita cancerul lui Dinamo !!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează