FOTBAL  »  Superliga  »  MERCATO

EXCLUSIV Paul Anton merge la un club din Spania: „Dinamo nu va putea depăși situația până nu va sosi un investitor”

Paul Anton
Paul Anton

Articol de - Publicat vineri, 27 august 2021 12:07 / Actualizat vineri, 27 august 2021 22:05

Paul Anton, 30 de ani, a părăsit Dinamo și va merge în Spania să semneze cu Ponferradina, grupare din Segunda Division, conform informațiilor GSP.RO! 

Fotbalistul așteaptă "cartea verde" pentru a parafa toate actele cu ibericii, mai ales că fereastra de transferuri se încheie acolo cu 31 august. Internaționalul român a mai jucat în Spania pentru Getafe, două goluri în 30 de meciuri, în ediția 2016/2017.

Paul Anton: „S-a încheiat cea mai grea experiență la Dinamo”

„S-a încheiat o etapă, a fost cea mai grea experiență la Dinamo dintre toate. Multe momente dificile, dar și frumoase. Eu sper să rămân cu cele frumoase. Vreau să le mulțumesc tuturor colegilor, antrenorilor, oamenilor ce-au fost alături de noi la Săftica, au lucrat în condiții grele. A fost un lucru mare, sunt niște eroi. 

Au avut mereu o dorință enormă să iasă la suprafață din punct de vedere sportiv, în ciuda tuturor problemelor. Chiar am reușit să facem o treabă OK.

Sper ca Dinamo să se redreseze mai repede cu transferurile, e nevoie de jucători cu experiență. Oricum, eu am mare, mare încredere în grupul de băieți de acum, în orice condiții. Cu mai multă conștientizare a situației, pot face un sezon bun, pentru că nu mai există presiune. 

Mi-aș dori enorm pentru ei, tot grupul e extraordinar. Clubul stă doar în susținerea suporterilor și aș vrea să-i văd venind în număr și mai mare de la meci la meci. Fără sprijinul lor, Dinamo nu va putea depăși situația până nu va sosi un investitor. Doar suporterii pot ajuta clubul. Să aibă mare încredere în Dario și în băieți”, a spus Anton pentru GSP.ro. 

Paul Anton: „Așa se va salva Dinamo”

În momentul de față e devreme să vorbim de retrogradare. Dacă va exista un mediu bun, în care se va lucra cu liniște și cu răbdare, Dinamo se va salva. Dar nu va fi ușor. Va fi extrem de dificil, cu fluctuații de formă, având în vedere lotul tânăr. E nevoie de jucători cu experiență care să-și asume responsabilități și să preia greutatea pe umerii lor. 

Am mare încredere că se vor salva de la retrogradare, să fim realiști, acesta este obiectivul principal. Accesul în play-off ar fi la categoria vise deșarte.

Eu? Am avut o perioadă dificilă, nu este o plecare fericită, în urma unei înțelegeri ușoare. Niciodată nu o să am un gust amar vizavi de Dinamo, club, suporteri. Am dezamăgiri față de unele persoane, e de domeniul trecutului și asta e! 

Mulțumesc frumos actualei conduceri că am ajuns la o înțelegere. Am avut o relație corectă cu domnii Mureșan și Zăvăleanu", a adăugat Paul Anton pentru Gazeta Sporturilor, care a părăsit Dinamo după o înțelegere amiabilă cu gruparea din Ștefan cel Mare.

”Mulțumesc Sindicatului fotbaliștilor, AFAN, de susținerea pe care am avut-o, de la început până la sfârșit, și sfătuiesc toți jucătorii să apeleze la oamenii de acolo. M-au sprijinit, gratis, cu inima deschisă, de aceea mulțumesc din suflet

Aș vrea să-i mulțumesc special lui Dario Bonetti, un om cu o calitate extraordinară. E potrivit la club, jucătorii tineri vor învăța lucruri bune de la el. Totul ține de timp și de noroc. Dacă vor lega și rezultate pozitive, se va schimba toată dinamica clubului.

Poate sunt eu dificil că sunt corect și nu e bine. Dacă voiam să continui în România, aș fi putut, dar încerc altceva.

- Paul Anton

90 de meciuria adunat fostul căpitan al "câinilor" în alb-roșu, marcând de 14 ori și având 9 assist-uri

Citește mai multe știri despre Dinamo:

S-a aflat valoarea totală a datoriilor lui Dinamo: „Doamne ferește să vorbim de așa ceva!”

Anunț de ultimă oră pentru fanii lui Dinamo! S-a decis când încep lucrările la noul stadion

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (18)
valyomanyd
valyomanyd  •  28 August 2021, 14:34
Postat de reddogsv. pe 28 August 2021, 04:44

Pacat ca n-au cerut niste bani, si un maruntis conta la buget

Bre, cum sa ceara bani daca a plecat LIBER de contract ?

reddogsv.
reddogsv.  •  28 August 2021, 04:44

Pacat ca n-au cerut niste bani, si un maruntis conta la buget

creeperno115
creeperno115  •  27 August 2021, 22:46

Decat sa-l aveti investitor pe negoita, mai bine ramaneti cu armata in liga 2

Vezi toate comentariile (18)
Comentează